05 / 05 / 2024

Willa Elles gayrimenkul yatırımları

Willa Elles gayrimenkul yatırımları

Geçtiğimiz aylarda ikiz bebekleri Milat ve Melodi’yi kucağına alan Alman oyuncu Wilma Elles, Türkiye’den kazandığını yine Türkiye’de değerlendiriyor.

Jade Mücella Elles ve Kerem Göğüş gayrimenkul dolandırıcılığı suçundan beraat etti!

Wilma Elles ile eski eşi Arif Kerem Göğüş'ün dolandırıcılık davasında mahkeme beraatleri yönünde kararı aldı. 

Gayrimenkul kraliçesi Wilma Elles: Para kolay kazanılmıyor!

Türkiye'de 16 dairesi ile bir dükkanı olan Wilma Elles, 212 AVM'deki ucuzluk marketinin açılışına katıldı. Elles, 'Para kolay kazanılmıyor' dedi.

Wilma Elles gayrimenkul zengini çıktı!

Türkiye’de adını ilk kez oynadığı "Öyle Bir Geçer Zaman ki" dizisi ile duyuran Alman oyuncu Wilma Elles, Türkiye’de gayrimenkul zengini çıktı.

Avrasya Rezidans Gayrimenkul Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Avrasya Rezidans Gayrimenkul Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Jade Mücalla Elles imzasıyla kuruldu.

Willa Elles Balat'ta gayrimenkul yatırımı yapıyor!

Geçtiğimiz aylarda ikiz bebekleri Milat ve Melodi’yi kucağına alan Alman oyuncu Wilma Elles, Türkiye’den kazandığını yine Türkiye’de değerlendiriyor.

Wilma Elles yatırımlarını gayrimenkule yapıyor!

Başarılı ve güzel oyuncu Wilma Elles ticari yatırımlarını gayrimenkul üzerinden yapmayı tercih ediyor.Şu sıralar Filinta dizisinde boy gösteren Wilma Elles, gayrimenkulde tercihini bir kez daha Balat’tan yana kullandı.

Kayseri Vakıflar, 175 gayrimenkulü kiraya verecek

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü Kayseri, Niğde, Nevşehir ve Kırşehir'de toplam 175 gayrimenkulü kiraya verecek

Şirketlerin zararına gayrimenkul satışı gözden geçirilmeli

Referans Gazetesi yazarları Veysi Seviğ ve Bumin Doğrusöz, şirketlerin zararına gayrimenkul satışlarıyla ilgili merak edilenleri cevaplandırdı

BMI'den gayrimenkul semineri!

Business Management Institute (BMI), gayrimenkul hukuku, finansı ve değerlemesi konularında seminer düzenledi

Mustafa Özbek Kıbrıs'ın gayrimenkul zengini

Ergenekon'un finansörü' olarak bilinen Mustafa Özbek'in Kıbrıs'ta gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı

 

Gayrimenkul almalı mı?

Emlak Kulisinde sorulara cevap verdiğim bölümde bana özelikle bu soru soruyor, gayrimenkul sektöründe neler oluyor, alma zamanı mı, beklemeli miyiz, ne kadar beklemeliyiz? Ben de sorulara kısa kısa ve tek tek cevap vermek yerine genel bir cevap yazmalıyım

Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak

"Türk gayrimenkul sektörünün körfez yatırımcıları ile buluşması" 13 - 14 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul Swissotel'de gerçekleştirilecek

Vakıflar'dan Trabzon'da 46 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Trabzon'da bulunan 46 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı

Willa Elles gayrimenkul yatırımları Haberi

Willa Elles gayrimenkul yatırımları

Türk vatandaşı olmak için başvuru yapan Wilma Elles, son dönemin gözde semti Balat’tan müstakil bir bina satın aldı. Daha önce de Balat’ta bir dairesi olan Elles, böylece aynı semtten 2 ev sahibi oldu.


EMLAK ZENGİNİ OLMAYA ADAY


Fulya’da da bir dairesi olan ünlü oyuncu, emlak zengini ünlüler arasına girmeye aday. Elles gibi yatırımını tarihi semt Balat’ta değerlendiren ünlü isimler arasında Kenan İmirzalıoğlu, Selin Demiratar, Dağhan Külegeç ve Athena Gökhan yer alıyor.


ANNESİYLE BALAT'TA YAŞIYOR


Birçok ünlü isim tarihi semtten yatırım için ev alırken Hazal Kaya ise ailesiyle birlikte yaşamını Balat’ta sürdürüyor. Annesiyle  birlikte tarihi bir evde oturan Kaya, “İlk taşındığımızda bir kültür şoku yaşadım. Fakat şimdi  başka bir yerde nasıl yaşanır bilmiyorum” açıklaması...