22 / 05 / 2024

West Gate yeni etap

West Gate yeni etap

Eskişehir yolu üzerinde geçen yıl inşaat çalışmalarına başlanan ve büyük ilgi gören West Gate Rezidans Projesi'nin üçüncü ve en özel etabı olan "Platinum" 10 Mayıs Cumartesi günü satışa çıkıyor.

Countryside West'le Kıbrıs'a 450 konutluk 3 yeni proje geliyor!

Global Lotus imzası taşıyan Countryside West; Mountainside, Seaside ve Countryside olmak üzere 3 kısma ayrılan ''Mini şehir tarzı'' bir site projesi olup 450 konuttan oluşuyor.

Yeni Gate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Gate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Adil Elkhatıb tarafından kuruldu.

Ap Sea Gate Bodrum kampanyalı fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Şani İnşaat imzalı Ap Sea Gate Bodrum projesinin tüm detayları belli oldu. Ap Sea Gate Bodrum kampanyalı fiyatlarla satışta! 20 bin dönümden oluşan Projede 24 villa 30 bağımsız alan villa alıyor. Peki, Ap Sea Gate Bodrum projesinde yer alan villaların fiyatları ne kadar? Teslimler ne zaman yapılacak

Kanye West, Kim Kardashian'ın evinin karşı sokağından ev aldı!

Kanye West, boşanma aşamasında olduğu Kim Kardashian'ın evinin karşı sokağından 4,5 milyon dolar bedelle bir satın aldı. 6,6 milyar dolarlık serveti bulunan West'in yeni aldığı evin mütevazı bir seçim olduğuna vurgu yapılıyor.

Kim Kardashian ve Kanye West'in yaşadığı ev kimde kalacak?

Kim Kardashian ve Kanye West ayrılığının ardından yeni mahkeme belgelerinden alınan bilgiye göre, Hidden Hills’teki konut Kardashian’da kalacak.

Vera West Ankara satışta! Yeni proje!

Çelikoğlu İnşaat imzasıyla Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yapımına başlanan Vera West projesinde satışlar başladı. Projede daireler 635 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Tekfen Holding'ten Kazakistan'a yeni inşaat projesi!

Tekfen Holding'in bağlı ortaklarından Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş'nin iştiraki Gate İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Kazakistan'da hayata geçireceği yeni projesiyle ilgili açıklama yaptı. 

Kanye West'ten Kim Kardashian'a 14 milyon dolarlık ev hediyesi!

Kim Kardashian ve Kanye West, Florida'da milyarderler sitesi olarak bilinen Faena House'taki yeni evlerini gezdi. Rap şarkıcısı Kanye West, 14 milyon dolarlık evi, reality şov yıldızı olan eşi Kim Kardashian'a daha önce hiç göstermemişti.

West Avenue projesi geliyor! Yeni proje!

330 dönüm alan üzerinde hayata geçirilecek olan West Avenue projesinde 4 bin 500 adet konut bulunuyor.

West Gate Residence Çankaya fiyatları!

West Gate Residence Çankaya fiyatları 370 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı West Gate Residence projesinde 700 daire bulunuyor...

West Gate Residence'ta yaşam başladı!

ANKARA Eskişehir Yolu üzerinde konumlanan ve Doğukan Yapı imzasını taşıyan West Gate Residence'ta yaşam başladı. 38 bin 840 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede satış devam ediyor.

West Ham United Stadı yaz aylarında açılacak!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın açılışı için yönetime bir çok kulüpten teklif gelmeye devam ediyor. West Ham, Vodafone Arena'nın açılışında Beşiktaş'la oynamayı, Londra'da ağırlamak istediklerini yönetime iletti.

Londra'daki Kings Gate ve Nova Building projeleri görücüye çıkıyor!

İngiltere’nin önde gelen lüks konut üreticilerinden Residential by Land Securities, Londra’nın merkezinde inşa ettiği yeni projelerini tanıtmak üzere bir etkinlik düzenliyor. Kings Gate ve Nova Building’in tanıtılacağı kokteyl 9 Şubat günü gerçekleşecek

West Gate yeni etap Haberi

West Gate yeni etap


Başkent'in en gözde lokasyonlanndan Eskişehir yolu üzerinde geçen yıl inşaat çalışmalarına başlanan ve büyük ilgi gören West Gate Rezidans Projesi'nin üçüncü ve en özel etabı olan "Platinum" 10 Mayıs Cumartesi günü satışa çıkıyor. Türkiye'nin en önemli firmalarından Doğukan Yapı tarafından hayata geçirilen, MSA Mimarlık'ın imzası bulunan proje, Başkent'in en büyük rezidans projesi olarak biliniyor. Gerek lokasyon, gerek şehrin çehresini değiştirecek mimari yapı ve fiyat avantajları üe kısa sürede Ankara'da seçkin kesimler tarafından lansman sonrası ilk 20 günde yüzde 30'u satın alınan projenin üçüncü etabı "Platinum" 'Ankara'nın batı kapısı' West Gate'in en özel etabı olarak tanımlanıyor. West Gate yetkilileri, inşaat çalışmalan hızla ilerleyen projelerinin "Platinum" ayağını 10 Mayıs Cumartesi günü satışa çıkaracaklarım ifade ederek, bu çok özel projede yer almak...