22 / 05 / 2024

Wilo seminer

Wilo seminer

Pompa sistemleri sektörünün lider şirketi Wilo, eğitim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Eğitimlerine öğrencileri de dahil eden Wilo, Samandıra Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri için bir eğitim semineri düzenledi.

Öğretmenlerin Eylül Dönemi Seminer Çalışmaları Başlangıç Tarihi Açıklandı: 4 Eylül 2023!

2023 2024 eğitim öğretim yılı için öğretmenlerin eylül dönemi seminer çalışmalarının başlangıç tarihleri merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı 2023 2024 eğitim öğretim yılında bu konu ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte öğretmenlerin Eylül dönemi seminer başlangıç tarihi…

Öğretmenlerin bu seneki semineri ne zaman başlayacak? Seminer online mi olacak? 

2022-2023 eğitim öğretim yılının bitmesiyle bir süre boyunca öğretmenlerin semineri başlayacak. Yaz tatili seminerlerinin ne zaman yapılacağı merak edilen konular arasında yer alıyor. MEB, bu dönemki seminer tarihlerini açıkladı. Tarihlerin açıklanmasıyla online mı yoksa yüz yüze mi merak ediliyor

Wilo akıllı şehirlere akıllı çözümler sunuyor!

İnternet teknolojisinin gelişmesi ile birlikte ortaya çıkan akıllı şehirler yaşam standartları geliştirmesi açıcısından büyük önem taşıyor. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Wilo  Ar-Ge yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 

Eva Seminer Toplantı Ve Ofis Salonları Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Eva Seminer Toplantı Ve Ofis Salonları Kiralama Limited Şirketi Şişli'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Elerman Nemutlu, Ayşe Eser Ozar ve Vedat Erol ortaklığında kuruldu.

RE/MAX Türkiye'den ücretsiz seminer!

RE/MAX Türkiye, girişimciliğe teşvik edici çalışmalarına devam ediyor. RE/MAX gayrimenkul sektöründe çalışan ya da çalışmayı planlayan girişimci adayları için ücretsiz seminer düzenliyor.

Gayrimenkul danışmanları için Beylikdüzü'nde kapsamlı seminer!

Beylikdüzü Rotary Kulübü, Birleşmiş Emlakçılar Beylikdüzü Cumhuriyet Acentesi kurusucu Arzu Aytaç’ın organizatörlüğünde Meslekte Farkındalık adına kapsamlı bir seminer düzenliyor.

ERA'dan Antalya’da yatırımcı adaylarına ücretsiz seminer!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük Gayrimenkul Yatırım Danışmanı ERA; Ankara, İstanbul ve İzmir’den sonra şimdi de Antalya’da ‘Gayrimenkul Danışmanlığı ve Franchise’ konusunda seminer vermeye hazırlanıyor.

ERA, İzmir'de ücretsiz seminer verecek!

ERA 3 Aralık’ta İzmir’de ‘Gayrimenkul Danışmanlığı ve Franchise’ konusunda seminer vermeye hazırlanıyor. Ücretsiz olarak verilecek ve 19:00’da başlayacak olan seminere kayıt yaptıranlar aynı zamanda ‘DISC Kişilik Envanteri’nin de sahibi olacak.

Karamürsel İHL'ye spor salonu yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan Karamürsel İmam Hatip Lisesi Spor ve Seminer Salonu yapım ihalesine 3 firma teklif verdi. İşte ayrıntılar...

Geçmişten Bugüne Bornova projesine ödül!

Bornova Belediyesi'nin 'Geçmişten Bugüne Bornova' isimli seminer projesi TMMOB Şehir Plancıları Odası'nın "Raci Bademli İyi Uygulamalar Özendirme Ödülü" ne layık görüldü.

Karamürsel İHL Spor Salonu'nun ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yapı Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından Karamürsel İmam Hatip Lisesi Spor ve Seminer Salonu yapım ihalesi gerçekleştirildi. İhaleye 3 firma teklif verdi.

Karamürsel İHL Spor ve Seminer Salonu ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yapı Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından Karamürsel İHL Spor ve Seminer Salonu yapım ihalesi yapıldı. Büyükşehir hizmet binası ihale salonunda gerçekleştirilen İhaleye 3 firma teklif verdi.

Kocaeli Karamürsel'e kapalı spor salonu inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel İmam Hatip Lisesi'ne kapalı spor ve seminer salonu yapımı için ihaleye çıkacak. Büyükşehir Hizmet Binası’nda yapılacak ihale, yarın saat 11.00’de gerçekleştirilecek

Wilo seminer Haberi

Wilo seminer

Pompa sistemleri sektörünün lider şirketi Wilo, eğitim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Eğitimlerine öğrencileri de dahil eden Wilo, Samandıra Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri için bir eğitim semineri düzenledi. Seminerde sektörün geleceği olan öğrencilere, temel pompa sistemlerinin yanı sıra enerji verimliliğinin önemi anlatıldı.



Eğitime verdiği önemle pompa sistemleri sektörünün gelişimine öncülük eden Wilo, Samandıra Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri için özel bir eğitim semineri düzenledi.

Wilo, altı yıl önce bir “Pompa Eğitim Atölyesi” kazandırdığı Samandıra Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerinin mesleki gelişimine, 21 Ocak’ta düzenlediği seminerle katkı yapmaya devam etti. Samandıra Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde düzenlenen seminere, “Tesisat” ve “İklimlendirme” bölümlerinde eğitim gören 40 öğrenci katıldı. 

Pompalar ile ilgili temel prensiplerin ele alındığı seminerde öğrenciler, pompa kesiti, pompa...