09 / 05 / 2024

Wıkıhome Gayrimenkul adres 

Wıkıhome Gayrimenkul adres 

Wıkıhome Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Nasser Sajedı Alması, Pouya Mansourı ve Vahıd Sajedı ortaklığında kuruldu.

İzmir'de 1934'te 2 milyon liralık Yunan gayrimenkulü satılmış!

1934 yılında İzmir'de 2 milyon liralık Yunan gayrimenkulü satılmak üzere ilana verilmiş. Öte yandan bu gayrimenkuller dışında 416 adet taşınmazın satılacağı belirtilmiş.

K Tuzla Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Tuzla Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 60 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Bmrk Danışmanlık Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Bmrk Danışmanlık Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayesha Atıf tarafından kuruldu.

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 417 milyon 810 bin 131,67 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

17 milyar dolarlık ticari gayrimenkul kredi portföyü ihalesinde Blackstone lider!

Blackstone’nun (NYSE:BX), Amerika Federal Mevduat Sigorta Kurumu'nun Signature Bank'ın (OTC:SBNY) borç satışından 17 milyar dolarlık ticari gayrimenkul kredi portföyünü almaya hazırlandığı ifade edildi.

Ardem İç Mimarlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ardem İç Mimarlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurcan Karpek tarafından kuruldu.

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 7 milyon 560 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Nokta Home Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nokta Home Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Turan tarafından kuruldu.

Kösedere Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kösedere Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon 326 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Masar Company Danışmanlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masar Company Danışmanlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Abdulrazak Hourıeh, Khalıd Hadır A Al Arıfı ve Maan Janoudy ortaklığında kuruldu.

Mbway Sağlık Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mbway Sağlık Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile M.H.A.H.Ahmed Masood tarafından kuruldu.

Trend My Home Gayrimenkul İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend My Home Gayrimenkul İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Seyedadel Yaghoubı tarafından kuruldu.

Haness Mimarlık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Haness Mimarlık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Neşet Altın tarafından kuruldu.

Wıkıhome Gayrimenkul adres  Haberi

Wıkıhome Gayrimenkul adres 

Wıkıhome Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Nasser Sajedı Alması, Pouya Mansourı ve Vahıd Sajedı ortaklığında kuruldu.

Wıkıhome Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
EMLAK -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. DANIŞMANLI Yurtiçinde ve yurtdışında ticari, mali ve...