27 / 04 / 2024

Wesley Sneijder kirası

Wesley Sneijder kirası

Galatasaraylı Sneijder, İstanbul Maçka-Residence Armani'nin 12. katında 700 metrekarelik dubleks dairede yaşıyor. Yolanthe, evine ait fotoğrafları sık sık sosyal medya hesabında da paylaşıyor.

Kamu binalarının kirasıyla ilgili soru önergesi!

Kamunun bina kirası olarak ödediği aylık toplam tutar meclis gündemine taşındı. CHP'li Topal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ev kirasını ödeyemeyince 7 çocuğuyla sokağa atıldı!

Gaziantep'te kirasını ödeyemeyen kadın, ev sahibi tarafından 7 çocuğuyla sokağa atıldığını iddia etti.

Evinin kirasını ödeyemeyince hayatına son verdi!

Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Fatih Sultan Mehmet caddesinde Yılmaz A. isimli bir vatandaş iddialara göre evinin kirasını ödeyemeyince evinin bahçesinde kendini astı.

Sneijder, Yolanthe Cabau'nun İbiza'daki mekanını sattı!

Yolanthe Cabau ile boşanma aşamasına gelen Sneijder, güzel model için İbiza’da açtığı ‘Xaxa’ adlı mekanı sattı. İkili bu satışla ayrılık iddialarını güçlendirdi.

Devlete her yıl 822 milyon avro arazi kullanım kirası ödeyecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "İstanbul Büyük Havaalanı açıldı. Devletin cebinden bir kuruş çıkmadı ve bu yıldan sonra bu işi yapan konsorsiyum, devlete her yıl 822 milyon avro arazi kullanım kirası ödeyecek." ifadelerini kullandı...

Wesley Sneijder 2 evinin tapusunu Yolanthe Cabau'ya verecek!

Bİr dönem Galatasaray'da forma giyen yıldız futbolcu Wesley Sneijder ve eşi Yolanthe Cabau arasındaki boşanma protokolüne göre, Sneijder'a ait İbiza'daki lüks villa ile Hollanda'daki evlerinin de tapusu Cabau'ya verilecek.

2019 lojman kirası!

Lojmanda oturan memurların ödediği aylık kira bedelleri her sene yeniden belirleniyor. Peki, 2019 lojman kirası ne kadar oldu?

Mehmet Özhaseki'den Ankaragücü'ne stat kirası jesti!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, MKE Ankaragücü Spor Kulübü ve Ankaragüçlü taraftarlarına büyük bir jest yaptı. Özhaseki, Göztepe maçı öncesi stat kirasını kendi cebinden karşılayacağını ifade etti.

Ela Quality Resort Hotel yıllık sabit kirası TL'ye döndü!

Aktay Otel İşletmeleri A.Ş. tarafından kiracı sıfatı ile işletilmekte olan Ela Quality Resort Hotel yıllık sabit kirası için döviz cinsinden eski tutarına döndü....

Ev kirasından bıkan çift, kamyonlarını ev yaptı!

İngiliz asıllı Martin Hill ve Iona Stewart çifti ev kirasından bıkınca satın aldıkları kamyonu 25 bin dolara eve dönüştürdüler.

İzmit Kuruçeşme Polis Merkezi, kirası yüksek gelince taşındı!

İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı olarak hizmet veren Kuruçeşme Polis Merkezi, kirası yüksek olduğu için taşınma kararı aldı.

Ev kirası ödemek istemeyen çift otobüsü eve çevirdi!

Washington'da ev kirasından sıkılan bir çift, çözümü kendi evlerini yapmakta buldu. Hurdalık bir okul otobüs satın alan çift, otobüsü eve çevirdi.

Kiracı kirasını ödeyemedi, ev sahibi evini yaktı!

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde kiracı olan Vedat Köçegün, 2 aylık kirasını ödemeyince ev sahibi evi yaktı. Eşyalar ve ev küle döndü.

Wesley Sneijder kirası Haberi

Wesley Sneijder kirası

Sneijder aydan 30 bin Euro kira ödediği dairesinin terasına mini çim futbol sahası yaptırdı.



Sneijder ve eşi Yolanthe evlerinin kapılarını Instyle aralık sayısına açmıştı.




Çiftin iki katlı 700 m2’lik penthouse’una 180 derece Boğaz, Adalar, Tarihi Yarımada ve Sarayburnu manzaralı salondan giriliyor.



İçinde banyo ve giyinme bölümü olan ebeveyn odasına, banyolu bir çalışma odası, banyolu iki misafir odası, ferah bir mutfak ve taburesinde imza defteri bulunan bir misafir tuvaleti eşlik ediyor.



Yolanthe, evine ait fotoğrafları sık sık sosyal medya hesabında da...