29 / 04 / 2024

Windowist Tower satılıkl ofis

Windowist Tower satılıkl ofis

Windowist Tower, klasik ofis kiralaması için yatırım yapmak istemeyenler ile birlikte yeni iş kuran girişimcilere, ofisi İstanbul dışında bulunan yerli ve yabancı iş adamlarına hizmet sunuyor..

Arnica Köpüklü Türk Kahve Makinesi 1.099 TL! En ucuza nerde satılıyor? Fiyatları ne kadar? 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Kahve severler bu haber sizi yakından ilgilendiriyor. Arnica köpüklü Türk kahve makinesi çift emniyet sistemi , ışıklı ve sesli uyarı sistemi ile öne plana çıkıyor. Peki bu kahve makinesi en uygun fiyata nerde satılıyor? İşte haberin detayları..

Polat Tower Residence'ta 19,5 milyon TL'ye satılık ticari alan!

Polat Tower Residence'ta 2 bin 954 metrekarelik ticari alan satılıyor. Çok amaçlı kullanıma uygun olan ticari alan 19 milyon 500 bin TL'den satışa çıktı.

Aris Grand Tower satılık ev fiyatları!

Toplam 310 adet daire ve 18 adet ticari birimden oluşan Aris Grand Tower'da 2018 yılının Mayıs ayında yaşam başlayacak. Aris Grand Tower satılık ev fiyatları 299 bin TL'den başlıyor.

AZE Tower satılık daire!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa edilen AZE Tower satılık daire fiyatları 300 bin TL'den başlıyor. Proje Soyak Metro İstasyonu'na 400 metrelik mesafede yer alıyor.

Bornova İkon Tower satılık!

Mart ayında satışa sunulacak olan Bornova İkon Tower projesi 367 adet konuttan meydana geliyor. Bornova İkon Tower satılık daire genişlikleri 75 metrekare ile 174 metrekare arasında değişiyor.

Ümraniye Bilim Tower Evleri satılık!

Ümraniye Bilim Tower Evleri satılık daire fiyatları 340 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projenin 2019 yılının başında teslim edilmesi planlanıyor...

Ankara Veb Tower İncek satılık daire!

Mogan ve Eymir göllerinin manzarasına hakim Veb Tower İncek projesi 86 daireden meydana geliyor. Ankara Veb Tower İncek satılık daire tipleri haberimizde yer alıyor.

Veb Tower satılık!

Toplam 86 konuttan meydana gelen Veb Tower satılık daire tipleri 2+1'den 4+1'e kadar farklı seçeneklerde sunuluyor. Proje Vebtaş Mühendislik İnşaat imzasına sahip.

Güneşli G Tower satılık!

Güneşli G Tower satılık dairelerin fiyatları 370 bin TL'den başlayarak değişiyor. G Tower projesi Eylül 2018'de teslim edilecek...

Windowist Tower ofislerini sağlık standartlarına uygun tasarlıyor!

Maslak Bölgesi’nde dünya standartlarına uygun hazır ofis konseptiyle hizmet veren Windowist Tower Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Nesrin Işıkal, “Önce insan sağlığı” diyerek yola çıktıklarını belirtti.

Esenyurt Almina Tower satılık!

Esenyurt Almina Tower projesinde satışlar Eylül ayında başlayacak. Esenyurt Almina Tower projesinde daire fiyatları 200 bin liradan başlıyor...

Koç Tower Suadiye satılık!

Koç Tower Suadiye satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 10 bin liradan başlıyor. Koç Tower Suadiye'de konutlar bu yılın sonunda teslim ediliyor...

Koç Tower Suadiye satılık!

Koç Tower Suadiye satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 10 bin liradan başlıyor. Koç Tower Suadiye'de konutlar bu yılın sonunda teslim ediliyor...

Windowist Tower satılıkl ofis Haberi

Windowist Tower satılıkl ofis

Klasik ofis anlayışını değiştiren hazır ofis sistemi tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de yaygınlaşıyor. Yeni girişimcilerden, Türkiye’de iş yapan yabancı şirketlere, ihracata yönelen KOBI’lerden sanal ofise ihtiyaç duyan kişilere kadar geniş bir yelpazeye hizmet veren hazır ofisler, özellikle mobilya, bilişim altyapısı, stopaj, personel ve bina giderleri gibi maliyetleri yüzde 50-70 varan oranlarda azalıyor.


Sadece bilgisayarların alınıp çalışmaya başlanılabilen hazır ofislerde iş ile ilgili özel bilgiler dışındaki her türlü ihtiyaç aynı çatı altında profesyonel ekipler tarafından sağlanıyor. Akdağ Turizm İnşaat ve Sanayi yatırımı olarak yapılan Windowist Tower, klasik ofis kiralaması için yatırım yapmak istemeyenler ile birlikte yeni iş kuran girişimcilere, ofisi İstanbul dışında ‘ bulunan yerli ve yabancı iş adamlarına hizmet sunuyor, İstanbul Maslak’taki 26 katlı Windowist Tower’da bulunan ofisler yeşil...