29 / 04 / 2024

Workinton ofis

Workinton ofis

Çalışmak için farklı bir mekan ve konfor arayanlar, 4 yıl önce Urban Station ardından da Workinton ile tanıştı. Workinton 4 yılda Türkiye’deki çalışma alışkanlıklarında köklü değişimlere sebep oldu.

Workinton'dan beach ofisler geliyor!

Açık ofis sektöründe faaliyet gösteren Workinton yeni şube açılışları için çalışmalarını hızlandırdı.

Enis Cevahircioğlu, Workinton’un yeni CEO’su oldu!

Kurumsal ve bireysel ofis ihtiyacını karşılayan Workinton’un yeni CEO’su Enis Cevahircioğlu oldu. Cevahircioğlu, Türkiye ile tanıştıran Workinton’un kurucu ortakları arasında yer alıyor.

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Sapphire Workinton şubesi açıldı! 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Sapphire Workinton şubesi bugün Kağıthane'de 6 milyon 522 bin 360 TL'ye açıldı. 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Balance Güneşli şubesi açıldı! 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Balance Güneşli şubesi bugün Bağcılar'da 6 milyon 522 bin 360 TL'ye açıldı. 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Isg Workınton Şubesi açıldı!

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Isg Workınton Şubesi bugün Pendik'te 6 milyon 6 milyon 522 bin 360 TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Allianz Tower Şubesi açıldı!

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Allianz Tower Şubesi bugün Ataşehir'de 6 milyon 522 bin 360 TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Workinton Katar Doha’da açıldı!

Alfardan Properties ve Workinton arasında ortaklık anlaşması imzaladı. İşbirliği kapsamında hazır ofis, ortak çalışma alanı, sanal ofis ve toplantı odası hizmetlerinde yeni dönem başlayacak.

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Gs Workinton Şubesi açıldı!

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Gs Workinton Şubesi 31 Temmuz 2017 tarihinde açıldı. Şirket 652 milyar 236 bin TL sermaye bedeline sahip.

Massena 5 yeni ofis açacak!

Workinton CEO’su Pınar Massena, yurtdışında ofis açtıklarını söyledi. Türkiye’de de büyümeye devam edecek Messena 5 yeni şube açmayı hedefliyor.

Kentsel dönüşümle ofis anlayışında köklü değişim yaşanıyor!

Ofis metrekareleri düşüyor, yeni binalar pahalı… Ofisi kentsel dönüşüme uğrayan küçük firmalar co-working - ortak çalışma alanlarına rağbet gösteriyor. Gayrimenkul firmaları ise ticari alanların verimli bir şekilde yönetilmesi için Workinton’un kapısını çalıyor.

Ofis kafeler serbest çalışmak isteyenlere alternatif sunuyor!

Ofis kafeler, serbest çalışmak isteyenlere alternatif sunuyor. Workinton Genel Müdürü Gökhan Beydoğan, Workinton'un özellikle mobil çalışanlar ve farklı bir şekilde bir araya gelmenin, çalışmanın mümkün olduğunu düşünenler için tasarlandığını söylüyor.

Ofis Kafe Kozyatağı'nda açılacak!

Workinton CEO’su Gökhan Beydoğan, Türkiye’de 2012’de başlattıkları ofis kafe zinciri Urban Station’ların Workinton İyi Çalışanlar Ülkesi adıyla yeniden yapılandırıldığını söyledi.

Ağaoğlu My Office 212'de 250 bin 500 TL'ye 82 metrekare ofis!

My Office 212de 1.270 metrekare alanlı birinci ofis katı 3 milyon 987 bin 500 TL'ye; 1.599 metrekare alana sahip diğer katların fiyatları ise 4 milyon 980 bin 400 TL ile 4 milyon 993 bin 300 TL arasında değişiyor

Workinton ofis Haberi

Workinton ofis

Ofis kafe sektörünün metrekare, şube ve müşteri sayısı açısından açık ara lider markası Workinton, 4’ncü yılını kutluyor. Çalışma dünyasındaki bilinen alışkanlıkları yıkarak, ofisleri 4 duvar arasından çıkaran Workinton, binlerce girişimin ilham aldığı ve hayat bulduğu bir yapı haline geldi.


Kurulduğu günden bu yana 1 milyona yakın kişiye çalışma ortamı sunan Workinton çatısı altında şu anda aktif olarak 400 şirket, girişim ve dernek faaliyet gösteriyor. Klasik ofislerdeki verimsizlikten kaçan 500’den fazla büyük firma da düzenli olarak Workinton’da toplantı odaları ve beyin jimnastiği oturumları düzenliyor.


Türkiye’ye ilk ortak çalışma alanları fikrini getiren Workinton, aradan geçen 4 yılda şirketler ve bireysel kullanıcılar için 20 binin üzerinde toplantı organize etti. Workinton’un 3 ildeki 13 şubesinde günlük 150 toplantı ve 2.500 kişiyi ağırlama imkanı bulunuyor.


Kurumların mobiliteye...