30 / 04 / 2024

Wilo pompa

Wilo pompa

Turizm sektöründe hizmet veren firmalar ile satınalma ve teknik müdürleri bir araya getiren buluşmada, Wilo standında sergilenen “Emuport”, “Stratos Giga”, “Stratos” ve “Yonos Maxo” ürünleri katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

Motorine zam! Motorin pompa satış fiyatına 1 lira 15 kuruş zam geldi...

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanma ile birlikte akaryakıt fiyatları da değişkenlik gösteriyor. Motorin fiyatlarına gece yarısı itibarı ile 1 lira 15 kuruş oranında zam geldiği açıklandı. 

Benzine 2.30 TL, motorine 2.17 TL, LPG'ye de 1 TL zam geldi! Hemen 2024'ün ilk zamlı fiyatlarına bakın! SON DAKİKA!

Akaryakıtta ÖTV'nin yüzde 25.6 yükselmesinin ardından bugün itibarıyla pompa satış fiyatlarında artış oldu. İşte BP, Shell, Total, Petrol Ofisi, Opet 4 Ocak 2024 fiyat listesi...

Flowtech Pompa Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flowtech Pompa Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Akca tarafından kuruldu.

Aktürk Teknolojik Pompa Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktürk Teknolojik Pompa Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Öztürk tarafından kuruldu.

Yka Beton Ve Pompa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yka Beton Ve Pompa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Yusuf Karaahmetli tarafından kuruldu.

Fiyatlar peş peşe güncellendi: Akaryakıt ne kadar, kaç TL? 4 Ağustos bugün LPG'ye benzine motorine zam geldi mi?

Petrol fiyatları tarafındaki yükseliş pompa fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Bu kapsamda güncel fiyatlar milyonlarca kişi tarafından merakla takip ediliyor. Peki, bugün akaryakıt fiyatları ne kadar, zam geldi mi? İşte detaylar...

Araç sahipleri kara kara düşünecek! Benzine zam mı geliyor? İşte güncel akaryakıt fiyatları!

Geçtiğimiz hafta petrol fiyatlarındaki hareketlilik ile motorin fiyatları ardı ardına üç defa değişmişti. Akaryakıt fiyatları bu gece yarısı tekrar değişiyor. Benzin litre fiyatı için zam haberi sonrası araç sahipleri güncel akaryakıt pompa fiyatlarını mercek altına aldı.

Akaryakıtta bir indirim daha! İşte 24 Şubat akaryakıt fiyat listesi!

Sektör temsilcilerinden alınan bilgiye göre akaryakıta yeni bir indirim daha geliyor. Peki benzin fiyatı ve motorin fiyatları ne kadar olacak? İşte il il 23 Şubat 2023 akaryakıt pompa fiyatları...

Akaryakıt fiyatları için heyecanlandıran iddia! Benzin, motorin ve LPG’de, 10 TL indirim beklentisi!

Petrol fiyatlarında son günlerde yaşanan düşüşler, pompa fiyatlarına da yansırken, vatandaşı sevindiren bir açıklama da, ÖTV indiriminden geldi. Cumhur İttifakı’nın ortağı Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin yaptığı çağrı, akaryakıtta okkalı bir indirim beklentisi oluşturdu.

Araç sahiplerine kara haber! Benzine büyük zam!

Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde akaryakıt pompa fiyatları için zam yapılacağı öğrenildi. Gelecek yeni zam ile benzin litre fiyatı 1,25 TL artacak.

Benzinde tabela yine değişti! Şoförler merakta!

Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzin grubunda 63 kuruşluk indirimin pompa fiyatlarına yansıması bekleniyor. Motorin grubunda ise bir fiyat değişikliği öngörülmüyor.

Benzin 2022'ye dev zamla veda etti!

Akaryakıt piyasasında yaşanan dengesizlik sürüyor. Benzine zam pompa fiyatlarına yansıdı.

'Ben hep 50 liralık benzin alıyorum' diyenler dikkat! 2022'de hep 50 liralık benzin alanların kaç litresi kayboldu? 

Uluslararası akaryakıt fiyatlarındaki artış ve TL'de yaşanan değer kaybı, pompa fiyatlarına yansıyor. Peki 2022'nin başında 50 liralık benzin alanların yıl sonunda kaç litresi kayboldu? İşte o rakamlar...

Wilo pompa Haberi

Wilo pompa

Turizm sektöründe hizmet veren firmalar ile satınalma ve teknik müdürleri bir araya getiren buluşmada, Wilo standında sergilenen “Emuport”, “Stratos Giga”, “Stratos” ve “Yonos Maxo” ürünleri katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.


Otel Satın Alma Müdürleri ve Eğitimi Derneği tarafından organize edilen, sponsorları arasında Wilo Pompa Sistemleri A.Ş.’nin de bulunduğu “2. Satınalma, Gastronomi ve Teknik Sektör Buluşması” Antalya’da yapıldı. Belek Maritim Pine Beach Resort Hotel’de gerçekleşen toplantı, turizm sektöründe hizmet veren firmalar ile satınalma ve teknik müdürlerini bir araya getirdi.


Türkiye ekonomisinin önemli kollarından birini oluşturan turizm sektörünün masaya yatırıldığı toplantıya, turizm sektörüne ürün tedarik eden çok sayıda firma katıldı. Fuaye alanında gerçekleştirilen ürün sergilemelerinde, katılımcılar tarafından en çok ziyaret edilen firmaların başında ise buluşmaya ilk kez katılan Wilo yer aldı.


Wilo standına gelen...