28 / 07 / 2024

Wolf ankastre sistemleri

Wolf ankastre sistemleri

Dünya çapında profesyonel ve amatör şeflerin tercihi olan Wolf ankastre ekipmanlarının en kullanışlı üyesi ısıtma çekmeceleri, şıklığı ile mutfak dekorasyonunu tamamlarken pratikliği ile de hayatı kolaylaştırıyor...

Silverline Ankastre'den düğün hediyesi! Yüzde 40 indirim!

Yeni nesil mutfak keyfi yaşatan Silverline Ankastre, Temmuz ayı sonuna kadar doğa dostu, tasarruflu ve yüksek teknolojiye sahip modellerinin de yer aldığı ankastre setleri yüzde 40'a varan indirimlerle satışa sunuluyor...

Dekoman Dekoratif Mantolama Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Dekoman Dekoratif Mantolama Sistemleri Limited Şirketi, Armağan Cumhur Demir, Özlem Gökoğlu, Yunus Hakan Özsoy tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz 2014 tarihinde kuruldu.

Green İdeas Geri Dönüşüm Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Green İdeas Geri Dönüşüm Sistemleri Limited Şirketi, Geir Age Langeland tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da Beykoz, Smart Plaza B Blok'ta kuruldu.

Aktaş Cephe Sistemleri İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaş Cephe Sistemleri İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuz Kaan Ocak tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da Kadıköy'de kuruldu.

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri 5 şehirde 6 iftar düzenledi!

Düzenlenen 6 iftar yemeği ile toplamda yaklaşık 640 kişi ile bir araya gelen Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri’nin en büyük iftarı ise yaklaşık 300 kişi ile İstanbul Nakkaştepe’de bulunan Bridge Restaurant’ta gerçekleşti.

JPRO Bina Otomasyon Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

JPRO Bina Otomasyon Sistemleri Limited Şirketi, Ahmet Akdoğan, Tan Aydın tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Temmuz'da Ümraniye, Yukarı Dudullu, Vuslat Sokak'ta kuruldu.

İCT Alüminyum Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İCT Alüminyum Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Uludere, Yeşim Arslan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 21 Temmuz'da Sultanbeyli, Turgutreis Mahallesi'nde kuruldu.

Tes Enerji Sistemleri Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tes Enerji Sistemleri Elektrik Elektronik Mimarlık Mühendislik İnşaat Bilişim ve Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Ercan Öncül, Selim Elmalı, Turgay Zümrüt, Feridun Sezgin tarafından kuruldu.

Aselsan radar sistemleri için 3 milyon 319 bin euroluk sipariş aldı!

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aselsan radar sistemleri için 3 milyon 319 bin euroluk sipariş aldı.

Harmoni Yapı İnşaat Makina Nakliye Bilişim Sistemleri ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harmoni Yapı İnşaat Makina Nakliye Bilişim Sistemleri ve Ticaret Limited Şirketi, Musa Şirin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Temmuz'da Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde kuruldu.

Ford Otosan'ın Egzoz Emisyon Sistemleri Test Merkezi açıldı!

Ford Otosan, yatırımlarını Egzoz Emisyon Sistemleri Test Merkezi ile sürdürüyor. TÜBİTAK Ar-Ge teşviği de alan ve yaklaşık 1,5 milyon euro tutarındaki tesis, Ford'un tüm dünyada bu konuda hizmet veren ilk tesisi olma özelliğini taşıyor.

Efes Dekor Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efes Dekor Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Yetkin tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 8 Temmuz'da Kağıthane, Çağlayan Mahallesi, Kanarya Sokak'ta kuruldu.

Silverline Ankastre setleri yüzde 40 indirimli!

Yeni nesil mutfak keyfi yaşatan Silverline Ankastre, 16 Haziran-26 Temmuz tarihleri arasında doğa dostu, tasarruflu ve yüksek teknolojiye sahip modellerinin de yer aldığı ankastre setleri yüzde 40'a varan indirimlerle satışa sunuluyor...

Wolf ankastre sistemleri Haberi

Wolf ankastre sistemleri

Dokunmatik kumanda paneli sayesinde hassas ısı kontrolü sağlayabilen ısıtma çekmeceleri, hazırlanan yemekleri servis edilecek dakikaya kadar ihtiyaç duyulan koşullarda saklıyor ve üstün hava kontrolü sayesinde yemeklerin tazeliğini koruyarak sıcak tutuyor. Ayrıca ısıtma çekmeceleri sayesinde profesyonel aşçıların yaptığı gibi misafirlere önceden ısıtılmış tabaklarda yemekleri servis etmek de artık mümkün. Wolf’un entegre hava sirkülasyonlu kontrol sistemi, ihtiyaç duyulan nemli veya kuru ortamı sunmanın yanı sıra mükemmel ekmekler mayalamaya da olanak tanıyor.


Sub-Zero ve Wolf Hakkında: 1950’lerin ortasında ilk ankastre buzdolapları üreten Sub-Zero, mutfaklara uyumlu modelleri ile dizayn ve estetik anlayışını tamamen değiştirmiştir. Sub-Zero firmasının Mart 2000 yılında Wolf markasını bünyesine katması ile birlikte, uluslararası ve yerel markette faaliyet gösteren mutfak tasarımcıları “en anlamlı marka buluşma” olduğu konusunda görüş birliğine vardılar. Sub-Zero markası...