03 / 05 / 2024

Workindo üye sayısı

Workindo üye sayısı

İnşaat sektörünün pazaryeri Workindocom, sektörün her alanından üye sayısını artırmayı sürdürüyor.

TÜROB açıkladı! Türkiye'de zincir ve grup otel sayısı 67’ye kadar çıktı! 21'i ise yabancı grupların!

Otel zincir ve gruplarının Türkiye'ye turizm pazarına olan ilgisi artarak devam ediyor. Buna göre, Türkiye'de 46’sı yerli, 21’i yabancı olan zincir ve grup otellerdeki oda sayısı kapasitesi 157 bine çıktı.

Türkiye'ye göç edenlerin sayısı 2022'de yüzde 33,2 azaldı: 1 yılda yaklaşık 400 bin yabancı geldi, 140 bin Türk gitti! 

TÜİK tarafından açıklanan rakamlara göre, 2022'de 399 bin 643 yabancı uyruklu Türkiye'ye göç ederken, 139 bin 531 Türk vatandaşının da yurt dışına göç ettiği belirlendi. Türkiye'ye göç edenlerin sayısı 2022'de, 2021'e kıyasla yüzde 33,2 azaldı.

Türkiye'de göçmen sayısı 4 Milyon 893 bin 752'ye ulaştı: Göç İdaresi Başkanlığı açıkladı!

Göç İdaresi Başkanlığı'na göre Türkiye'deki göçmen sayısı 4 milyon 893 bin 752'ye ulaştı. 1169 mahalle yeni yabancı kaydına kapatılırken, İstanbul'da 54 kapalı mahalle bulunuyor.

Depremlerde yıkılan binalara ilişkin tutuklananların sayısı 247'ye yükseldi!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan ya da imara aykırı değişiklik tespit edilen binalarla ilgili soruşturmalarda tutuklananların sayısı 247'ye yükseldi...

ŞOK Marketler’in mağaza sayısı 10 bini geçerken 9 aylık cirosu 40.6 milyar TL'ye ulaştı!

2022 senesinin ilk 9 ayında 894 yeni mağaza açan ŞOK Marketler’in toplam mağaza sayısı 10 bin 141 oldu. ŞOK Marketin 9 aylık cirosu ise 40.6 milyar TL'ye ulaştı.

Workindo, üye sayısını 45 günde yüzde 50 artırdı!

Son zamanlardaki yükselişiyle dikkat çeken Workindo, üye sayısını 45 günlük kısa zaman içerisinde yüzde 50 artırdı.

MediaMarkt mağaza sayısını 82’ye yükseltti!

Türkiye’de sektöründe açık ara bir numaralı marka olma yolunda yatırımlarına devam eden MediaMarkt, ülkedeki mağaza sayısını 82’ye çıkarttı.

Workindo üye sayısını artırmaya devam ediyor!

İnşaat sektörünün pazaryeri Workindocom, sektörün her alanından üye sayısını artırmayı sürdürüyor.

Tavuk Dünyası, İstanbul’daki şube sayısını 77’ye çıkardı!

Küçükçekmece Cennet’te cadde restoranı olarak kapılarını açan yeni restoranıyla Tavuk Dünyası, İstanbul’daki şube sayısını 77’ye çıkardı.

Ankara'da inşaat alanındaki toprak kayması sonucu ölen işçilerin sayısı 2'ye yükseldi!

Ankara Çankaya Mustafa Kemal Mahallesi'nde inşaat alanındaki toprak kayması sonucu ölen işçilerin sayısı 2'ye yükseldi...

Hindistan'daki çöken binada ölü sayısı 20'ye çıktı!

Hindistan Bhiwandi bölgesinde 4 katlı bir binanın çökmesi sonucu yaşamını yitirenlerin sayısı 20'ye yükseldi.

Türkiye'deki organize sanayi bölgesi sayısı 320'ye ulaştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada ülkedeki organize sanayi bölgesi sayısının 320'ye ulaştığını söyledi.

Özak GYO'nun yönetim kurulu üye sayısı 9'a çıktı!

Özak GYO Yönetim Kurulu üye sayısının asgari 6 azami 9 üye olarak değiştirilmesine Sermaye Piyasası Kurulu ve Ticaret Bakanlığı'nca izin verildi.

Workindo üye sayısı Haberi

Workindo üye sayısı

İnsan kaynaklarından hizmet-alım satımına, projelere teklif vermeden taşeron bulmaya inşaat sektöründe kompleks çözümler sunan Workindocom, günlük 1500’e varan yeni üye sayısıyla hızla büyüyor.

Sektörün tüm katmanlarına ulaşabilmiş olmaktan mutlu olduklarını dile getiren Workindo CEO’su Erhan Kocabaş konuyla ilgili olarak, “Öncelikle Workindo Ailesi’nin hızlı büyümesi bizi çok sevindiriyor ve sunduğumuz çözümlerle sektöre katkı sağlamaktan da ayrıca mutluyuz. Dünyanın hızlı dijital dönüşümünü körükleyen koronavirüs pandemisi online kanallara büyük bir yönelim sağladı. Yaptığımız yatırımlar ve izlediğimiz stratejilerle bu büyümemizi sürdürülebilir kılmayı hedefliyoruz. Türkiye’de günlük 1500’e varan yeni üye sayımız bizi kocaman bir aileye dönüştürüyor. İnşaat sektörünün her alanında sunduğumuz hizmetlerle sektör profesyonellerinin referans sitesi olmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

“Globalde Büyüyeceğiz”

Global yatırımlarla uluslararası arenada da söz sahibi olmayı hedeflediklerini söyleyen Erhan Kocabaş, “Workindo.com’un Rusça...