02 / 05 / 2024

Westside Beylikdüzü lansman fiyatları

Westside Beylikdüzü lansman fiyatları

Teslimlerinin 2017 yılı Mart ayında yapılması planlanan Westside İstanbul'da lansmana özel yüzde 5 peşinatta 36 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. İşte Westside Beylikdüzü fiyat listesi...

Empire Beylikdüzü lansmana özel fırsatlarla satışta! Yeni proje! 

Empire Beylikdüzü projesinde lansman özel fırsatlarla konut satışları başladı. Peki Empire Beylikdüzü'nde konut fiyatları ne kadar? Hangi tip konutlar var? İşte merak edilenler...

Beylikdüzü Sun Park Evleri basın lansmanı 14 Nisan'da!

Oryal İnşaat imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim bölgesi olan Beylikdüzü’nde hayata geçirilen Sun Park Evleri projesi basına lanse edilecek. 

Beylikdüzü Afete Hazır lansmanı 3 Mart'ta!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından Afet Yönetim Sistemi oluşturuldu. Afet Yönetim ve Koordinasyon Birimi, 3 Mart'ta World Point’te Beylikdüzü Afete Hazır lansmanı gerçekleştirecek.

Beylikdüzü Marmara Konakları satış ofisi!

Beylikdüzü Marmara Konakları satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Marmara Konakları'nın lansmanı 8 Ekim'de yapılacak...

Beylikdüzü İsis Residence satışta! 450 bin TL'ye!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilen İsis Residence projesinin lansmanı yapıldı. 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin bulunduğu projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul'da daire fiyatları ne kadar?

Beylikdüzü Westside İstanbul'da daire fiyatları 396 bin liradan başlıyor. Westside İstanbul Evleri Beylikdüzü projesinde 0,79 faiz oranıyla 120 aya kadar taksit seçeneği sunuluyor...

Westside İstanbul Beylikdüzü ödeme koşulları!

Westside İstanbul Beylikdüzü ödeme koşulları kapsamında sıfır peşinat kampanyası sunuluyor. 2017 yılında tamamlanacak olan Westside İstanbul projesinde 1+1 fiyatları 396 bin liradan başlayarak değişiyor...

Bulvar Home Beylikdüzü kampanyası!

Bulvar Home Beylikdüzü kampanyası kapsamında lansman öncesi fırsatlar sunuluyor. Pusula İnşaat imzası ile hayata geçirilen projenin arsa alanı 5 bin metrekareden oluşuyor.

Huzurlu Marmara Beylikdüzü teslim tarihi!

Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesinin lansmanı 16 Aralık'ta yapılıyor. Huzurlu İnşaat projesi Huzurlu Marmara Evleri projesi Beylikdüzü'nde 90 milyon lira yatırım bedeliyle yükseliyor...

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü teslim tarihi!

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü teslim tarihi 2016 yılı Kasım ayı olarak belirlendi. Konutların minimum 149 metrekare büyüklükte tasarlandığı projenin lansmanı 20 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Beylikdüzü'ne Vira İstanbul ile yeni sosyal donatılar geliyor!

Beylikdüzü Belediyesi ve Gül Proje ile ortaklaşa hazırlanan toplamda 630 milyon TL'lik yatırımın yapılacağı Vira İstanbul Projesinin tanıtımı lansmanı, Shangri - La Bosphorus Otel'de yapıldı.

Viraİstanbul Beylikdüzü lansman fiyatları!

Viraİstanbul Beylikdüzü lansman fiyatları metrekare bazında 3 bin 100 TL'den başlıyor. Gül Proje tarafından hayata geçirilen proje E-5'e 2 dakikalık mesafede yer alıyor.

Vira İstanbul Beylikdüzü nerede?

Vira İstanbul Rezidans'ta daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Lansmanı yarın yapılacak olan proje 92 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Vira İstanbul Beylikdüzü nerede?

Westside Beylikdüzü lansman fiyatları Haberi

Westside Beylikdüzü lansman fiyatları

Westside Beylikdüzü fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz  ve Mes İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 73 bin 800 metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Dairelerin büyüklükleri 40 ile 210 metrekare arasında değişiklik gösteren Westside Beylikdüzü'nde dükkanların alanları 20 ile 1.323 metrekare arasında değişiyor.


West Side İstanbul'da stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor. Proje 600 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor.


Beylikdüzü Westside Evleri'nde Türk hamamları, 3 adet fitness center, açık/kapalı spor alanları, sauna, kamelyalar, 800 araçlık otopark, çocuk oyun alanları, 4 adet açık- 3 adet kapalı yüzme havuzu, yürüyüş parkuru gibi sosyal alanlar bulunuyor. 


Westside...