03 / 05 / 2024

World Focus Turizm İnşaat ve İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


World Focus Turizm İnşaat ve İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Aydın Babai Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Şişli, Fulya Mahallesi, Ortaklar Caddesi, Bahçeler Sokak'ta kuruldu.



World Focus Turizm İnşaat ve İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Aydın Babai Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Şişli, Fulya Mahallesi, Ortaklar Caddesi, Bahçeler Sokak'ta kuruldu. 


World Focus Turizm İnşaat ve İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; TURİZM -Şirket yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamak amacıyla seyahat acenteleri kurabilir, işletebilir, devir edebilir ve devir alabilir, daha önce kurulmuş bulunan acenteliklerin şubelerini kurabilir, işletebilir, iç ve dış turizm organizasyonlarını yapabilir, gezi turları düzenleyebilir, başka seyahat acenteleri tarafından düzenlenen bu tür turların biletlerini satabilir, bunlara ilişkin rezervasyonları yapabilir ve yaptırabilir, yolcu taşımacılığı, tur ve rehberlik hizmetleri, ulaşım, konaklama ve konusu ile ilgili danışmanlık hizmetleri yapabilir, kara, deniz ve hava ulaştırma araçları biletlerini rezervasyonunu yapabilir, satın alabilir ve satabilir. İNŞAAT İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif işlerinin inşasını yapmak, taahhütlerde bulunmak. Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak,   .Yukarıda konu olan amaçlar dahilinde, inşaat malzemelerini ve turistik, amaçlı bakır, pirinç, lületaşı, mermer, kristal, ağaç, fildişi, cam, melamin, kıymetli madenlerden üretilen her türlü hediyelik eşyanın alım, satımı, pazarlaması, iç ve dış ticaretini  yapmak.



Geri Dön