06 / 05 / 2024

West İstanbul Group Gayrimenkul iletişim

West İstanbul Group Gayrimenkul iletişim

West İstanbul Group Gayrimenkul Alım Ve Satım Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Khedmatı tarafından kuruldu.

İstanbul Group Emlak Ajansı Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Group Emlak Ajansı Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Şahan tarafından kuruldu.

Melli İstanbul Group Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Melli İstanbul Group Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Edi Muhammed Kurbanzada ve Mohammad Hussaı Qurbanzada ortaklığında kuruldu.

West İstanbul Group Gayrimenkul Alım Ve Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

West İstanbul Group Gayrimenkul Alım Ve Satım Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Khedmatı tarafından kuruldu.

West İstanbul Gayrimenkul Alım Ve Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

West İstanbul Gayrimenkul Alım Ve Satım Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Damoun Bagheri Kordmahaleh ve Mohamad Khedmatı ortaklığında kuruldu.

İstanbul Group Turizm Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Group Turizm Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hayrettin Sezer tarafından kuruldu.

Millenium West İstanbul Hotel'in tercihi Daikin oldu!

Arke Yapı AŞ tarafından İstanbul Yenibosna’da başlayan Millenium West İstanbul Hotel projesinde büyük projelerin aranılan markası Daikin tercih edildi.

Alef İstanbul Group Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alef İstanbul Group Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Afrang Shayani ve Ramin Mahmoudi ortaklığında kuruldu.

Akbaşoğlu İstanbul Group Denizcilik Yatçılık Turistik Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!

Akbaşoğlu İstanbul Group Denizcilik Yatçılık Turistik Hizmetler Limited Şirketi  bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Adil Akbaşoğlu  tarafından kuruldu. 

West Side Arjaan by ROTANA & Centro West Side İstanbul açılıyor!

Turizm sektörünün geleceğine inanarak, yatırım rotalarını Türkiye’ye çeviren Birleşik Arap Emirlikleri, Abu Dhabi merkezli ROTANA HOTELS GROUP, MAR YAPI ortaklığı ile West Side Arjaan by ROTANA & Centro West Side İstanbul’u hizmete açıyor.

Wiedermannz Group İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wiedermannz Group İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Selda Babacan tarafından 500 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Bahçelievler, Yenibosna İstanbul West Sitesi Sokak'ta kuruldu.

Güverte Evler Beylikdüzü'nde teslimler Ağustos 2016'da!

Cantürk İnşaat tarafından Beylikdüzü Yakuplu’da West İstanbul Marina’nın üst kısmında 7 bin metrekarelik arsa üzerinde konumlandırılan Güverte Evleri projesinde yatay yaşam ve tatil sitesi konforu sunuluyor.

İstanbul Group İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Group İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Topal, Murat Demir, Önder Topdemir tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta kuruldu.

Mulson Yaşam Evleri'nin örnek dairesi satışları hızlandırdı!

Güzelbahçe'de yapımı süren Mulson Yaşam Konutları'nın, örnek dairesi satışları hızlandırdı. West Orion Group Genel Müdürü Koray Bayar, Mulson Yaşam Konut projesi için Alman teknolojisiyle güneş tarlası kuracaklarını belirtti.

West İstanbul Group Gayrimenkul iletişim Haberi

West İstanbul Group Gayrimenkul iletişim

West İstanbul Group Gayrimenkul Alım Ve Satım Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Khedmatı tarafından kuruldu.

West İstanbul Group Gayrimenkul Alım Ve Satım Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-GAYRİMENKUL Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2-İNŞAAT Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Dekorasyonla ilgili spor salonlarının saha...