16 / 05 / 2024

Westfalen Turkey Refrakter Mühendislik adres 

Westfalen Turkey Refrakter Mühendislik adres 

Westfalen Turkey Refrakter Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyhmus Aktaş tarafından kuruldu.

Westfalen Turkey Refrakter Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Westfalen Turkey Refrakter Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyhmus Aktaş tarafından kuruldu.

Ekw Turkey Refrakter Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekw Turkey Refrakter Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ekw Gmbh tarafından kuruldu.

Expo Turkey by Qatar için geri sayım başladı!

Türkiye ile Katar arasındaki ekonomik potansiyeli harekete geçirmeyi hedefleyen Expo Turkey by Qatar için geri sayım başladı.

Strong Buıld Turkey İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Strong Buıld Turkey İnşaat Anonim Şirketi Mohammad Yasın Stanıkzaı ve Mohammad Shafı Stanıkzaı ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Cityscape Turkey 2017 ertelendi!

23-25 Mart 2017 tarihlerinde düzenlenmesi planlanan Cityscape Turkey 2017 ertelendi. İşte dataylar..

Cityscape Turkey 2017 yine kazandıracak!

İstanbul, Dünya’nın en önemli gayrimenkul platformlarından Cityscape’e ikinci kez ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Cityscape Turkey 2017 Fuarı, İstanbul Kongre Merkezi’nde 23-25 Mart tarihleri arasında yapılacak. .

Expo Turkey by Qatar'a inşaat firmaları da katılacak!

Türkiye ile Katar arasında köprü oluşturacak Expo Turkey by Qatar'ın tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Fuara, inşaat, gayrimenkul, turizm, enerji, çevre yönetimi, gıda, ulaşım ve mobilya gibi farklı sektörlerden 300 firma katılacak.

Cityscape Turkey 2017, 23 Mart'ta başlıyor!

Gayrimenkul sektörünün en prestijli küresel organizasyonlarından Cityscape ikinci kez Türkiye’ye geliyor. Cityscape Turkey, 23-24-25 Mart 2017 günlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek .

Trust Turkey İnşaat Makina İmalat Limited Şirketi kuruldu!

Trust Turkey İnşaat Makina İmalat Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün M. Abdelhakim Haskem Mohamed imzasıyla kuruldu.

Gildemeister Turkey Solar Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Gildemeister Turkey Solar Enerji Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Andre Kremer ve Fabıan Pjılipp Herr imzasıyla kuruldu.

Turkey Moon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Turkey Moon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Tamam Al-Turkmanı imzasıyla kuruldu.

Turkey Real Estate İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Real Estate İnşaat Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Iyad Baızıd ve Basel H.s. Almassrı imzasıyla kuruldu.

SEREL, Design Turkey 2016'dan ödülle döndü!

Seramik sağlık gereçleri sektörüne kazandırdığı yeni teknolojileri ve estetik tasarımlarıyla SEREL, Design Turkey 2016’nın “Yapı Bileşenleri” kategorisinde “İyi Tasarım Ödülü”ne 2 farklı ürünüyle sahip oldu.

Westfalen Turkey Refrakter Mühendislik adres  Haberi

Westfalen Turkey Refrakter Mühendislik adres 

Westfalen Turkey Refrakter Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyhmus Aktaş tarafından kuruldu.

Westfalen Turkey Refrakter Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: Ağır ve hafif sanayide kullanılan ısıya dayanıklı imalat fırınları ile ocakların daha verimli çalışması için mühendislik, danışmanlık, eğitim hizmetlerinin ve ayrıca anahtar teslim refrakter uygulama hizmetlerinin verebilir. Bu hizmetleri verebilmek için yurt içinden ve yurt dışından gerekli ekipmanları veya işgücünü temin edebilir veya bu hizmeti sunan şirketlerden hizmet satın alabilir, anlaşmalar yapabilir. Şirket ilgili yürürlükteki hükümlere uymak kaydıyla yurt içinden ve yurt dışından motorlu araç, makine, tesisat ve her türlü materyaller alabilir, satabilir temlik ve temellük edebilir veya kiralayabilir. Şirket amacıyla...