29 / 04 / 2024

Windowist Tower ofis fiyatları

Windowist Tower ofis fiyatları

Windowist Tower, klasik ofis kiralaması için yatırım yapmak istemeyenler ile birlikte yeni iş kuran girişimcilere, ofisi İstanbul dışında bulunan yerli ve yabancı iş adamlarına hizmet sunuyor..

Windowist Tower’da ofis kiralayanlar ilk ay ücret ödemeyecek!

Hazır ofis konseptini 5 yıldızlı otel anlayışıyla uygulayan Windowist Tower ’da Mart, Nisan ve Mayıs aylarında ofis kiralayanlar ilk ay için ücret ödemeyecek.

Spine Tower'daki 6 ofis icradan satışa çıkarıldı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, M. Ayazağa Mahallesi'nde yer alan Spine Tower porjesindeki 6 adet ofis icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan ofisler için toplamda 36 milyon TL bedel isteniyor. 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Allianz Tower Şubesi açıldı!

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Allianz Tower Şubesi bugün Ataşehir'de 6 milyon 522 bin 360 TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Spine Tower'daki 8 ofis icradan satışta!

İstanbul İli Sarıyer İlçesi Maslak Mahallesi'nde yer alan Spine Tower'daki 8 adet ofis toplamda 15 milyon 650 bin TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

Ater Grup İzmir Ater Tower ofis fiyatları!

İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen Atertower projesi 130 adet bağımsız bölümden meydana geliyor. Proje 30 katlı tek blok şeklinde Ankara Caddesi’nin stadyum tarafında inşa ediliyor. İşte Ater Grup İzmir Ater Tower ofis fiyatları...

Spine Tower'da 36 milyon TL'ye icradan satılık 6 ofis!

İstanbul İli Sarıyer İlçesi Maslak Mahallesi'nde yer alan Spine Tower'daki 6 adet ofis toplamda 36 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

Windowist Tower ofislerini sağlık standartlarına uygun tasarlıyor!

Maslak Bölgesi’nde dünya standartlarına uygun hazır ofis konseptiyle hizmet veren Windowist Tower Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Nesrin Işıkal, “Önce insan sağlığı” diyerek yola çıktıklarını belirtti.

Socar Tower'a en iyi ofis ödülü!

Tekfen İnşaat tarafından yapımı tamamlanan Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi’nin Genel Merkezi SOCAR Tower, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından "Yılın En İyi Uluslararası Ofis Binası Projesi" seçildi.

Windowist Tower girişimcileri zirveye taşıyacak!

Windowist Tower, en üst kalitede sunduğu hazır ofis ve toplantı salonu hizmetleri ile kısa zamanda iş hayatının prestij ve buluşma noktası haline geldi. Kule, şimdi de girişimcileri zirveye taşımaya hazırlanıyor.

Regnum Sky Tower ofis teslimleri Haziran'da!

Ankara'da "mutlu ofis" konseptinin öncüsü olan Uzaltaş A.Ş.,Öztürk Holding ve Canpa tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler Haziran ayında başlıyor.

Y kuşağının aradığı ofis Regnum Sky Tower’da!

Ankara’da “mutlu ofis” konsepti ile hayata geçirilen Regnum Sky Tower, Y kuşağının iş yaşamındaki tüm bu beklentilerine karşılık veriyor.

Metrowin Tower ofis fiyatları!

Metrowin Tower ofis fiyatları metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Metropolist Yapı imzası ile inşa edilen proje 18 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor.

Regnum Sky Tower'da ofis tanımı değişiyor!

Başkentin 'mutlu ofis' mottosuyla yola çıkarak iş dünyasının en dikkat çekici projesi olan Regnum Sky Tower, 'iş ve yaşam merkezi' kurgusuyla ofis tanımını değiştiriyor; sosyal yaşamı çalışma hayatına entegre ediyor.

Ankara'da mutlu ofis konsepti: Regnum Sky Tower!

Ankara'da Konya Yolu üzerinde hızla yükselen Regnum Sky Tower, Ankara'da bir ilk olan mutlu ofis konseptiyle adeta "işe ev" getirmenin yolunu açıyor.

Windowist Tower ofis fiyatları Haberi

Windowist Tower ofis fiyatları

Klasik ofis anlayışını değiştiren hazır ofis sistemi tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de yaygınlaşıyor. Yeni girişimcilerden, Türkiye’de iş yapan yabancı şirketlere, ihracata yönelen KOBI’lerden sanal ofise ihtiyaç duyan kişilere kadar geniş bir yelpazeye hizmet veren hazır ofisler, özellikle mobilya, bilişim altyapısı, stopaj, personel ve bina giderleri gibi maliyetleri yüzde 50-70 varan oranlarda azalıyor.


Sadece bilgisayarların alınıp çalışmaya başlanılabilen hazır ofislerde iş ile ilgili özel bilgiler dışındaki her türlü ihtiyaç aynı çatı altında profesyonel ekipler tarafından sağlanıyor. Akdağ Turizm İnşaat ve Sanayi yatırımı olarak yapılan Windowist Tower, klasik ofis kiralaması için yatırım yapmak istemeyenler ile birlikte yeni iş kuran girişimcilere, ofisi İstanbul dışında ‘ bulunan yerli ve yabancı iş adamlarına hizmet sunuyor, İstanbul Maslak’taki 26 katlı Windowist Tower’da bulunan ofisler yeşil...