27 / 04 / 2024

Workinton'dan beach ofisler geliyor!

Workinton'dan beach ofisler geliyor!

Açık ofis sektöründe faaliyet gösteren Workinton yeni şube açılışları için çalışmalarını hızlandırdı.



İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Doha olmak üzere toplam 18 konumda hizmet veren Workinton yeni şube yatırımlarına odaklandı. Milliyet'ten Aylin Rana Aydın'ın haberine göre; firma yaz aylarında iki sahil ofis projesini hayata geçiriyor. Önümüzdeki günlerde Workinton Kilyos Burc Beach’ ve ‘Workinton Akyaka’ projeleri hizmete başlayacak. Eylül'de ise Bomonti ve Lotus şubeleri faaliyete başlayacak. 

İlgi büyük

Projelere yönelik açıklama yapan Workinton CEO’su Enis Cevahircioğlu, “Home ofis konseptini, beach ofis konseptine dönüştürüyoruz. Akyaka ve Kilyos’ta beach ofislerimiz olacak. 80 metrekare bir alan ama hızlı internet, ergonomik çalışma imkanı sunacağız” dedi. Umman, Azerbaycan, Romanya ve Ukrayna ile ilgilendiklerini söyleyen Cevahircioğlu, Umman’da anlaşma yapıldığını ve inşaatın başlayacağını kaydetti. Yurtiçinde Gaziantep, Eskişehir, Antalya’nın radarda olduğunu aktaran Cevahircioğlu, 2022’de her şeyin hızlanmasını beklediklerini vurguladı. Salgın öncesi bu alanda 8-10 firma olduğunu kaydeden Cevahircioğlu, “Dünyada bu sektör metrekare olarak her yıl yüzde 20 büyürken, salgınla birlikte yüzde 40 seviyesine çıktı. Türkiye’de inanılmaz bir talep var. Bize de çok fazla franchise talebi geliyor” şeklinde konuştu.

Workinton dan beach ofisler geliyor!

Büyümeye ve verimli çalışma mekanları yaratmayı sürdüreceklerini belirten Cevahircioğlu, şu açıklamalarda bulundu: 

“Workinton’un geliştirdiği hibrit ofis sistemleri geleceğin çalışma sistemi olacak. Hibrit ofisin temelinde şirket merkezlerinin küçülüp çok lokasyonlu ofislerin ve evden çalışmanın yaygınlaşması yer alıyor. Hibrit ofis çözümlerimizde genel merkez, home office, ulaşım çözümleri, Workinton şubeleri, Workinton App ve tamamlayıcı hizmetlerin bir arada olduğu bir modelden bahsediyoruz. Genel merkezin dönüşümü, altyapı kurulumu, ofis - temizlik ve operasyon yönetiminin tümünü hibrit bir modele entegre hale getirmek için hizmet sunuyoruz.”

Enis Cevahircioğlu, Workinton’un yeni CEO’su oldu!


Geri Dön