27 / 04 / 2024

WOW Convention Center

WOW Convention Center

UEVF 2013 – 4. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız tarafından 10 Ocak 2013 Perşembe günü WOW Convention Center’da yapılacak törenle açılacak

TURYAP'tan 500 TL katılımla emlak festivali!

Turyap, 13. Gayrimenkul Fuarı Arap-Türk Zirvesi’nin ikinci günü 24 Mart 2019 Pazar saat 14:00’te Hilton Convention Center’da site içinde sıfır daire, ofis, villa, arsa, ada ve okuldan oluşan gayrimenkullere yönelik “Teklif Alma Toplantısı” gerçekleştirecek. 

Sur Yapı projeleriyle Arap Türk Gayrimenkul Fuarı’nda!

Özel sektörün en büyük gayrimenkul portföyüne sahip firması Sur Yapı, 23 – 24 Mart tarihlerinde İstanbul Hilton Convention Center’da düzenlenecek olan ‘13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap – Türk Zirvesi’ne katılıyor.

TURYAP'tan 619.7 milyon TL'ye satılık 100 gayrimenkul!

TURYAP, birçok inşaat şirketinin markalı konut projelerini 619 milyon 764 bin 296 TL'ye 13'üncü Gayrimenkul Fuarı'nda satışa sunacak. Fuar, 24 Mart 2019 günü Hilton Bosphorus Convention Center Etkinlik Salonu'nda düzenlenecek.

Arap yatırımcılardan Türk konutlarına büyük ilgi!

13.Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23-24 Mart tarihlerinde Hilton Convention Center'da düzenlenecek. Fuarda, Körfez sermayesinin Türk gayrimenkul sektörüne son zamanlarda artan ilgisi ortaya çıkacak.

13. Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi 23 Mart'ta!

12 senedir düzenlenen Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi'nin 13'üncüsü 23 Mart ve 24 Mart  tarihleri arasında düzenlenecek. 13. Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi Hilton Convention Center'de yapılacak. 

Yılın şirketi ödülü FuzulEv'e!

Ekovitrin dergisinin ‘Yılın Starları Ödül Töreni’, WOW İstanbul Convention Center’da 1 Temmuz’da gerçekleştirildi. FuzulEv ‘’Türkiye’de Yılın Şirketi’’ ödülünün sahibi oldu. 

12. Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi ziyarete açıldı!

Gayrimenkul Fuarı ve Arap – Türk Zirvesi, Hilton Convention Center’de ziyarete açıldı. Junior Fuarcılık tarafından 12. kez düzenlenen zirve yerli ve yabancı firmaların katılımıyla kapılarını açtı. 

İSTİHALE, 12.Gayrimenkul Fuarı’na katılacak!

İSTİHALE, 28-29 Nisan tarihlerinde Hilton Convention Center’da gerçekleşecek 12.Gayrimenkul Fuarı’na katılacak.

12. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 28-29 Nisan'da!

12. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 28-29 Nisan 2018'de Hilton Convention Center'da gerçekleştirilecek.

MÜSİAD’dan 2’nci Katar çıkarması!

17-19 Ocak tarihleri arasında, Doha Exhibition and Convention Center’da (DECC) düzenlenen Expo Turkey by Qatar Fuarı, 2.kez MÜSİAD’ın ana partnerliğinde gerçekleştiriliyor..

Türk ve Katarlı müteahhitlere yatırım çağrısı!

Doha’nın şehir merkezindeki en yeni kongre ve fuar merkezi Doha Exhibition and Convention Center’da gerçekleştirilen 2. Expo Turkey by Qatar'a 112 Türk firması katıldı. 

Sinpaş’tan 2018’de yeni projeler geliyor!

Sinpaş, bugün Doha Exhibition and Convention Center’da açılan Expo Turkey by Qatar 2018 fuarına 3 yeni projesiyle katıldı.. 

Expo Turkey by Qatar Fuarı 2018 kapılarını açtı!

Expo Turkey by Qatar'ın 2'ncisi bugün kapılarını açtı. 19 Ocak 2018 tarihine kadar Katar’ın başkenti Doha’da, Doha Exhibition and Convention Center’da devam edecek fuara 150 Türk firması katıldı..

WOW Convention Center Haberi

WOW Convention Center



Sektörel Fuarcılık tarafından düzenlenen UEVF 2013 – 4. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız tarafından 10 Ocak 2013 Perşembe günü WOW Convention Center’da yapılacak törenle açılacak. 


“Verimli Kullanırsan, Enerji Gelecektir” teması altında gerçekleşecek UEVF 2013 kapsamında yapılacak çeşitli oturum ve panellerde kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, özel sektör temsilcileri ve akademisyenler bildirilerini sunacak. Forumun amacı toplumdaki enerji kültürü ve verimlilik bilincinin artırılmasını sağlamak.


Ülkemizde 1981 yılından bu yana aralıksız kutlanan Enerji Verimliliği Haftası kapsamında gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerden biri olan UEVF 2013 - 4. Ulusal Enerji Verimliliği Forum ve Fuarı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TBMM, Sanayi, Ticaret Enerji Tabii Kaynaklar Bilgi ve Teknoloji Komisyonu...