25 / 07 / 2024

Wedding Fest

Wedding Fest

LG Electronics Wedding Fest standında evlilik hazırlığı yapan çiftleri özel şovlar ve etkinliklerle ağırlayacak...

Steam’de karnaval başladı! Yüzlerce oyunu ücretsiz deneyebilirsiniz

Dijital oyun platformu Steam, oyuncuların sabırsızlıkla beklediği Next Fest etkinliğine başladığını duyurdu. Yüzlerce oyunu ücretsiz şekilde  bu etkinlik kapsamında deneyebilirsiniz. İşte detaylar.

Colin’s Jean Fest indirimini kaçırma! Muhteşem hediyelerden birini kazanma şansını yakala

Jean pantolon herkesin dolabında hayat kurtarıcı giysi olarak yerini alır… Her zaman da en çok duyulan giyim eşyasıdır. Colin’s mağazalarında da kampanya başladı. 8 Eylül’de başlayan kampanya 23 Ekim 2022 tarihine kadar sürecek.

Fest İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fest İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Oğuzhan Güzel tarafından kuruldu.

Maslak 1453'te Shopping Fest etkinliği 21 Eylül'de başlıyor!

Ağaoğlu Maslak 1453'te 21-22-23 Eylül tarihlerinde Fashion Shopping Fest etkinliği düzenlenecek. Fashion Shopping Fest'e 50’nin üzerinde marka katılım gösterecek.

Maslak 1453'te Happy Mom’s etkinliği!

Avrupa’nın en büyük karma yaşam projesi olarak inşa edilen Maslak 1453’te hafta sonu özel olarak gerçekleştirdiği Happy Mom’s Shopping Fest ile dolu dolu iki güne ev sahipliği yaptı. 

Maslak 1453'te Anneler Günü etkinliği 11 Mayıs'ta başlıyor!

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi İstanbul’un eğlence ve sosyal yaşam merkezi olmaya devam ediyor.  Anneler Günü'ne özel 11- 12 Mayıs tarihlerinde Happy Mom’s Shopping Fest yapılacak.   

Fest Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fest Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ferhat Sözeri , Ali Sinan Temürlenk ve Baki Temürlenk ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Fest Group İnşaat Turizm Otomotiv İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fest Group İnşaat Turizm Otomotiv İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 80 bin TL sermaye ile bugün Tülay Taşkıran imzasıyla kuruldu.

Kuyaş Gayrimenkul’un iş yeri projeleri yüzde 0,70 faizle!

Kuyaş Gayrimenkul, Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa ettiği İstanbul Vizyon Park Ofis Blokları, İstanbul Vizyon Park Merkez Plaza ve Wedding World AVM’deki sınırlı sayıda iş yerleri için kaçırılmayacak tarihi bir kampanya başlattı.

İstanbul Shopping Fest'e yerli ilgisi artıyor!

Bu yıl altıncısı düzenlenen İstanbul Shopping Fest, yerli tüketicinin de ilgi odağı oldu. İstanbul Shopping Fest İcra Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, bu etkinlikle markaların bilinirliğini artırmayı ve perakende sektörünü büyütmeyi hedeflediklerini söylüyor.

Gözde Grubu yeni projelerle büyüyor!

İZMİR'in farklı noktalarında konut yatırımları bulunan Gözde Grubu; MyWay Fest, MyWay Terrace, MyWay Yıldız ve MyWay Deluxe projeleriyle sektördeki ilerleyişini sürdürüyor.

İstanbul Shopping Fest'in açılış töreni iptal edildi!

İstanbul Shopping Fest İcra Kurulu ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, İstanbul Shopping Fest'in görkemli açılışını terör nedeniyle iptal ettiklerini, festivalin ise Temmuz ayı boyunca düzenleneceğini kaydetti.

İstanbul Shopping Fest coşkusu Akbatı AVYM’de başlıyor!

Akbatı AVYM, 1-31 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek İstanbul Shopping Fest kapsamında, bando gösterisi, “Oyuncaklar Ülkesi” çocuk tiyatrosu ve “Brass Band” müzik şöleni ile renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Wedding Fest Haberi

Wedding Fest

LG Electronics, 30 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilecek Wedding Fest etkinliğinde beyaz eşya standıyla ziyaretçileri ağırlayacak. La Cucina Italiana işbirliğiyle LG standında, profesyonel şeflerin hazırladığı gurme lezzetler, özel şovlar ve sertifikalı seminerler ziyaretçileri bekliyor. 


En yeni düğün konseptleriyle güncel ev yaşamı trendlerini buluşturan Wedding Fest, bu yıl LG Electronics Beyaz Eşya Bölümü’nün keyifli, eğitici ve eğlendirici katılımıyla renklenecek. Etkinliğin başladığı sabah saatlerinden akşama kadar LG standında özel aktiviteler gerçekleştirilecek. EKS (Eyüp Kemal Sevinç) Mutfak Akademisi şeflerinin hazırladığı grume lezzetlerin gün boyu katılımcılara ikram edileceği etkinlikte, dünyaca ünlü bıçak markası Victorinox, özel bir bıçak şovu gerçekleştirecek. Victorinox eğitimli şefinin eğlenceli bıçak şovunun ardından tanınmış fotoğraf sanatçısı Mehmet Ateş, yemek fotoğrafçılığı konusunda seminer verecek. Eğitimin sonunda sertifika almaya hak kazanacak katılımcılar, yemek fotoğrafçılığının...