05 / 07 / 2024

Website ve Company Organization

Website ve Company Organization

Nef,The Stevie Awards 2015'Te Website ve Company & Organization kategorilerinde dünyadan ödül kazanan tek gayrimenkul şirketi oldu.

Aras Company İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras Company İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamed Salımı, Kamyar Sarıolghalam, Saeed Akhlaghı ve Seyed Reza Alavıbakhtıarvand ortaklığında kuruldu.

Cos Company Mühendislik İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cos Company Mühendislik İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Önder Özdemir tarafından kuruldu.

Masar Company Danışmanlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masar Company Danışmanlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Abdulrazak Hourıeh, Khalıd Hadır A Al Arıfı ve Maan Janoudy ortaklığında kuruldu.

Outdoor Factory ve L3DFX ortaklıklarını açıkladı!

İstanbul, Şikago, Münih, Cenova ve Taşkent'teki ofisleriyle temalı eğlence sektöründe dünya çapında başarılara imza atan Outdoor Factory, Disney Company, Universal Parks and Resorts, Jurassic World gibi ünlü eğlence markalarına kreatif stüdyo alanında hizmet veren L3DFX ile ortaklığını duyurdu.

Kalyon Holding ve International Holding Company stratejik iş birliğine imza attı!

Global ölçekli yatırımlarıyla Türkiye’nin sürdürülebilir kalkınmasındaki başrol oyuncuları arasında yer alan Kalyon Holding, dünyanın en büyük yatırım şirketlerinden International Holding Company’nin (IHC) iştiraki International Energy Holding (IEH) ile enerjide stratejik iş birliğini başlattı.

Nazih Company Gayrimenkul İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazih Company Gayrimenkul İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Bılal M.M.T., Mamoun I.M. Z.H., Nazıh L.I.L ve Omer Albaktı ortaklığında kuruldu.

Çam Company Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çam Company Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Mehmet Rebii Çam ve Nimet Çam ortaklığında kuruldu.

Toumak Company Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toumak Company Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Touraj Toumak tarafından kuruldu.

Silk Way Trading Company İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Silk Way Trading Company İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Avcılar'da Kamran Aghababayev tarafından kuruldu.

Al Rayan Company İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Rayan Company İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Bakkarı, Lolyeh Alkak tarafından kuruldu.

Ave Team Company Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ave Team Company Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Behzad Rahımı Tamıjanı ve Iydasadat Elevınejad ortaklığında kuruldu.

Shema Company İnşaat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Shema Company İnşaat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hozan Sayedkhalil ve Sheıkhmouss Khalıl ortaklığında kuruldu.

International Trade And Real Estate Company Emlak Ve Turizm Dan. İth.İhr.İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!  

International Trade And Real Estate Company Emlak Ve Turizm Dan. İth.İhr.İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Imad Mohamed K. Yousef tarafından kuruldu. 

Website ve Company Organization Haberi

Website ve Company Organization

Dünyada kabul görmüş başarılı kuruluşları ve yöneticileri ödüllendiren Stevie Awards’da kazananlar belli oldu. Foldhome ve Foldoffice konseptleri gibi patentli keşifleriyle gayrimenkul sektörünün en yenilikçi markası olan  Nef, Website ve Company & Organization kategorilerinde Stevie Awards’ı kazandı. Stevie Awards’ın ödül töreni 23 Ekim 2015 Cuma gecesi Kanada, Toronto’daki Ritz-Carlton Hotel’de gerçekleştirilecek.


Gayrimenkulun Oscar'ı


Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı keşifler, tasarım odaklı yaklaşımı ve inovasyonlarıyla Dünyanın ilgisini çeken Nef, takdir edilmeye devam ediyor. Bu yılın başından beri, Manhattan’da yükselecek yeni projesi Nef New York ile Fransa’dan gayrimenkulun Oscar’ı sayılan ‘’Dünyanın En İyi Projesi’’ ödülünü, İtalya’dan ‘’En İyi konut Projesi’’ ödülünü, Amerika'dan  ''Altın Mükemmeliyet’’ ödülünü, İngiltere’nin en prestijli ödülleri olarak gösterilen Best Bussiness Awards’dan “En İyi İnovasyon” ödüllerini alan Nef, son olarak da Stevie  Awards’da Website...