04 / 05 / 2024

Welkın Allıance Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu

Welkın Allıance Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu

Welkın Allıance Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Mehmet Dal tarafından 50 bin TL sermaye ile 29 Temmuz 2015 tarihinde Fatih'te kuruldu.

Küre Peyzaj İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küre Peyzaj İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Penpedağ tarafından kuruldu.

Kare Altyapı İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Kare Altyapı İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Uygun ve Mustafa Çelik ortaklığında kuruldu.

Dt Çelik İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dt Çelik İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Cem Duman ve Rıdvan Tutar ortaklığında kuruldu.

İnşaat ve mühendislik sektörüne yeni düzenlemeler geliyor! 2023'te yüzde 50 büyüme bekleniyor!

İnşaat ve mühendislik sigortalarına yönelik değerlendirmelerde bulunan IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği CEO’su Murat Çiftçi,  2023 sonu itibariyle de yüzde 45-50 arasında artış beklediğini söyledi. 

Quacons İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quacons İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Avni Yazıcı tarafından kuruldu.

Meda Group İnşaat Otelcilik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Meda Group İnşaat Otelcilik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören’de 100 bin TL sermeye bedeli ile Hatice Bulut tarafından kuruldu.

Atasey İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atasey İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Akyaz ve Tayfun Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Serdem Proje İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Serdem Proje İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Kılıç tarafından kuruldu.

Aydoğdu Makine İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğdu Makine İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aydoğdu tarafından kuruldu.

Genesis Yatırım İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genesis Yatırım İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hayati Korkmaz tarafından kuruldu.

Life İnşaat Yapı Mühendislik Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Life İnşaat Yapı Mühendislik Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Açıkça ve İbrahim Açıkça ortaklığında kuruldu.

Tıtancons İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Tıtancons İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Emre Gülden tarafından kuruldu.

Atabask İnşaat Hafriyat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atabask İnşaat Hafriyat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Direnç Özdemir tarafından kuruldu.

Welkın Allıance Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu Haberi

Welkın Allıance Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu

Welkın Allıance Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Mehmet Dal tarafından 50 bin TL sermaye ile 29 Temmuz 2015 tarihinde Fatih'te kuruldu.


Welkın Allıance Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj  ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...