01 / 05 / 2024

World Wıde kimin

World Wıde kimin

World Wıde Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Gohar Ali Faiz tarafından kuruldu.

Altus AL 719 3050 W buharlı ütüde cazip fiyatlar ortaya çıktı! İşte AL 719 3050 W buharlı ütünün özellikleri ve fiyatı..

Türkiye’de hatırı sayılır bir müşteri kitlesine sahip olan Altus, buharlı ütüde resmen herkesin yeni tercihi olacak bir ürünlere yeniden çok konuşuldu. Altus, AL 719 3050 W buharlı ütüyü satışa çıkardı.

Dubai merkezli DP World şimdi de İzmit’teki Evyapport’a talip!

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yer alan Yarımca Limanı'nı işleten Dubai merkezli DP World, şimdi de İzmit Körfezi'nde bulunan Evyapport'u satın almak için Rekabet Kurumu'na başvuru yaptı.

EYT'liler hemen bu rakamlara bakın! 2023'te emekli olacakların maaşları peş peşe açıklandı! Son dakika! 

EYT'de kimin ne kadar emekli maaşı alacağı artık netleşti. EYT'liler hemen bu rakamlara bakın! 2023'te emekli olacakların maaşları peş peşe açıklandı! Son dakika! 

Fakir Flipper Electronic 800 W Toz Torbasız Süpürge A-101’de! İşte 6 Şubat 2023 fiyat listesi…

Fakir Flipper Electronic 800 W Toz Torbasız Süpürge A-101’de indirimli satılıyor. İşte 6 Şubat 2023 fiyat listesi ve ürünün özellikleri…

EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Merakla beklenen EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Radisson Collection Hotel Bodrum, Inside World Festival of Interiors 2022’de 'Hotels' kategorisinde finalist oldu!

MSE tarafından tasarlanan Radisson Collection Hotel Bodrum projesi mimarlık dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan INSIDE World Festival of Interiors 2022’de “Hotels” kategorisinde kısa listede bulundu ve finalist oldu. 

World Wıde Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

World Wıde Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Gohar Ali Faiz tarafından kuruldu.

Utopia World Hotel 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Utopya Turizm İnşaat İşletmeciliği tarafından Utopia World Hotel'e ait 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Tema İstanbul Bahçe etabı fiyat listesi!

Tema İstanbul Bahçe etabı fiyat listesi metrekare birimde 5 bin 200 TL'den başlıyor. Tema İstanbul Bahçe Evleri projesinde dev eğlence alanı Tema World'e de yer veriliyor...

Utopia World Hotel'in değerleme raporu yayınlandı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Utopia World Hotel'in değerleme raporu yayınlandı.

Utopia World Hotel'in değerleme raporu yayınlandı!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Utopia World Hotel' in değerleme raporunu yayınladı.

Kültür Yolu projesi Ünye'yi turizm kenti yapacak!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, bugün Ünye Kalibya World Otel’de basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Çamyar, Ünye’nin turizm kenti olma yolunda en önemli projesi olan “Kültür Yolu projesi hakkında bilgi verdi.

Mehmet Sucu: Plan kimin için değişiyor?

Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısının ikinci oturumu Belediye Başkanvekili Osman Toprak başkanlığında Çetin Emeç toplantı salonunda yapıldı. CHP meclis üyesi Mehmet Sucu itiraz etti. “Plan kimin için değişiyor?” diye sordu

World Wıde kimin Haberi

World Wıde kimin

World Wıde Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Gohar Ali Faiz tarafından kuruldu.

World Wıde Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Limited Şirketi konusu:

EMLAK a. Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. b. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. c. Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. d. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. e. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. f. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ Her...