29 / 04 / 2024

wow istanbul hotels

wow istanbul hotels

Küçükçekmece Belediyesi ile Tüm Mühendisler ve Mimarlar Derneği (TMMD), Kentsel Dönüşüm ile ilgili her şeyi masaya yatırıyor..

Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent yarın açılıyor!

Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent yarın açılıyor. Otelde, 232 oda ve gün ışığı seçenekli 7 tane toplantı salonu yer alıyor. 

Accor Hotels İstanbul’daki iki otelini mayısa kadar kapatıyor!

Fransa merkezli Accor Hotels Grubu 2005’ten bu yana Türkiye’de faaliyet gösteriyor. Accor Hotels Grubu koronavirüs salgını nedeni ile İstanbul’da iki otelini kapatıyor…

Melas Hotels ilk şehir otelini İstanbul'da açıyor!

İstanbul'un ana ulaşım arterlerinden Mecidiyeköy'deki eski Türk Telekom Genel Müdürlük binasının yerine Melas Hotels zinciri ilk şehir oteli olacak olan tesisini bu yıl açacak.

NG Hotels'ten İstanbul'a 145 milyon dolarlık otel!

NG Hotels ile Marriott International, İstanbul’daki otel projesi için anlaştı. Yaklaşık 145 milyon dolar yatırım maliyeti ile hayata geçecek 5 yıldızlı otel projesinde, 400 oda ve kongre merkezi olacak.

Choice Hotels İstanbul'da iki otel daha açıyor!

Choice Hotels, 2016 yılının ilk çeyreğinde Güneşli'de Clarion Hotel İstanbul Mahmutbey'i, Sütlüce'de ise Clarion Hotel Golden Horn'u açacak.

Choice Hotels International'dan İstanbul'a 2 yeni otel!

Choice Hotels International hızlı büyüme hedefiyle 2014 yılında girdiği Türkiye’de iki yeni otel açacak. Choice Hotels, 2016 yılının ilk çeyreğinde Güneşli’de Clarion Hotel İstanbul Mahmutbey’i, Sütlüce’de ise Clarion Hotel Golden Horn’u açacak.

Otellerin iş biriliğiyle kongre merkezleri arttırılmalı!

İstanbul'da Atatürk Havalimanı'na yakın bir lokasyonda kongre oteli olarak konumlanan WOW İstanbul Hotels&Convention Center'ın Hanife Genel Koordinatörü Ziya Baş Cihan, daha büyük kongreleri çekmek için bölge otellerini işbirliği yapmaya çağırdı.

Elite World Hotels'den İstanbul'a 2 yeni otel!

Elite World Hotels Genel Müdürü Ünsal Şınık, St. Petersburg’da iki otel yatırımına başladıklarını belirterek, “Şehir konseyi izinleri durdurmuştu, iki yıl bekledik” dedi..

Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı.

Choice Hotels, 2015'te İstanbul'da iki yeni otel açacak!

Dünyada 30 ülkede 11 marka ve 6 bin 300 otelle hizmet veren Choice Hotels International, Türkiye'de büyümeye devam ediyor. Haziran 2014'te Clarion markasıyla Türkiye'ye giren Choice Hotels, 2015'te İstanbul'da iki yeni otel açacak...

Choice Hotels International İstanbul'da 2 otel açacak!

Dünyada 30 ülkede 11 marka ve 6 bin 300 otelle hizmet veren Choice Hotels International, Avrupa'nın en güçlü pazarlarından biri olarak gördükleri Türkiye'ye hızlı bir giriş yaptı

Choice Hotels International İstanbul'da iki yeni otel daha açacak!

Dünyada 30 ülkede 11 marka ve 6 bin 300 otelle hizmet veren Choice Hotels International, Avrupa'nın en güçlü pazarlarından biri olarak gördükleri Türkiye'ye hızlı bir giriş yaptı

Starwood Hotels & Resorts, Four Points by Sheraton markası ile Türkiye'de!

Starwood Hotels & Resorts, Ever Grubu’yla Four Points by Sheraton Istanbul Dudullu için bir anlaşma imzalandığını açıkladı.“Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu” İstanbul’un Asya Kıtası’ndaki ilk Starwood Oteli olacak...

wow istanbul hotels Haberi

wow istanbul hotels

‘Kentsel Dönüşüm Yasası ve Uygulamaları’ konulu toplantıda, gün boyunca Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İrfan Uzun, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ile Tüm Mühendisler ve Mimarlar Derneği Başkanı Özcan Soysal konuşma yapacak.

 

TARİH: 21 ŞUBAT PERŞEMBE

PROGRAM:

18.00

KOKTEYL

19.00

TMMD BAŞKANI ÖZCAN SOYSAL KONUŞMA

19.10

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI MÜSTEŞAR YARDIMCISI İRFAN UZUN KONUŞMA

20.00

ÇAY-KAHVE MOLASI

20.30

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYE BAŞKANI AZİZ YENİAY KONUŞMA

21.30

SORU-CEVAP

YER: WOW İSTANBUL HOTELS

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi Yeşilköy/...