29 / 04 / 2024

William Randolph Hearstin evi

William Randolph Hearstin evi

Amerikan medya imparatoru William Randolph Hearst'e ait olan 6 bin 700 metrekare alan üzerinde kurulu bulunan 29 odalı dev malikane 288 milyon TL'den (135 milyon dolar) satışa çıkarıldı.

William R. Periam kimdir? Hangi ülkelerde çalıştı? Ne iş yapıyor?

William R. Periam nerede okudu? Ford’a ne zaman katıldı? Hangi ülkelerde çalıştı? Ford Otosan’da hangi alanda çalışıyor? İşte William R. Periam’ın hayatı...

Prens William babasından miras kalacak mülkleri evsizlere açacak!

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in tahtının, ikinci varisi olan Prens William'ın babasından miras kalacak mülkleri evsizlere açacağı iddia edildi...

CIA'dan kripto para hamlesi!

CIA Direktörü William J. Burns, kripto para erişimleri için çalışmalarını genişlettiklerini dile getirdi. 

Elon Musk Los Angeles’taki evini 29 milyon dolara sattı!

“Tüm fiziksel varlıklarımı satacağım. Ev sahibi olmayacağım” diye konuşan Elon Musk bu yönde adımlar atıyor. Ünlü iş insanı, Los Angeles, Bel-Air’da bulunan malikanesini 29 milyon dolara (199 milyon TL) Çinli iş insanı William Ding’e sattı.

Shakespeare'in Romeo ve Juliet'i yazdığı ev bulundu!

Dünyaca ünlü İngiliz şair ve oyun yazarı William Shakespeare’in ünlü piyesi Romeo ve Juliet'i kaleme aldığı Londra’daki adresi tespit edildi. Tiyatro tarihçisi Geoffrey Marsh, Shakespeare’in 1597-1598 yıllarında Londra yaşadığı adresi buldu.

William Ziegler’in adası 125 milyon dolara satılıyor!

William Ziegler’in ailesine ait olan adanın satışı gerçekleşmeyince fiyatı 175 milyon dolardan 125 milyon dolara indirildi.

Fed'in faiz artırma ihtimali yükseldi!

ABD Merkez Bankası (Fed) New York Şubesi Başkanı William Dudley, ekonomi ve piyasalarının genel durumunu değerlendirdi. Dudley, Fed'in faiz artırma ihtimalinin çok güçlendiğini belirtti.

William Dudley: Fed'in faiz artırma konusunda 'yumuşak' olabiliriz!

ABD Merkez Bankası (Fed) New York Şubesi Başkanı William Dudley, Fed'in faiz artırma konusunda "yumuşak" olabileceğini bildirdi.

İşte Amerika’nın 195 milyon dolarlık en pahalı evi!

Florida’nın güneyindeki bir adada yer alan bu görkemli ev, 2006’da vefat eden, Amerika’nın ünlü yayıncılarından William B. Ziff, Jr. ve ailesine ait.

Mimar William James Smith eserlerini kitapta topladı!

İstanbul’daki pek çok tarihi binada imzası olan İngiliz mimar William James Smith, cam ve demiri uyumlu bir biçimde kullanarak Osmanlı topraklarında bir ilki başardı. Sultan Abdülmecid’in de takdirini kazanan mimarın eserleri bir kitapta toplandı.

Üsküdar Çengelköy Park ne zaman teslim?

Demirland GYG A.Ş - William Turner imzasıyla inşa edilen Çengelköy Park projesi İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da yükseliyor. Peki, Üsküdar Çengelköy Park ne zaman teslim?

Demirland Çengelköy Park Evleri satılık daire!

Demirland GYG A.Ş - William Turner imzası Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Demirland Çengelköy Park Evleri satılık daire fiyatları 360 bin dolardan başlıyor.

Üsküdar Çengelköy Park Evleri ödeme bilgileri!

Demirland GYG A.Ş - William Turner ortaklığında Üsküdar'da hayata geçirilen Üsküdar Çengelköy Park Evleri toplam 27 villadan oluşuyor. Üsküdar Çengelköy Park Evleri ödeme bilgileri kişiye özel uygulanabiliyor.

William Randolph Hearstin evi Haberi

William Randolph Hearstin evi

"The Godfather (Baba)" filminin bazı sahnelerinin de çekildiği Beverly Hills'teki, bir dönem Amerikan medya imparatoru William Randolph Hearst'e ait olan 6 bin 700 metrekare alan üzerinde kurulu bulunan 29 odalı dev malikane 288 milyon TL'den (135 milyon dolar) satışa çıkarıldı.


Malikane, 1972'de Marlon Brando'nun başrolünde olduğu ‘The Godfather (Baba)' filminin çekimlerine de sahne olmuştu.


1926 yılında Banker getz tarafından Akdeniz villa tipinde inşa ettirilen, 3'er katlı 6 ayrı kompleksin oluşturduğu dünyanın en pahalı evinde, 3 yüzme havuzu, bir sinema salonu, 29 yatak odası 40 banyo, özel gece klubü yer alıyor.


Bir zamanlar medya imparatoru olarak anılan William Randolph Hearst'ın eski ikameti olan Sunset Bulvarı'ndaki H şeklindeki evi Hearst, 1947'de 120 bin dolara satın almıştı.


1927'de inşa edilen evin 1976'dan beri Leonard Ross adlı...