15 / 05 / 2024

Wind Ankara teslim

Wind Ankara teslim

Ankara'nın Çayyolu bölgesinde inşa edilen Wind Ankara'da konforun rüzgarı esiyor. Voga Mobilya A.Ş ve Taha İnşaat Adi Ortaklığı ile hayata geçen projede 14 yerleşim alanı bulunuyor.

Çankaya Cubes Ankara teslim tarihi!

Konut ve ofislere yer verilen Cubes Ankara projesi 20 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. Çankaya Cubes Ankara teslim tarihi ne zaman?

Cubes Ankara teslim bilgisi!

Cubes Ankara projesi Ankara Çankaya'ya bağlı Çukurambar bölgesinde yer alıyor. Projede fiyatlar 420 bin TL'den başlıyor...

Cubes Ankara teslim!

2 blok şeklinde yükselen  Cubes Ankara  projesi 420 konuttan meydana geliyor. Konut, ofis  ve dükkanlardan meydana gelen Cubes Ankara projesinde peşin ödemelerde fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor. 

Ankara Demetevler kentsel dönüşümde ön plana alınmalı!

Wind Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Gelgeç, kentsel dönüşüm çalışmalarının Başkent’in bazı bölgelerinde ön plana alınması gerektiğinin vurgu yaparak özellikle Demetevler’in bu anlamda listenin başında olduğuna dikkat çekti.

Yapılaşma Başkentlilerin şehir kavramını şekillendirecek!

Wind Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tabak, Ankara’nın gelişimini sürdürdüğünü ve artık merkez kavramının da değiştiğini anlattı. Tabak, “Yaşamkent, Çayyolu ve Temelli istikametine doğru ilerleyen yapılaşma, ilerleyen dönemde Başkentlilerin şehir kavramını şekillendirecek” diye konuştu.

Konut alıcılarının dikkat etmesi gereken noktalar!

Konut almak isteyen vatandaşlara önerilerde bulunan Wind Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Gelgeç “Vatandaşlarımız konut alırken mutlaka doğru projelere yönelsinler” uyarısında bulundu.

Ankara'da rezidans kavramı öne çıkıyor!

Wind Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Gelgeç “Artık çok amaçlı ve yaşam kültürünü yükselten projeler tercih ediliyor” dedi.

Ankaralılar konut alırken konfora önem veriyor!

Ankaralıların konut alırken genellikle rahat nefes alabilecekleri yerleri tercih ettiğini söyleyen Wind Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Gelgeç, “Ev, Ankaralılar için sadece ihtiyaç değil onlar için bir yaşam alanıdır” dedi.

Konut piyasasında yaz aylarında hareketlilik yaşanacak!

Wind Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tabak, yaz mevsiminin gelmesiyle konut sektöründe hareketlenmelerin de yaşanacağını belirtti.

Wind Ankara ile rüzgar Çayyolu'ndan esecek!

Çayyolu’nun prestijli projesi Wind Ankara, kapılarını açmak için gün sayıyor. Aralık 2017’de teslim edilecek olan projeye dair önemli açıklamalarda bulunan Wind Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Gelgeç “ Ankara’da yaşam standartları burada şekillenecek” dedi.

Wind Ankara ile huzur dolu bir yaşam hayat buluyor!

Ankara’nın en prestijli lokasyonunda şehir manzaralı, huzur dolu bir yaşam Wind Ankara projesi ile hayat buluyor.

Wind Ankara'da konforun rüzgarı esiyor!

Ankara'nın Çayyolu bölgesinde inşa edilen Wind Ankara'da konforun rüzgarı esiyor. Voga Mobilya A.Ş ve Taha İnşaat Adi Ortaklığı ile hayata geçen projede 14 yerleşim alanı bulunuyor.

Kaşmir Yonca Ankara teslim tarihi!

Ankara'da hayata geçirilen Kaşmir Yonca Evleri projesi Gülsan Holding, Köroğlu İnşaat ve Türkoğlu İnşaat ortaklığı ile yükseliyor. Projede ön talepler alınıyor...

Wind Ankara teslim Haberi

Wind Ankara teslim

Ankara’nın en gözde yerleşim yerleri arasında yer alan Çayyolu, son yıllarda konut sahibi olmak isteyenlerin en çok tercih ettiği lokasyonlar içerisinde yer alıyor. Park Caddesi adı verilen, keyifli sosyal alanların bulunduğu popüler cadde de, Ankara’ya değer katan yerler arasında gösteriliyor. Park caddesinin hemen girişinde bulunan; Voga Mobilya A.Ş ve Taha İnşaat Adi Ortaklığı ile tamamlanma aşamasına gelen Wind Ankara ise muadilleri arasında isminden en çok söz ettiren proje olarak dikkat çekiyor. 1 adet kule içerisinde 19 daire ve müstakil villa konsepti ile 14 yerleşim alanı bulunan proje, toplamda 33 konuttan oluşuyor.


Kule Konsepti


Her katta bir adet daire bulunan kulede daireler 462 metre kareden oluşuyor. Geniş mutfağı ile özellikle kadınların dikkatini çeken Wind Ankara’da yok yok. 22 Katlı kule 19 daire...