05 / 05 / 2024

Winlife pendik teslim tarihi

Winlife pendik teslim tarihi

İstanbul Pendik'te Hak Yapı tarafından hayata geçirilen Winlife projesinde 142 adet ofis ve 12 adet ticari alana yer veriliyor. Projede 1+1 ve 2+1 konut seçeneklerine yer veriliyor...

Winlife Hakyapı iletişim!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirilen Winlife projesi Hak Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede ön talepler alınıyor...

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler'in 1. etabı tamamlandı! Teslim takvimi 1 Nisan'da açıklanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından Pendik Çamçeşme'de inşa edilen Pendik Arkatlı Evler projesinin 1. etabı tamamlandı. Projenin teslim takvimi 1 Nisan tarihinde KİPTAŞ'ın resmi internet sitesi üzerinden açıklanacak.

Pendik Harmandere Konutları'nın 2. etabı teslim edildi!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te gecekondu dönüşümünde hayata geçirilen Harmandere Konutları'nın 2. etabı teslim edildi.

Ondörtüç Pendik Haziran'da teslim!

İnsay Yapı'nın, Pendik'te hayata geçirdiği 'Ondörtüç Pendik' projesi Haziran'da teslim edilecek. Projede daire fiyatları 261 bin TL'den başlıyor.

Winlife Pendik iletişim!

Winlife Pendik iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ofis veya home-ofis konseptinde 142 daireden oluşan projede 1+1 ve 2+1'ler tasarlandı. 

Tam İnşaat Tam Pendik ne zaman teslim?

Toplam 129 adet konuttan meydana gelen Tam Pendik projesinde teslimlerin 2018 Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje İstanbul Anasolu Yakası Pendik Çınardere Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Peki Tam İnşaat Tam Pendik ne zaman teslim?

Tam Pendik teslim tarihi!

Set-Up İnşaat imzası taşıyan Tam Pendik Evleri projesi 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri sunuyor. Tam Pendik teslim tarihi ne zaman?

Ondörtüç Pendik teslim tarihi!

İnsay Yapı tarafından Pendik'te 9 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen Ondörtüç Pendik'te fiyatlar 244 bin TL'den başlıyor..

Pendik Onur Life 180 Konutları ne zaman teslim?

Toplam 180 adet konuttan meydana gelen  Onur Life 180 projesi İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te inşa ediliyor. Peki Pendik Onur Life 180 Konutları ne zaman teslim?

Pendik Winlife satış ofisi!

İstanbul Pendik'te Hak Yapı tarafından hayata geçirilen Winlife projesinde 142 adet ofis ve 12 adet ticari alana yer veriliyor. Projede 1+1 ve 2+1 konut seçeneklerine yer veriliyor...

Winlife Pendik satılık daire!

Konut ve ofislerden oluşan Hakyapı Winlife projesi 12 katlı tek blok şeklinde inşa ediliyor. Winlife Pendik satılık daire seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Hakyapı Winlife ne zaman teslim?

12 katlı tek blok halinde inşa edilen Hakyapı Winlife projesi 142 ofis ve 12 ticari ünitelerden meydana geliyor. Peki Hakyapı Winlife ne zaman teslim?

Winlife Pendik Konutları iletişim!

Winlife Evleri İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirildi. Hakyapı İnşaat imzası taşıyan proje 12 katlı tek blok olarak yükselecek...

Hakyapı Winlife projesinde ön talep zamanı!

Hakyapı Winlife projesinde ön talep süreci başladı. Winlife Pendik projesi ev-ofis konseptinde 142 ofis ve 12 dükkandan oluşuyor...

Winlife pendik teslim tarihi Haberi

Winlife pendik teslim tarihi

Winlife projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak konut tiplerine yer veriliyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te yükseliyor.  


Konut ve ofislerden oluşan Winlife projesi Hak Yapı tarafından inşa ediliyor. Proje konum olarak  E-5 hattında yer alıyor. 


Pendik Winlife projesi toplam 142 ofis ve 12 ticari ünitelerden meydana geliyor. Projede teslimler 24 ay sonra gerçekleşecek. 


Winlife Pendik projesinde yüzme havuzu, spor salonu, sauna, açık-kapalı otopark, 7-24 güvenlik gibi olanaklar da sunuluyor. 


Pendik Winlife satış ofisi!

Telefon: 444 1 620

Web adresi: http://www.hakyapiinsaat.com/

Gizem...