01 / 05 / 2024

WEC International birol polat

WEC International birol polat

İstanbul Emlakçılar Oda Başkanı Sabri Ateş’in Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüttüğü WEC INTERNATIONAL ,bünyesine Birol Polat’ı da kattı. Tekirdağ toplam 75 Franchising’ı Birol Polat olacak...

Birol Küle Kimdir? Birol Küle ne iş yapıyor? Eğitimi nedir?

Birol Küle'nin kim olduğu ve hangi alanda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasındadır. Birol Küle kimdir nerelerde görev almıştır? Eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Damla Tolga Birol kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Damla Tolga Birol kimdir? Kaç yaşında? Damla Tolga Birol daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Damla Tolga Birol'unn eğitim hayatı nasıldı?

UEA Başkanı Birol'dan enerji kriziyle ilgili flaş açıklama!

Uluslararası Enerji Ajansı (UEA) Başkanı Fatih Birol, 2023 enerji krizinin daha da zor olabileceği konusunda uyardı.

Birol Aydemir'den esnaf kira yardımına ilişkin açıklama!

DEVA Partisi Sektörel Politikalar Başkanı Birol Aydemir, esnaflara yapılan kira desteğinin büyük illerde 2.500 TL'ye çıkarılmasını ve kira stopajının da alınmamasını önerdi.

Birol İnceciköz'den Olimpos imar planı açıklaması!

Birol İnceciköz, Olimpos'ta 1990'lı yıllarda turizm hareketliliğin başlamasıyla yerleşke alanının içinde, bölge halkının kendi imkanlarıyla doğaya uyumlu, ahşap bungalov ev tarzı yapılaşmanın başladığını belirtti...

Birol Dinçli Turkish Steakhouse'un ikinci şubesini PingAn Financial Centre'de açtı!

Birol Dinçli, Bus Grili Turkish Steakhouse’dan sonra ikinci şubesini PingAn Financial Centre'de açtı…

Birol Akpınar: Otel yatırımlarımızda aileler için her şeyi düşünüyoruz!

Turizm yatırımlarıyla öne çıkan Akpınar İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Birol Akpınar otel yatırımı yaparken aileler için her şeyi düşündüklerini belirtti.

Fatih Birol'un acı günü! Kemal Birol vefat etti!

Uluslararası Enerji Ajansı İcra Direktörü Fatih Birol'un babası Prof. Dr. Kemal Birol, Karacaahmet Mezarlığı Şakirin Camisi'nde son yolculuğuna uğurlandı. Kemal Birol'un cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi.

Birol Polat: Emlak pazarlama geleceğin mesleği!

Emlak İstasyonu CEO’su Birol Polat, emlak pazarlama işi hakkında konuştu.Polat, global emlak zincirlerine nazaran yüzde 30-40 daha ucuza franchise giriş ücreti aldıklarını belirtti.

Birol Yılmaz: Ordu kentsel dönüşümle ivme kazanacak!

Şehir Plancıları Odası Ordu İl Temsilcisi Birol Yılmaz, Ordu’da hayata geçirilecek kentsel dönüşüm sonrası, yeşil alan ve meydanların oluşacak olmasının son derece çağdaş ve Ordu’ya saygılı bir yaklaşım olacağını söyledi.

Birol Yılmaz: Kentsel dönüşümle Ordu kazanacak!

Şehir Plancıları Odası Ordu İl Temsilcisi Birol Yılmaz, Ordu’da hayata geçirilecek kentsel dönüşüm sonrası, yeşil alan ve meydanların oluşacak olmasının son derece çağdaş ve Ordu’ya saygılı bir yaklaşım olacağını söyledi.

Birol Polat: Arsa yatırımı Türkiye’de kaybettirmiyor!

Emlak İstasyonu Yönetim Kurulu Başkanı (Ceo) Birol Polat, yatırımcıların riskli yatırımlar yerine riski az olması ve orta vadede daha çok kazandırması nedeniyle arsa yatırımı gibi daha güvenilir yatırımlara yöneldiğini iddia etti.

Birol Yılmaz: Ordu'da kentsel dönüşüm gelir getirisi sağlayacak!

Şehir Plancıları Ordu İl Temsilcisi Birol Yılmaz, Ordu’da yapılacak olan kentsel dönüşüm projesinin şehre prestij sağlayacağını, dönüşümün getirilerinin de projenin tamamlanmasıyla birlikte ortaya çıkacağını söyledi.

WEC International birol polat Haberi

WEC International birol polat



İstanbul Emlakçılar Oda Başkanı Sabri Ateş’in Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüttüğü WEC INTERNATIONAL ,bünyesine Birol Polat’ı da kattı.


Çağın gereklerine uygun,alanında yetkinlik sahibi ekibi ile,emlak markası haline gelen, kurumsallaşma yolunda yeni adımlar atmaya devam eden Birol Polat, aynı zamanda proje değerleme ve expertiz raporu hazırlanması,yeni projeler için arsa temini,Pazar ve çevre araştırması,fizibilite çalışması gibi birçok önemli hizmeti de müşteri beklentilerinin üzerinde sunuyor.


Wec international’ın dünyada, Abu Dhabi U.A.E, New York USA, Florida USA, Türkiye'de ise; İstanbul, Ankara, Antalya, Aydın, Bolu, Muğla, Tekirdağ toplam 75 Franchising’ı Birol Polat...