09 / 05 / 2024

Workinton ofis projeleri

Workinton ofis projeleri

Açık ofis sektöründe faaliyet gösteren Workinton yeni şube açılışları için çalışmalarını hızlandırdı.

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa AKTİM Çarşı-Ofis'i için düğmeye bastı! 

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'daki, yeni ticari gayrimenkul projeleri olan AKTİM Çarşı-Ofis'in temelini atmaya hazırlandıklarını bildirdi. 

Capital Ticaret Merkezi'nin yüzde 90'ı tamam!

Güler GYG, Mersin kent merkezinde 4 ilçenin kesişim noktasındaki ofis projesi Capital Ticaret Merkezi’nin yüzde 90’ını tamamladı. Şirket bu projesiyle 2018 yılında Türkiye’nin ve Avrupa’nın en iyi ofis projeleri ödüllerini almıştı.

Workinton'dan beach ofisler geliyor!

Açık ofis sektöründe faaliyet gösteren Workinton yeni şube açılışları için çalışmalarını hızlandırdı.

Pandemide paylaşımlı ofisler nasıl olmalı?

Başarılı ofis projeleri ile ulusal ve uluslararası düzeyde başarıya imza atan XL Mimarlık+Mühendislik Kurucusu Mimar Arda Işık, pandemi döneminde paylaşımlı ofislerde alınması gereken yapısal ve mekansal önlemleri anlattı.

Enis Cevahircioğlu, Workinton’un yeni CEO’su oldu!

Kurumsal ve bireysel ofis ihtiyacını karşılayan Workinton’un yeni CEO’su Enis Cevahircioğlu oldu. Cevahircioğlu, Türkiye ile tanıştıran Workinton’un kurucu ortakları arasında yer alıyor.

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Sapphire Workinton şubesi açıldı! 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Sapphire Workinton şubesi bugün Kağıthane'de 6 milyon 522 bin 360 TL'ye açıldı. 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Balance Güneşli şubesi açıldı! 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Balance Güneşli şubesi bugün Bağcılar'da 6 milyon 522 bin 360 TL'ye açıldı. 

İstanbul'da markalı 8 ofis projesi!

İstanbul'da markalı konut projelerinin yanı sıra ofis projeleri de yoğun ilgi görüyor. İşte son dönemde ön plana çıkan 8 markalı ofis projesi...

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Isg Workınton Şubesi açıldı!

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Isg Workınton Şubesi bugün Pendik'te 6 milyon 6 milyon 522 bin 360 TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Allianz Tower Şubesi açıldı!

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Allianz Tower Şubesi bugün Ataşehir'de 6 milyon 522 bin 360 TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İstanbul’da büyüyen ofis stoku rekabeti kızıştırdı!

Yılın üçüncü çeyreğine, dövizle kiralama ve satışı sona erdiren düzenleme damga vurdu. İstanbul’da A sınıfı ofis kiraları ortalama yüzde 7 düşerken, devam eden ofis projeleri, İstanbul’daki ofis stokunun 2021’e kadar büyümeye devam edeceğini gösteriyor. 

Workinton Katar Doha’da açıldı!

Alfardan Properties ve Workinton arasında ortaklık anlaşması imzaladı. İşbirliği kapsamında hazır ofis, ortak çalışma alanı, sanal ofis ve toplantı odası hizmetlerinde yeni dönem başlayacak.

Kağıthane'deki 12 markalı konut projesi! 

Kağıthane-Cendere Caddesi hattında son 5 yılda konut ve ofis projeleri artış gösterdi. Büyük küçük birçok firma bölgede proje üretmeye devam ediyor..

Workinton ofis projeleri Haberi

Workinton ofis projeleri

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Doha olmak üzere toplam 18 konumda hizmet veren Workinton yeni şube yatırımlarına odaklandı. Milliyet'ten Aylin Rana Aydın'ın haberine göre; firma yaz aylarında iki sahil ofis projesini hayata geçiriyor. Önümüzdeki günlerde Workinton Kilyos Burc Beach’ ve ‘Workinton Akyaka’ projeleri hizmete başlayacak. Eylül'de ise Bomonti ve Lotus şubeleri faaliyete başlayacak. 

İlgi büyük

Projelere yönelik açıklama yapan Workinton CEO’su Enis Cevahircioğlu, “Home ofis konseptini, beach ofis konseptine dönüştürüyoruz. Akyaka ve Kilyos’ta beach ofislerimiz olacak. 80 metrekare bir alan ama hızlı internet, ergonomik çalışma imkanı sunacağız” dedi. Umman, Azerbaycan, Romanya ve Ukrayna ile ilgilendiklerini söyleyen Cevahircioğlu, Umman’da anlaşma yapıldığını ve inşaatın başlayacağını kaydetti. Yurtiçinde Gaziantep, Eskişehir, Antalya’nın radarda olduğunu aktaran Cevahircioğlu, 2022’de her şeyin hızlanmasını beklediklerini vurguladı. Salgın öncesi bu...