16 / 05 / 2024

WOW Hotel and Hotel Apartments projesi

WOW Hotel and Hotel Apartments projesi

 Orta Doğu’nun en büyük 25 teknik müteahhitlik firması arasında yer alan AE Arma-Elektropanç, bölgedeki prestijli projelerine bir yenisini daha ekliyor. 

Asa Otelcilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fly And Stay Airport Hotel Şubesi açıldı!

Asa Otelcilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fly And Stay Airport Hotel Şubesi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Atar tarafından açıldı.

MÜSİAD Vizyoner’17 düzenlendi!

Vizyoner’17 Sektörler Zirvesi bugün İstanbul Wow Hotel’de iş adamları, sektör temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının da  katılımıyla gerçekleşti. 

Ferko Ilgaz Mountain Hotel and Resort Şubat'ta açılacak!

Ferko, bu yıl 20’nci kez düzenlenen turizm sektörünün en büyük organizasyonlarından EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Ilgaz Mountain Hotel&Resort projesini tanıttı.

FRHI, Mekke’deki 3 yeni otelini İstanbul’da tanıtacak!

FRHI grubunun Mekke’deki 3 büyük oteli Mekke Clock Royal Tower, Raffles Mekke Palace ve Swissotel Mekke, İstanbul’da 17 Ekim’de WOW Hotel’de düzenlenecek bir toplantıyla turizm sektörüyle hac tur operatörlerinin önde gelen temsilcilerine tanıtılacak.

Merosa Hotel Resort ile Sapanca'ya 127 odalı otel!

Merosa Uluslararası Yatırım Danışmanlık firması tarafından Sakarya Sapanca'ya bağlı Kuruçeşme Köyü'nde 5 yıldızlı otel yapılacak. Merosa Hotel and Resort projesi 127 oda 262 yatak kapasiteli olacak.

MNG Blue Boutique’in rezidans hizmetlerini Wow İstanbul Hotel üstlendi!

MNG Holding’in Atakent’te inşa ettiği MNG Blue Boutique’te teslimler haziran ayının sonunda başlıyor. Bölgenin en çok dikkat çeken projeleri arasında yer alan MNG Blue Boutique’in rezidans hizmetlerini ise Wow İstanbul Hotel sunacak.

Ramada Hotel and Suites, Ramada kalitesini Kemalpaşa'ya taşıdı!

Şubat ayında hizmete giren Ramada Hotel&Suites İzmir Kemalpaşa, bölgeye yeni bir renk getirdi. Ramada kalitesini bölgeye taşıyan otel, farklı kategorilerde 116 odası ile sanayicilere ve işletme sahiplerine hizmet veriyor.

Novotel and Ibis Hotel Kayseri, Yeşil Hotel belgesi aldı!

Novotel and Ibis Hotel Kayseri, bölgede 'Yeşil Hotel' belgesi alan ilk otel oldu.Otel elektrik, su ve enerji kullanımında tasarruf sağlayarak değerlendirmede önemli bir kriteri gerçekleştirdi.

Carlson Rezidor Hotel Group, iki yeni küresel otel markasının tanıtımını yaptı!

Dünyanın en büyük ve dinamik otel gruplarından biri olan Carlson Rezidor Hotel Group, Radisson and Radisson Blu yıllık Amerika Kıtası Ticaret Konferansı’nda iki yeni küresel otel markasının tanıtımını yaptı...

Wyndham Hotel Group Türkiye'deki ikinci üst sınıf otelini İstanbul'da açtı!

Wyndham Hotel Group, Türkiye’deki ikinci üst sınıf Wyndham Hotels and Resorts® oteli 307 odalı Wyndham İstanbul Petek’in açılışını duyurdu...

MARİFED İnşaat Sektörü Buluşması 29 Eylül'de WOW Hotel'de!

MARİFED İş Geliştirme Platformu İnşaat Sektör Buluşması, 29 Eylül Cumartesi günü İstanbul'da WOW Hotel & Convention Center'da düzenlenecek

Royal Garden Residence Yönetim Kurulu Başkanı Resul Yılmaz'a plaket!

Resul Yılmaz, Wow Hotel'de düzenlenen Rizeliler gecesinde plaket aldı!

Gökhan Avcıoğlu, Kuum Otel ile Türkiye'deki En İyi Otel Mimarisi 2011 Ödülü aldı!

Mimar Gökhan Avcıoğlu, Bodrum'daki Kuum Otel projesiyle International Hotel and Property Awards'ta 'Türkiye'deki En İyi Otel Mimarisi 2011 Ödülü'nü kazandı

WOW Hotel and Hotel Apartments projesi Haberi

WOW Hotel and Hotel Apartments projesi

Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik firmaları arasında yer alan AE Arma-Elektropanç, Dubai’nin en gözde bölgelerinden biri olan Business Bay’de hayata geçirilecek olan WOW Hotel and Hotel Apartments’ın teknik müteahhitliğini üstlendi.

80 katlı ve yeşil bina olarak yükselecek olan proje tamamlandığında bölgedeki en prestijli ve büyük Türk otellerinden biri olacak. 

Ayrıca otel, 336 metre yüksekliğiyle BAE’nin en yüksek binaları arasında yer alacak.  52 milyon dolar kontrat bedeliyle Ekim 2017’de başlayan projenin Aralık 2019’da tamamlanması hedefleniyor. 

Patronlar Dünyası'nda yer alan habere göre; Dubai’nin gözde bölgelerinden biri olan Business Bay’de inşa edilecek olan WOW Hotel and Hotel Apartments’ın tüm elektromekanik taahhüt işlerini AE...