18 / 05 / 2024

WILO su pompa sistemi

WILO su pompa sistemi

Günümüzde su ihtiyacının karşılanabilmesi için yeraltı kaynaklarına yönelim artıyor. WILO yeraltı suyu kaynaklarına ulaşmayı sağlayan derin kuyu dalgıç pompaları kategorisinde CoolAct motor teknolojisini müşterilerine sunuyor.

Tesla Su Pompa Teknolojileri Ve Otomasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tesla Su Pompa Teknolojileri Ve Otomasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Şaziye Özdemir tarafından kuruldu. 

Antalya Kaş'ta 4 günlük su kesintisi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü'nden (ASAT) yapılan açıklamada, Kaş Saklıkent isale hattındaki arızaların tamiratı ve Kaş Saklıkent Pompa İstasyonu rehabilitasyon çalışmaları nedeniyle 4 günlük su kesintisi yaşan

Wilo daire girişi sıcak su hazırlama istasyonu hizmeti sunuyor!

Wilo yeni hizmeti “Daire Girişi Sıcak Su Hazırlama İstasyonu” ile merkezi ısıtma sisteminin avantajlarını ve bireysel ısıtma sisteminin konforunu bir arada sunuyor.

İzmir Gaziemir'de 14 saatlik su kesintisi!

İzsu Gaziemir'de bulunan pompa istasyonu ile Sosyal Konutlar Su Deposu'ndaki boruları yenileyeceğinden, yarın saat 09.00 ile 23.00 arasında ilçede sular kesilecek..

Wilo'dan Samandıra Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde eğitim semineri!

Pompa sistemleri sektörünün lider şirketi Wilo, eğitim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Eğitimlerine öğrencileri de dahil eden Wilo, Samandıra Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri için bir eğitim semineri düzenledi.

Wilo İMSAD Ekonomi Toplantısı'nı gerçekleştirdi!

Pompa sistemleri sektörünün lider markası Wilo Pompa Sistemleri A.Ş.’nin sponsorları arasında bulunduğu “ İMSAD Ekonomi Toplantısı ”, ekonominin baş aktörlerini bir araya getirdi.

Wilo 6. Uluslararası İnşaat Kalite Zirvesi'ne katılıyor!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği’nin ( Türkiye İMSAD ) üyesi olan Wilo Pompa Sistemleri A.Ş., İMSAD tarafından düzenlenen “6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi”ne sponsor oldu.

Wilo Suya Yön Verenler fotoğraf sergisi açıldı!

Wilo’nun düzenlediği 3. Ulusal Fotoğraf Yarışma’na katılan eserlerin yer aldığı “Su, Dünyanın Her Karesinde – Suya Yön Verenler” fotoğraf sergisi, İFSAK’ın Beyoğlu’ndaki sergi salonunda açıldı.

Wilo Su Dünyanın Her Yerinde etkinliği düzenliyor!

“ Su, Dünyanın Her Karesinde – Suya Yön Verenler ” Fotoğraf Sergisi’nin açılış töreni, 1 Kasım Cumartesi günü İFSAK’ ın Beyoğlu’nda bulunan sergi salonunda yapılacak.

Van'da su ararken gaz buldular!

Şemsettin Mahallesi'nde Şemsettin İlkokulu'nun bahçesinde bir hafta önce su için sondaj çalışması başlatıldı. Akşam saatlerinde çalışmaları sonlandıran ekipler, 135 metre derinlikte buldukları suyu çekebilmek için kuyuya dalgıç pompa indirdi.

Karşıyakalılar evlerini Çiğli'deki Atık Su Arıtma Tesisi yüzünden satıyor!

İzmir Karşıyaka 'nın Bahçelievler semtinde oturan vatandaşlar, kentin lağım atıklarını Çiğli'deki Atık Su Arıtma Tesisi'ne pompalayan Atık Su Pompa İstasyonu'ndan çevreye yayılan kokuya isyan ediyor

Wilo enerji verimliliği sağlayan pompaları ile en iyi AVM'lerin tercihi oldu!

Zorlu Center AVM’den Akasya Acıbadem AVM’ye, Trump Towers’tan Marmara Park AVM ve Terra City AVM’ye kadar önde gelen alışveriş merkezleri Wilo’nun geliştirdiği yüksek oranda enerji verimliği sağlayan pompa sistemlerini tercih ediyor...

Menemen’de su kesintisi!

İZSU Genel Müdürlüğü, Menemen Musabey Terfi İstasyonu’nda pompa bağlantı çalışması gerçekleştirecek. Bu nedenle ilçede su kesintisi yaşanacak. Menemen'de su kesintisi yaşanacak yerler haberimizin içinde yer alıyor...

WILO su pompa sistemi Haberi

WILO su pompa sistemi

Hem yeni nesil hem de tasarruflu bir teknoloji olan CoolAct motor teknolojisi gelişmiş özellikleriyle sondaj ve inşaat maliyetlerini düşürürken, %25’e varan güç artışı sağlıyor. CoolAct motor teknolojisi ve WILO derin kuyu dalgıç pompaları, içme suyu temininde de güvenle kullanılabiliyor.

Artan su ihtiyacı karşısında, sınırlı ve oldukça değerli olan su kaynaklarının talebi karşılayabilmesi için, bu kaynakların ekonomik olarak kullanılabilmesi gerekiyor. Yerleşim yerlerinde, sanayide ve işletmelerde ortaya çıkan su ihtiyacının tamamı nehirlerden ve kaynaklardan karşılanamamaktadır. Ayrıca nehir ve kaynak yerlerine uzak olan bölgelerde, su temini de sorun oluşturuyor. Bu nedenle, günümüzde su ihtiyacının karşılanabilmesi için yeraltı kaynaklarına yönelim arttı.

İlk olarak yeraltı suyu kaynaklarına ulaşmakta kullanılan santrifüj pompalar, yapıları ve emmedeki dezavantajları nedeniyle, daha derindeki sulardan yararlanma ihtiyacını karşılamadığından derin kuyu dalgıç pompalarının...