21 / 05 / 2024

westside cityscape

westside cityscape

Ortadoğu'nun en önemli gayrimenkul fuarı olarak anılan Dubai Cityscape Global 2013'e 36 firmayla çıkarma yapan Türk firmalarına Körfez yatırımcısından blok satın alma ve ortaklık teklifi yağdı..

Beylikdüzü Westside İstanbul ulaşım!

Beylikdüzü Westside İstanbul ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Satışları devam eden projede daire fiyatları 160 bin TL'den, dükkan fiyatları ise 450 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Westside Beylikdüzü ne zaman teslim edilecek?

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Westside İstanbul Konutları 600 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Peki Westside Beylikdüzü ne zaman teslim edilecek?

Beylikdüzü Westside İstanbul Konutları satılık!

Beylikdüzü Westside İstanbul Konutları satılık daire fiyatları 160 bin TL'den başlıyor. 73 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul ev fiyatları!

Westside İstanbul Evleri 600 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Proje 1.155 adet konut ve 166 adet dükkandan meydana geliyor. İşte Beylikdüzü Westside İstanbul ev fiyatları...

Westside Beylikdüzü satış ofisi telefon!

Westside Beylikdüzü satış ofisi telefon numarası 0212 871 41 02 olarak belirlendi. Satışları devam eden proje 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden meydana geliyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul telefon numarası!

Beylikdüzü Westside İstanbul telefon numarası 0212 871 41 02 olarak belirlendi. Teslimlerinin 2017 yılı Mart ayı içerisinde yapılması planlanan projede daire fiyatları 160 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Westside İstanbul Evleri fiyatlar!

Westside İstanbul projesi 73 bin 800 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Projede yer alan konutlar 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'lerden oluşuyor. İşte Westside İstanbul Evleri fiyatlar...

Westside Beylikdüzü satılık daire!

Westside Beylikdüzü satılık daire fiyatları 160 bin TL'den, dükkan fiyatları ise 450 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 600 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen proje İstanbul Beylikdüzü'nde yükseliyor.

Westside İstanbul daire teslimleri ne zaman?

Daire fiyatlarının 160 bin TL ile 650 bin TL arasında farklılık gösteren Westside İstanbul Konutları'nda 1.155 adet konut ve 166 adet dükkan bulunuyor. Peki Westside İstanbul daire teslimleri ne zaman?

Beylikdüzü Westside konut fiyatları!

Westside İstanbul Evleri 600 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. İşte Beylikdüzü Westside konut fiyatları...

Beylikdüzü Westside İstanbul satılık daire!

Beylikdüzü Westside İstanbul satılık daire fiyatları 160 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 73 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 1.155 adet konut bulunuyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul teslimleri ne zaman?

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Westside İstanbul Konutları'nda 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Peki Beylikdüzü Westside İstanbul teslimleri ne zaman?

Westside İstanbul Evleri fiyat listesi!

Toplam 1.155 adet konut ve 166 adet dükkandan oluşan Westside İstanbul Konutları'nda dairelerin büyüklükleri 40 metrekareden başlangıç gösteriyor. İşte Westside istanbul Evleri fiyat listesi...

westside cityscape Haberi

westside cityscape

SON yıllarda yıldızı parlayan Türk gayrimenkul sektörü katıldığı uluslararası fuarlarda da yabancı yatırımcının ilgi odağı oldu. Ortadoğu'nun en önemli gayrimenkul fuarı olarak anılan Dubai Cityscape Global 2013'e 36 firmayla çıkarma yapan Türk firmalarına Körfez yatırımcısından blok satın alma ve ortaklık teklifi yağdı. 200 farklı ülkeden 25 bin ziyaretçinin gezmesi beklenen fuardan Türkiye'den aralarında, Dumankaya, Ege Yapı, Eroğlu, Garanti Koza, İş GYO, Nef, Torunlar GYO, Vadiİstanbul ve Viatrans-Meydanbey Ortaklığı'nm da bulunduğu firmaların çoğuna blok satış teklifleri geldi. Ancak Türk şirketleri tek ülkeden gelecek müşteri kitlesi ve fiyatları aşağı düşürme riski nedeniyle tekliflere mesafeli yaklaştıklarım dile getirdiler. Şirketler ortaklık tekliflerine ise kendilerine arn değer katma değer koşuluyla kabul edeceklerini açıkladılar. 


İŞ GYO'DAN 3 YENİ PROJE 


İŞ GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, Dubai Fuarı'na...