18 / 05 / 2024

World Focus İnşaat

World Focus İnşaat

World Focus Turizm İnşaat ve İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Aydın Babai Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Şişli, Fulya Mahallesi, Ortaklar Caddesi, Bahçeler Sokak'ta kuruldu.

Golden World İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Golden World İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 milyon TL Selma Navruz tarafından kuruldu.

World Deluxe Turizm İşletmeleri İnşaat Spor Faaliyetleri Anonim Şirketi kuruldu!

World Deluxe Turizm İşletmeleri İnşaat Spor Faaliyetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlk Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

World House İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World House İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Yücel tarafından kuruldu.

World Port İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World Port İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Anas Kazzıha ve Mahmut Keşe ortaklığında kuruldu.

Elit World İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit World İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Şafi Çiftçi tarafından kuruldu.

Avion World Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil İnsan Kaynakları Limited Şirketi kuruldu!

Avion World Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil İnsan Kaynakları Limited Şirketi bugün Tuzla'da Şehmus Çınar tarafından kuruldu.

My World İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My World İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Hülya Türk tarafından kuruldu.

Focus Reality World İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Focus Reality World İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Tuzla'da İlker Koçak ve Mehmet Işık ortaklığında kuruldu.

Kafkas World Travel Organizasyon Pazarlama Turizm İnşaat Otelcilik Gıda Ve Otomotiv Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kafkas World Travel Organizasyon Pazarlama Turizm İnşaat Otelcilik Gıda Ve Otomotiv Ticaret Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de kuruldu.

Ütopya Turizm İnşaat'ın şirket payları yakın izleme pazarına alındı!

Ütopya Turizm İnşaat'ın Utopia World Hotel'in satışını gerçekleştirmesinin ardından Borsa İstanbul yönetimi tarafından, şirket payları yakın izleme pazarına alındı.

Vısıon World İnşaat Emlak İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Vısıon World İnşaat Emlak İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 220 bin TL sermaye bedeli ile Nassr A.M. Marhoon ve Thaer Hadı H. Al-Anbarı ortaklığında kuruldu.

World Class İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World Class İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 600 bin TL sermaye bedeli ile M.A.E Abbas tarafından kuruldu.

World Emlak Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

World Emlak Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Funda Karadağ tarafından açıldı. 

World Focus İnşaat Haberi

World Focus İnşaat

World Focus Turizm İnşaat ve İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Aydın Babai Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Şişli, Fulya Mahallesi, Ortaklar Caddesi, Bahçeler Sokak'ta kuruldu. 


World Focus Turizm İnşaat ve İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; TURİZM -Şirket yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamak amacıyla seyahat acenteleri kurabilir, işletebilir, devir edebilir ve devir alabilir, daha önce kurulmuş bulunan acenteliklerin şubelerini kurabilir, işletebilir, iç ve dış turizm organizasyonlarını yapabilir, gezi turları düzenleyebilir, başka seyahat acenteleri tarafından düzenlenen bu tür turların biletlerini satabilir, bunlara ilişkin rezervasyonları yapabilir ve yaptırabilir, yolcu taşımacılığı, tur ve rehberlik hizmetleri, ulaşım, konaklama ve konusu ile ilgili danışmanlık hizmetleri yapabilir, kara, deniz ve hava ulaştırma araçları biletlerini rezervasyonunu...