19 / 05 / 2024

world trade center-1

world trade center-1

"Dünya Ticaret Merkezi-1", 541.3 metre yüksekliğinde tasarlandı. Tanıtımın yapıldığı projede gazeteciler 61'inci kattan New York manzarasını görüntüledi. Bina, eski Dünya Ticaret Merkezi yerine inşa edildi...

Happy Center'da fiyatlar dibi gördü! Diş macunu 59.95 TL, Bulaşık deterjanı 84.95 TL! 07 Mart 2023 fiyat listesi

Vatandaşın en çok sevdiği ve akın akın koşarak gittiği aktüel ürünler Happy Centerla devam ediyor. 1-8 Mart aktüel ürünlerini yayınlayan Happy Center'ın indirim listesi halk tarafından merak ediliyor. İşte Happy Center 1-8 Mart aktüel ürünleri.

Bu aktüel ürünler kataloğuna bakmayan pişman olur! Yumurta 59.95 TL, pirinç 32.95 TL! 03 Mart 2023 fiyat listesi

Zincir marketlerin yaptığı indirimli ürünler halk tarafından çok büyük rağbet görüyor. Çok büyük müşteri potansiyeli kazanan marketler her hafta aktüel ürünler  kataloğu yayınlıyorlar. Bu marketlerden biri de Happy center. 1 - 8 Mart kataloğu haberimizde.

Koçtaş’tan online alışveriş yapan herkese 200 TL! Üzülmemek için elinizi çabuk tutun!

Koçtaş büyük bir kampanyayı daha duyurdu! Koçtaş’tan online alışveriş yapan herkese 200 TL veriliyor. Yapı Kredi World'e özel 1.500 TL ve üzeri alışverişlerinize 200 TL Worldpuan kazanabilirsiniz. İşte haberin detayları…

Gülşen, Zorlu Center’daki iki dairesini 1,5 milyon dolara sattı!

Başarılı şarkıcı Gülşen, Zincirlikuyu Zorlu Center'da yer alan iki dairesini 1,5 milyon dolara sattı.

Gebze Center AVM 1 Haziran'da kapılarını yeniden açacak!

10 yıl önce faaliyete başlayan Gebze Center AVM, pandeminin ardından normalleşme dönemiyle ilgili önlemlerini tamamladı. 1 Haziran 2020 tarihinde kapılarını yeniden açacak Gebze Center AVM'de “Kiracılara Özel Covid-19 Sonrası Hazırlık El Kitabı” hazırlandı.

Gebze Center AVM'de normalleşme süreci 1 Haziran'da başlıyor!

Bu sene 10. yaşını kutlayan Gebze Center AVM'de normalleşme süreci 1 Haziran'da başlayacak.

World Trade Business Proje Yönetimi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World Trade Business Proje Yönetimi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Işık tarafından kuruldu.

Bodrum The BO Viera'ya Cityscape Global'dan yoğun ilgi!

Besa Grup tarafından Bodrum'da hayata geçirilen The BO Viera projesi 2-4 Ekim tarihleri arasında Dubai World Trade Centre’da düzenlenen Cityscape Global fuarında tanıtıldı.

ÖKİ Center'da 200 bin TL'ye 3+1! Yeni proje!

ÖKİ Center projesi Öz Kayseri İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 165 metrekarelik 3+1 dairelerden meydana gelen projede fiyatlar 200 bin TL'den başlıyor.

Vogue Trade Center ne zaman teslim?

Vogue Trade Center Ayse Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Vogue Trade Center ne zaman teslim?

Vogue Trade Center fiyat listesi!

Vogue Trade Center fiyat listesi daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Proje  İstanbul Avrupa Yakası Şişli Bomonti'de Ayse Yapı tarafından yükseliyor. 

Vogue Trade Center fiyat listesi!

İstanbul Ataşehir'de Ayse Yapı imzası ile hayata geçirilecek Vogue Trade Center projesinde 12 . kattan itibaren adalar ve deniz manzarası bulunuyor..

Vogue Trade Center'da satışlar başladı! Yeni proje!

Ayse Yapı imzasıyla İstanbul Ataşehir Finans Merkezi'nde hayata geçirilen Vogue Trade Center projesinde satışlar başladı. Vogue Trade Center'da fiyatlar 4 milyon 250 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

world trade center-1 Haberi

world trade center-1

NEW York'ta 11 Eylül 2001'deki terör saldırısı ile yıkılan "İkiz Kuleler" içine alan Dünya Ticaret Merkezi'nin yerine inşa edilen kompleksin bir numaralı binası, basın mensuplarına tanıtıldı. ABD'nin en yüksek binası olarak tasarlanan One World Trade Center (DünyaTicaret Merkezi-1), 541.3 metre. 104 katlı gökdelenin 61'inci katma çıkarılan basın mensupları, New York manzarasını görüntüleme fırsatı buldu. 


Binanın inşaatım üstlenen Port Authority of Nevv York & New Jersey işletmesinin yöneticisi Patrick J. Foye, yaptığı açıklamada, 3 Kasım'da resmi açılış töreni yapılan binaya kiracıların yerleşmeye başladığını söyledi. Foye, "İkiz Kuleler" den farklı olarak bu binada çoğunlukla özel sektörden kiracıların bulunacağım dile getirdi. Dev binanın New York için sembolik önemine değinen Foye, sözlerini şöyle sürdürdü: "İkiz Kuleler, New York kentinin siluetinin çok önemli bir parçasıydı....