29 / 04 / 2024

Westside İstanbul örnek daire

Westside İstanbul örnek daire

Toplam 1.155 adet konut ve 166 adet dükkandan oluşan Westside İstanbul Konutları'nda dairelerin büyüklükleri 40 metrekareden başlangıç gösteriyor. İşte Westside istanbul Evleri fiyat listesi...

Westside Beylikdüzü Evleri iletişim!

Satışları devam eden Westside Beylikdüzü Evleri iletişim için 0212 871 41 02 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatları 160 bin TL'den başlayan proje İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul Evleri!

Atatürk Havaalanı'na 10 dakika uzaklıkta bulunan Beylikdüzü Westside İstanbul Evleri daire teslimlerinin Mart 2017'de gerçekleşmesi planlanıyor. Satış süreci devam eden proje İstanbul Beylikdüzü'nde yükseliyor.

Westside İstanbul Konutları telefon!

Westside İstanbul Konutları telefon numarası 0212 871 41 02 olarak belirlendi. Proje Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat imzası ile yükseliyor.

Westside İstanbul'da lansmana özel yüzde 5 peşinatla! 190 bin TL'ye!

Lansmana özel yüzde 5 peşinat ile 36 ay faizsiz vadelendirme sunulan Westside İstanbul projesinde ayrıca konutta yüzde 8 ticari alanlarda yüzde 18 oranında KDV firmadan uygulanıyor.

Westside Beylikdüzü teslimleri ne zaman?

Toplamda 73 bin 800 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen Westside İstanbul'da yer alan konutların büyüklükleri 40 metrekareden başlangıç gösteriyor. Peki Westside Beylikdüzü teslimleri ne zaman?

Beylikdüzü Westside İstanbul fiyatları ne kadar?

Westside İstanbul'da 1+0'dan 4+1'e kadar farklı tipte tasarlanan daireler bulunuyor. Proje 73 bin 800 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Beylikdüzü Westside İstanbul fiyatları ne kadar?

Westside İstanbul dükkan fiyatları ne kadar?

Teslim tarihi 2017 yılı Mart ayı olarak belirlenen Westside İstanbul Rezidans'ta 1.155 adet dairenin yanı sıra 166 adet dükkan bulunuyor. Peki Westside İstanbul dükkan fiyatları ne kadar?

Westside İstanbul Konutları teslim tarihi!

Westside İstanbul'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Satış süreci devam eden projede konut fiyatları 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Westside İstanbul Konutları teslim tarihi...

Westside Beylikdüzü Evleri nerede?

Daire fiyatları 190 bin TL'den başlangıç gösteren Westside İstanbul Konutları 73 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Westside Beylikdüzü Evleri nerede?

Westside İstanbul Beylikdüzü telefon numarası!

Westside İstanbul Beylikdüzü telefon numarası 0212 871 41 02 olarak belirlendi. Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 600 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor.

Westside Beylikdüzü Konutları nerede?

Dairelerin büyüklükleri 40 ile 210 metrekare arasında değişen Westside İstanbul'da daire teslimlerinin 2017 yılı Mart ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Westside Beylikdüzü Konutları nerede?

Beylikdüzü Westside Konutları fiyat listesi!

Konut teslimleri 2017 yılı Mart ayı içerisinde gerçekleşecek olan Westside İstanbul'da 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. İşte Beylikdüzü Westside Konutları fiyat listesi...

Beylikdüzü Westside İstanbul Evleri ulaşım!

Beylikdüzü Westside İstanbul Evleri ulaşım bilgileri haberimizde bulunuyor. Daire fiyatları 160 bin TL'den başlangıç gösteren proje Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat imzası ile yükseliyor.

Westside İstanbul Konutları ne zaman teslim?

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen Westside İstanbul Evleri 'nde 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Peki Westside İstanbul Konutları ne zaman teslim?

Beylikdüzü Westside İstanbul iletişim bilgileri!

Daire teslimlerinin 2017 yılı Mart ayında yapılması öngörülen Beylikdüzü Westside İstanbul'da 1.155 adet daire ile birlikte 166 adet dükkan bulunuyor. İşte Beylikdüzü Westside İstanbul iletişim bilgileri...

Westside İstanbul örnek daire Haberi

Westside İstanbul örnek daire

Teslimlerinin 2017 yılı Mart ayında yapılması planlanan Westside Beylikdüzü 1.155 adet konut ve 166 adet dükkandan oluşuyor. Proje 73 bin 800 metrekare alan üzerine yayılıyor.


İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Westside İstanbul'da stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen daire seçenekleri yer alıyor.


Westside İstanbul Evleri fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Proje, alanları 40 ile 210 metrekare arasında değişen daireler ve 20 ile 1.323 metrekare arasında değişen dükkanlardan meydana geliyor. 


Westside İstanbul'un sosyal donatı alanları arasında; açık/kapalı spor alanları, kamelyalar, Türk hamamları, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, 4 adet açık- 3 adet kapalı yüzme havuzu, 3 adet fitness center, 800 araçlık otopark, sauna bulunuyor.


Dükkanların fiyatları 450 bin TL ile 13...