05 / 05 / 2024

Worquarters Ofis adres

Worquarters Ofis adres

Worquarters Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kurt, Anıl Gökçen Körpınar ve Cem Baytok ortaklığıyla kuruldu. 

Ofis Alsancak şirketlerin yasal adres ihtiyaçlarını karşılıyor!

Sanal Ofis, hazır ofis , toplantı odası kiralama sektöründe faaliyet gösteren Ofis Alsancak, İzmirli şirketlerin pandemi döneminde yasal adres ihtiyaçlarını karşılıyor. 

Worquarters Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Worquarters Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kurt, Anıl Gökçen Körpınar ve Cem Baytok ortaklığıyla kuruldu. 

Avrupa Konutları Yamanevler adres!

Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupa Konutları Yamanevler projesi 1.672 daire, 2 ofis bloğu ve 38 ticari birimden meydana geliyor. İşte Avrupa Konutları Yamanevler adres bilgileri...

Perola Residence adres bilgileri!

İstanbul Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli'de inşa edilen Perola Residence projesi 209 rezidans daire, 31 home ofis ve 2 ticari birimden meydana geliyor. Perola Residence adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Mahall Bomonti İzmir adres bilgileri!

12 blok şeklinde yükselen Mahall Bomonti İzmir projesi 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari birimden meydana geliyor. Mahall Bomonti İzmir adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Kuyumcukent Karat 34 adres!

Karat 34 projesinde 470 daire, 123 ofis ve 28 ticari birim yer alıyor. Kuyumcukent Karat 34 adres bilgileri haberimizde bulunuyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Maltepe adres!

Dumankaya Ritim İstanbul Maltepe adres bilgilerine göre proje E-5 Cevizli Mahallesi, Zuhal Caddesi üzerinde inşa ediliyor. Proje konut, ofis ve mağazalardan meydana geliyor.

Viaport Venezia AVM adres!

Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile hayata geçirilen proje 2000 konut, 26 bin metrekarelik ofis alanı ve 68 bin metrekarelik kiralanabilir alandan oluşuyor. Viaport Venezia AVM adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Teknik Yapı Metropark Evleri adres!

Metropark Halkalı Evleri'nde 1 adet home ofis bloğu, 4 adet konut bloğu ve 2 adet rezidans kulesi bulunuyor. Teknik Yapı Metropark Evleri adres bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Avrupa Kale Cevizlibağ Konutları adres!

Ofis alanlarının 236 metrekareden başladığı projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı sçeneket tasarlandı. Avrupa Kale Cevizlibağ Konutları adres bilgileri kapsamında proje İstanbul'un Zeytinburnu ilçesine bağlı Cevizlibağ'da bulunuyor.

Murat Özcan: Ofis konuta göre daha çok kazandırıyor!

Yatırımda doğru adres hayati önem taşıyor. Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, "Ofis konuta göre daha çok kazandırıyor" diye konuştu.

Ofis Gökçadır adres bilgileri!

Ofis Gökçadır projesi Gökçadır İnşaat imzasıyla yükseliyor. Projede toplam 38 adet ofis ve 6 adet dükkan yer alıyor. Ofis Gökçadır adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Premier Kampüs Ofis Kağıthane adres bilgileri!

Premier Kampüs Ofis projesinde yer alan ofislerin büyüklükleri 40 metrekare ile 10 bin metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Premier Kampüs Ofis Kağıthane adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Worquarters Ofis adres Haberi

Worquarters Ofis adres

Worquarters Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kurt, Anıl Gökçen Körpınar ve Cem Baytok ortaklığıyla kuruldu. 

Worquarters Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi konusu: 

Şirketin amaç ve konusu başlıca konuları şunlardır; a. Her nevi kuruluşlara ofis alanları tahsis etme, hazır ofislerin kullanıma sunulması, resepsiyon ve sekretarya hizmetleri verilmesi, b. Müşterisi olan işletmeye dijital servisler altında muhasebe, finans, yatırım danışmanlığı ve bilişim sistemleri (işletme enformatiği) hizmetlerinin verilmesi, c. Her nevi maddeden mamul hediyelik eşya, turistik eşya ve zücaciye mamullerinin alımı satımı, ihracı ve ithalatını yapmak, d. Çalışma konusu ile ilgili kafe işletilmesi, her nevi hazır yiyecek, içecek satılması amacıyla kurulmuştur. Şirket bu amaçlarını gerçekleştirebilmek için aşağıdaki konularda faaliyette bulunabilir: 1- Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir,...