28 / 04 / 2024

Wone Lighting referansları

Wone Lighting referansları

Wone Lighting Batman Devlet Hastanesi'ni aydınlatıyor. Wone Lighting’in basındaki çalışmalarını gözden kaçırmayan hastane yetkilileri karanlıkta kalan hastanenin dış aydınlatmasında Wone Lighting tecrübesinden yararlanmaya karar verdi.

Wone Lighting, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü'nü aydınlattı!

Türkiye'nin tarım denildiğinde akıllara gelen ve tarım alanlarındaki AR - GE faaliyetleri ile öne çıkan Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü artık daha da aydınlık.

Küresel tahviller son 15 yılın zirvesinde!

Amerika 30 senelik hazine tahvili, 2023’ün başından bu yana maksimum seviyesine ulaştığı gibi aynı zamanda 2011 yılından bugüne kadarki en yüksek noktaya ulaştı. Diğer referanslar da 2008 yılı seviyelerine dönüş yaptı.

Lighting Power Mühendislik Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lighting Power Mühendislik Elektrik Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Yalçın ve Tahir Yıldırım ortaklığıyla kuruldu.

Emlak Konut, 2017'de 10 milyar liralık yatırım yapacak!

Gayrimenkul piyasasında sinyalleri en doğru alan kurum olarak bilinen ve referanslarıyla sektöre yön veren Emlak Konut GYO’nun 2016 karnesi başarılarla dolu. Şirketin 2017 yılı ajandasında değeri 10 milyar lirayı bulacak projeler bulunuyor.

Ankara'da 11 mekan Philips Lighting ile aydınlanıyor!

Philips Lighting, Ankara'da Gençlik Parkı, Kocatepe Camii, TOBB ve Yüksek Hızlı Tren Garının da aralarında bulunduğu 11 mekanı LED teknolojisiyle aydınlattı.

Thermo King ATP sertifikasını Türkiye’de verme yetkisi aldı!

Thermo King, soğuk zincir taşımacılığı yapan firmaların en önemli referanslarının başında gelen ATP sertifikasını Türkiye’de verme yetkisi aldı.

Wone Lighting aydınlatma alanında öncü olmayı hedefliyor!

LED aydınlatma sektöründe ki aydınlatma çalışmaları ile sektöre yön veren Wone Lighting İstanbul Light fuarı ve Yapı Fuarının sonrası Ar-Ge çalışmalarını sürdürmek adına kendi kabuğuna çekildi.

Yanık Yapı Pendik'de yeni projelere imza atıyor!

Ahmet Yanık: Şirket olarak biz referansları ile daha doğrusu müşteri memnuniyeti ile büyümeyi başarmış bir şirketiz. Gerçekleştirdiğimiz her projede insanları memnun edecek tüm detaylara yer verdik.

Suudi Arabistan Krallığı Merkez Bankası'na Türk mermeri!

Bankanın mermer sağlayıcısı olan Emaş'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, sektörde 30 yıllık tecrübeye sahip olduklarını söyledi. Ercan, Suudi Arabistan Krallığı Merkez Bankası'nı referansları arasına eklemekten memnuniyet duyduğunu söyledi.

LED'li aydınlatma ürünlerinde ekonomik ömür desteği!

Wone Lighting Genel Müdürü Kaan Dilber aydınlatma sektöründe doğru bilinen yanlışlar hakkında bilgi verdi. Sektörün yanlışları sade ve net bir biçiminde açıklayan Kaan Dilber sözlerine şu şekilde devam etti:

Kiev Hotel ile tarihi kent dokusuna modern dokunuş!

Kiev Hotel projesi, tarihten ilham alan referanslarıyla, şehrin hem sosyal hem de coğrafi canlılığına eklemlenerek, tarihe duyulan saygıyı ve geleceğe olan heyecanı bir arada yaşatmayı hedefliyor.

Sokak aydınlatmasında ekonominin adı Wone Lighting!

Türkiye’de ve tüm dünyada yaşanan ekonomik krizler insanları enerji tüketimi ve enerjinin verimli kullanımı konusunda düşünmeye gitti. Enerji adına verimlilik sağlamak için LED’li ürün kullanımı önemli..

Kiev Hotel, DP+Güzey Mimarlık tarafından yeniden tasarlanıyor!

DP+Güzey Mimarlık tarafından yeniden tasarlanan Kiev Hotel projesi, tarihten ilham alan referanslarıyla, şehrin hem sosyal hem de coğrafi canlılığına eklemlenerek, tarihe duyulan saygıyı ve geleceğe olan heyecanı yaşatmayı hedefliyor. İşte görselleri...

Sokak ve mağaza aydınlatmasında Wone Lighting LED armatürler!

Yeni ve hızlı Ar-Ge faaliyetleri ile kısa sürede gelişen LED teknolojisi sokak ve mağaza aydınlatmalarında farklı bir bakış açısı getirdi.Sokak ve mağaza aydınlatmasında Wone Lighting LED armatürler...

Wone Lighting referansları Haberi

Wone Lighting referansları

Hasta güvenliğini ve memnuniyetini önemseyen, teknolojik ve çağdaş uygulamalar ile hastalıkların teşhis ve tedavilerini doğru, etkili ve zamanında sunmayı hedefleyen Batman Devlet Hastanesi yenilikçi yüzü ile Batman’da insan hayatına değer katmaya devam ediyor.

28 dalda hizmet veren Batman Kamu Hastaneleri insan sağlına değer veren kadrosu ile hastanen farklı bir sorununu Wone Lighting ile çözmeye karar verdi. Wone Lighting’in basındaki çalışmalarını gözden kaçırmayan hastane yetkilileri karanlıkta kalan hastanenin dış aydınlatmasında Wone Lighting tecrübesinden yararlanmaya karar verdi.

Hastanenin giriş, ön, arka cephelerinin aydınlatması ile Wone Lighting’e başvuran hastaneye ilk önce mevcut aydınlatmanın kalitesinin nasıl olduğu ile ilgili detaylı bir rapor sunuldu. Sunulan raporda mevcut aydınlatmanın güvenlik ve insan sağlığına zarar verecek yönde olduğunu belirlendi.

Tüm binanın ölçüsünü alarak Dialuxs çalışması gerçekleştiren Wone ekibi binayı...