28 / 04 / 2024

Work Up satılık

Work Up satılık

Tatar Yapı'nın İstanbul Finans Merkezi'ne komşu konumda Tatar Yapı tarafından hayata geçirilen Loft Up/760 ve Work Up/5.50 projeleri görücüye çıktı.Loft Up/760 ve Work Up/5.50 iş merkezi ile ofislerden oluşuyor.

Tatar Yapı tüm projelerini 2017'ye kadar tamamlayacak!

Tatar Yapının İstanbul Uluslararası Finans Merkezi bölgesinde hayata geçireceği is merkez - home office - Loft konseptli projelerinin ilk halkası Loft Up/7.60 ve Work Up/5.50, düzenlenen basın toplantısında lanse edildi.

Loft Up ve Work Up projeleri metrekare fiyatları 6 bin TL!

Ataşehir’deki Loft Up ve Work Up’ta metrekare yerine 7.6 metreye varan yüksek tavanlı metreküp oranlarını öne çıkaracak olan Tatar Yapı, sırasıyla metrekare başlangıç satış fiyatlarını 6 bin ve 5 bin TL olarak belirledi.

Work Up ödeme planı!

Work Up ödeme planı kapsamında projede 120 aya kadar anlaşmalı bankalar aracılığıyla ticari ve konut kredisi sağlanıyor. Proje içerisinde çift katlı özel otoparklar ve ayrıcalıklı concierge hizmetler bulunuyor.

Ataşehir Loft Up satılık ofis!

Ataşehir Loft Up satılık ofis fiyatları, ofislerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Tatar Yapı Ataşehir Loft Up projesinde dolar kuru 2,25 olarak sabitlendi.

Loft Up Ataşehir satılık!

45 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Tatar Tatar Yapı Loft Up projesinde ofis büyüklükleri 140 metrekareden başlayıp 190 metrekareye kadar çıkıyor. Loft Up Ataşehir satılık ofis fiyatları 700 bin TL'den başlıyor.

Tatar Yapı Loft Up satılık!

Tek blok şeklinde yükselen projede teslimler Mart 2016 yılında yapılması planlandı. Tatar Yapı Loft Up satılık ofislerin büyüklükleri 140 metrekareden başlayıp 190 metrekareye kadar yükseliyor.

Ataşehir Work Up satılık!

1.400 metrekare ofis alanının yer aldığı projenin yatırım bedeli 190 milyon dolar olarak belirlendi. Ataşehir Work Up satılık ofislerin tavan yüksekliği 5.50 metre olarak dizayn edildi.

Tatar Yapı Loft Up satılık daire fiyatları!

Ümraniye’de hayata geçirilen Tatar Yapı Loft Up projesi home office ve konutlardan meydana geliyor. Tatar Yapı Loft Up satılık daire fiyatları 700 bin TL'den başlıyor.

Tatar Yapı Work Up satılık!

Toplam 1.400 metrekare ofis alanı bulunan proje İstanbul Uluslararası Finans Merkezi bölgesinde bulunuyor. Tatar Yapı Work Up satılık bağımsız birimlerin fiyatları metrekare birim bazında 5 bin TL'den satışa sunuluyor.

Ataşehir Loft Up satılık!

Ataşehir Loft Up satılık daire alanları 140 metrekareden başlangıç gösteriyor. Otopark + zemin + 10 kat + teras şeklinde dizayn edilen proje Tatar Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Tatar Yapı Loft Up/7.60 satılık!

Tatar Yapı Loft Up/7.60 satılık daire alanları 140 metrekareden başlıyor. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi bölgesinde hayata geçirilen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Loft Up Tatar Yapı satılık!

Loft Up Tatar Yapı satılık daire alanları 140 metrekareden başlangıç gösteriyor. Teslimleri 2016 yılı içerisinde yapılacak olan projede yer alan konutlar 7,60 metrelik tavan yüksekliğine sahip.

Work Up Ataşehir satılık!

Work Up Ataşehir satılık dairelerin fiyatları metrekare birim bazında 5 bin TL'den başlıyor. İstanbul İl'i Ataşehir'de hayata geçirilen projede home - office daireler ve iş merkezi ile ofislerden oluşuyor.

Work Square Kurtköy satılık daire!

MVK Yapı projesi Work Square Kurtköy satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı

Kampanyalı satılık evler 2013!

İnşaat yatırımcıları Eylül ayında da kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Kimi Umre’ye gönderiyor kimi check-up hediye ediyor kimi ise kira garantisi veriyor. İşte alırken kazandıran o kampanyalı satılık evler…

Work Square Kurtköy satılık!

Work Square Kurtköy satılık daire fiyatları 177 bin TL'den başlayarak değişiyor. İstanbul Anadolu yakası Kurtköy bölgesinde yükselen Work Square projesi kapsamında yer alan dairelerin satışları devam ediyor...

Work Up satılık Haberi

Work Up satılık

İstanbul Finans Merkezi'ne komşu konumda Tatar Yapı tarafından hayata geçirilen Loft Up/760 ve Work Up/5.50 projeleri görücüye çıktı. Tatar Yapı'nın istanbul Finans Merkezi bölgesinde inşasına başladığı projelerin ilki olan Loft Up/760 ve Work Up/5.50 Flome - Office daireler ve iş merkezi ile ofislerden oluşuyor. 


Tatar Yapı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mert Tatar, "Bölgeye yeni bir soluk getirecek, projelerimiz kapsamında 25 mini plazayla 6 ofis ve konut blokunu 2017'ye kadar bitireceğiz"...