07 / 05 / 2024

Wen Levent kampanya

Wen Levent kampanya

Genyap İnşaat imzası ile İstanbul'un 4.Levent Sanayi Mahallesi'nde inşa edilen Wen Levent'te kampanyalı fiyatlar 399 bin TL'den başlıyor..

Tarihi fırsat Yeni Levent'te! 60 ay 1,99 faizle!

Yeni Levent projesi DAP Gayrimenkul Geliştirme imzası taşıyor. "Tarihi fırsat Yeni Levent'te" şeklinde lanse edilen kampanya kapsamında 60 ay 1,99 faiz imkanı sağlanıyor.

DAP Yeni Levent'te 1,69 faizle 36 ay vade fırsatı!

DAP Gayrimenkul Geliştirme imzası ile hayata geçirilen DAP Yeni Levent'te 1,69 faizle 36 ay vade fırsatı sunuluyor. İşte kampanya ile ilgili detaylar...

DAP Yeni Levent'te faizler 1,99'a indi!

DAP Gayrimenkul Geliştirme, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa ettiği Yeni Levent projesinin yeni etabında; konut sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başlattı.

Yeni Evim fırsatları Yeni Levent'te! Tam 15 yıla varan vade imkanı!

Yeni Evim fırsatları Yeni Levent'te... Tam 15 yıla varan vade imkanı... Hemen kampanya detaylarına bakın...

Genyap Wen Levent güncel fiyat listesi 2020!

Genyap imzasıyla Levent'te inşa edilen Wen Levent Projesi'nde, 1+1, 1+1 ara dubleks, 2+1 ve 2+1 çatı dubleks daireler bulunuyor. Peki dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Wen Levent 2020 güncel fiyat listesi...

Wen Gayrimenkul Kiralama Anonim Şirketi 4 Levent Şubesi açıldı!

Wen Gayrimenkul Kiralama Anonim Şirketi 4 Levent Şubesi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Wen Levent Residence fiyatları!

Wen Levent Residence fiyatları haberimizde yer alıyor. Genyap imzasını taşıyan projede fiyatlar 577 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Wen Levent Residence'ta 1+1'ler 577 bin TL'ye!

Genyap imzası taşıyan Wen Levent Residence projesi 126 daireden meydana geliyor. Projede daire fiyatları 577 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Genyap Wen Levent satılık!

Genyap İnşaat tarafından inşa edilen Wen Levent projesi 4.Levent bölgesinde yükseliyor. Peki Genyap Wen Levent satılık daire fiyatları ne kadar? İşte o haber..

Wen Levent Residence ödeme planı!

Genyap İnşaat imzasıyla inşa edilen Wen Levent Residence projesinde yeni bir kampanya başladı. İşte Wen Levent Residence ödeme planı...

Wen Levent kampanyalı fiyatları 2018!

Genyap İnşaat imzası ile İstanbul'un 4.Levent Sanayi Mahallesi'nde inşa edilen Wen Levent'te kampanyalı fiyatlar 399 bin TL'den başlıyor..

5. Levent Torunlar'da 120 ay 0,46 faiz oranı!

Teslimlerin başladığı Torunlar 5. Levent Evleri'nde "Daireni gör, fırsatı yakala, yaşamaya başla!" sloganı ile yeni kampanya başladı...

Wen Levent Residence Genyap ödemeleri!

Wen Residence Levent projesinde daireler 2018 yılının sonuna doğru teslim edilecek. Proje Genyap İnşaat imzasıyla yükseliyor...

Wen Levent kampanya Haberi

Wen Levent kampanya

Wen Levent, Genyap İnşaat imzası ile İstanbul'un 4.Levent Sanayi Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Proje, Sapphire ve Büyükdere Caddesi'ne 450 metre uzaklıkta konumlandırılıyor.

Wen Levent'te toplamda 126 daireye yer veriliyor. Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Wen Levent kampanyalı fiyatları 2018

Wen Levent'te kampanyalı daire fiyatları 399 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Avrupa Yakası'nın en özel projesi Wen Levent'te 25 bin TL hediye çeki de veriliyor. 

Levent Wen Residence projesinde dairelerin Kasım 2018 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor.

Wen Levent Residence projesi konum olarak, 4.Levent Metro istasyonuna, Kanyon, Sapphire ve Metro City gibi alışveriş merkezlerine yakın konumda bulunuyor.

Wen Levent Residence'ta çocuk oyun alanı, spor salonu, bahçe, kafeterya, otopark mevcut.


Proje adresi: Sanayi Mh. Tuna Cad. No:33, Levent - İSTANBUL

Satış ofisi adresi:...