25 / 07 / 2024

wın fuarı Legrand

wın fuarı Legrand

Dünya devi Fransız Legrand, otomasyon, bina elektrik, dijital altyapılarına özel ürün ve sistemlerini bu yıl 19-22 Mart 2014 tarihlerinde düzenlenecek olan WIN Fuarı’ nda sergileyecek.

Wın In Turkey Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Wın In Turkey Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Talat Karasu ve Abdulhakim Özalp ortaklığında kuruldu.

Mimar Nail Egemen Yerce ve Ayça Taylan Frame Awards’tan ödül aldı!

 Yerce Mimarlık ve ZAAS, tasarlamış oldukları “The Path” (Yol) enstalasyonu ile Frame Awards’tan “Yılın Fuar Standı” ödülünü aldı…

Rıda Gayrimenkul Danışmanlık Ziraat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıda Gayrimenkul Danışmanlık Ziraat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile bugün Mohammedhasan W.N. Hooh tarafından kuruldu.

Smile Of Home Internatıonal İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smile Of Home Internatıonal İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün I. W. N. Rashad Sharby taradından kuruldu.

Şanlıurfa Fuar Alanı'nın inşaatı başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa'nın fuar ihtiyacının karşılanabilmesi için Karaköprü'de hayata geçirdiği fuar alanda çalışmalar son sürat devam ediyor.

Aydın fuar alanı için yeni yer bulundu!

Aydın'da sivil toplum kuruluşları tarafından istenen fuar alanı için aranılan yer bulundu.Aydın Tekstil Alanı, ilde düzenlenecek fuarlara ev sahipliği yapacak.

Nour Alkhaır Gayrimenkul Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nour Alkhaır Gayrimenkul Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Saray W N Y Alnesef, Wael N Y Alnesef, Nesef WN Y Alnesef imzasıyla kuruldu.

Emin Üstün Yalova ve Danca'daki üç yeni projeyi tanıttı!

Elbirliği sisteminin kurucusu Emin Şirketler Grubu Başkanı Emin Üstün, gayrimenkul fuarında Yalova ve Danca'da yer alan üç yeni projesinin tanıtımını yaptı. Üstün, fuar boyunca özel fiyatlar uygulayacaklarını açıkladı

Tunç Soyer'den Yeni Kültürpark çıkışı!

İzmir'de geçtiğimiz günlerde İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş'ın fuar alanındaki projeyle ilgi "Kültür ve Kongre Merkezi'ni istiyoruz. Ne olursa olsun bu kongre merkezi olmalı" açıklamasının ardından, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer'den konuyla ilgili bir çıkış geldi.

Kısıkköy Mobilya yılın 365 günü fuar niteliği taşıyor!

Bünyesindeki 400 civarında firmayla evleneceklere ve evini yenilemek isteyenlere binlerce alternatif sunan Kısıkköy Mobilya Şehri, haftanın 7 günü yoğun ilgi görüyor

Türkiye’nin dev mobilya AVM’si İnegöl'de açıldı!

Türkiye’nin sektörel kümelenme örneği en büyük mobilya AVM’si “Mobiliyum” İnegöl’de açıldı. 200 mobilyacının bir araya gelerek kurduğu Mobiliyum, 365 gün fuar konseptiyle müşterilerini ağırlayacak

İdris Güllüce M'Expo'ya destek oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, CHP'li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın fuar projesi M'Expo'ya destek verdi.

İnegöl'de en büyük mobilya AVM'si Mobiliyum açıldı!

Türkiye’nin sektörel kümelenme örneği en büyük mobilya AVM’si “Mobiliyum” İnegöl’de açıldı. 200 mobilyacının bir araya gelerek kurduğu Mobiliyum, 365 gün fuar konseptiyle müşterilerini ağırlayacak.

wın fuarı Legrand Haberi

wın fuarı Legrand

Elektrik dünyasının öncü markalarından Legrand, imalat endüstrisinin en köklü ve gelenekselleşmiş fuarı olan WIN Fuarı’nda yerini alıyor. Türkiye ve Avrasya Bölgesi imalat endüstrisinin en önemli ve bir numaralı fuarı olarak anılan WIN - World of Industry Fuarı, 7 önemli sektörü bu yıl 21. kez bir araya getiriyor.

İmalat endüstrisinin karar vericileri, teknoloji üreticileri ve devlet yetkililerinin yeni iş bağlantıları kurmak için geleceği WIN Fuar’ında Legrand, 6. Salon/E-140 numaralı stantta yerini alacak. Legrand’ın, lanse edeceği Alçak Gerilim Dağıtım ve Koruma pazarı ürünlerinin yanı sıra, ticari ve konut pazarı ürünlerini de görme fırsatı yakalayacaksınız.

WIN Automation Fuarı 2013 yılında, 30.754m2 net alanda Türkiye’den ve dünyadan 1765 sayıda katılımcı ve 77 ülkeden fuarı ziyaret eden 75.802 sektör profesyonelini...