06 / 05 / 2024

Wyndham Hotels gürcistani Wyndham Hotels yeni otel

Wyndham Hotels gürcistani Wyndham Hotels yeni otel

Wyndham Hotels & Resorts, 2021 yılının sonuna kadar Rusya, Gürcistan, Kırgızistan, Kazakistan ve Özbekistan bölgesinde toplam 15 yeni otel açmayı hedefliyor...

Wyndham Hotels & Resorts, Türkiye’de 110 otele kadar ulaştı...

Wyndham, 2023 senesinde Avrupa, Ortadoğu, Avrasya ve Afrika’da (EMEA) 9 markasını yeni ülkelere taşırken, 87 yeni otel açtığını da duyurdu. Buna göre, toplamda 9 bin 500 odayı portföyüne ekleyen Wyndham Hotels & Resorts, yeni franchise anlaşmaları ile Türkiye’de 110 otele kadar ulaşmış oldu.

NG Hotels'ten Bodrum'a karma proje geliyor!

Sapanca, Afyon ve Antalya’da 4 otel ile hizmet veren NG Hotels’in Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Bodrum'da hem konut hem otel olan bir projeye imza atma hazırlığında olduklarını duyurdu.

Wyndham Hotels - Resorts Türkiye'de 7 otel açacak!

Wyndham Hotels - Resorts, Türkiye’de büyümesini sürdürüyor. Wyndham Hotels - Resorts, sene sonuna kadar; İstanbul, Adıyaman, Elbistan, Ankara, Milas ve Kuşadası’nda 7 otelin daha açılışını gerçekleştirecek.

Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent yarın açılıyor!

Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent yarın açılıyor. Otelde, 232 oda ve gün ışığı seçenekli 7 tane toplantı salonu yer alıyor. 

Wyndham Hotels - Resorts yatırımlarında hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından seyahat kısıtlamaları sebebiyle en büyük darbeyle karşılaşan sektörlerden biri olan turizmde, yaşanan daralmaya karşın Wyndham Hotels- Resorts yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Wyndham Hotels-Resorts 20'nin üzerinde otel açacak!

Yaklaşık olarak 95 ülkede 8 bin 900'ün üzerinde oteli olan Wyndham Hotels-Resorts 2021 yılında 20'nin üzerinde otel açacak...

Continent Worldwide Hotels'den 2 yeni konsept otel geliyor!

Otelciliğe yeni bir bakış açısı ile yaklaşmayı prensip olarak benimsemiş olan Continent Worldwide Hotels, yeni nesil otelciliğin artık kaçınılmaz olduğu günümüzde, iki yeni marka ve konsepti tanıtmak için hazırlıklarını yapıyor.

Wyndham Hotels-Resorts Türkiye'de 12 yeni otel açacak!

Wyndham Hotels & Resorts EMEA Başkanı Dimitris Manikis, turizm sektörünü ve grubun Türkiye planlarını açıkladı. Wyndham Hotels & Resorts Türkiye'de 12 yeni otel açmayı planlıyor.

Wyndham Hotels-Resorts iki yeni otel açıyor!

90 ülkede 9 bin 300 oteli olan Wyndham Hotels&Resorts, Türkiye'deki iki yeni oteli ile markasını büyütüyor.

Accor Hotels İstanbul’daki iki otelini mayısa kadar kapatıyor!

Fransa merkezli Accor Hotels Grubu 2005’ten bu yana Türkiye’de faaliyet gösteriyor. Accor Hotels Grubu koronavirüs salgını nedeni ile İstanbul’da iki otelini kapatıyor…

Wyndham Hotels ve Resorts 16 yeni otel açacak!

Turizmdeki bu hareketlilik yatırımlara da yansıyor. Wyndham Hotels & Resorts Türkiye’ye 16 yeni otel açacak.

NG Hotels 2021’de Kapadokya’da otel yapacak!

Yaptığı yatırımlar ile dikkat çeken NG Hotels büyümeye devam ediyor. Fırsatları değerlendireceklerini anlatan NG Hotels Başkanı Hediye Güral Gür, 460 milyon TL'lik bütçeyle hareket ettiklerini belirtti...

Güneşli La Quinta Otel açıldı!

Dünyada 20 marka ve 9 bin 200 otel ile faaliyette bulunan Wyndham Grubu, La Quinta markalı otelini Güneşli’de açtı. Firma ise yıl sonunda 100 otele ulaşmayı amaçlıyor.

Wyndham Hotels gürcistani Wyndham Hotels yeni otel Haberi

Wyndham Hotels gürcistani Wyndham Hotels yeni otel

80'den fazla ülkede 9 bin 200’ün üzerinde otel ve 20 markasıyla faaliyet gösteren Wyndham Hotels & Resorts, 2021'in sonuna kadar Rusya, Gürcistan, Kırgızistan, Kazakistan ve Özbekistan bölgesinde 15 yeni otel açacak.

Wyndham Hotels & Resorts, iki yıl içinde bölgedeki otel sayısını 35’e, oda sayısını ise 5 bin 700’ün üzerine çıkarmayı planlıyor. Şirketin bölgede açacağı 15 otelin 7’si, Türk ziyaretçilerin en çok ilgi gösterdiği ülkelerden Gürcistan’da yapılacak. Gürcistan’daki otel sayısını iki yılda 10’a çıkarmayı planlayan şirket, Wyndham Garden®, Ramada®, TRYP® by Wyndham ve tasarım odaklı ekonomi sınıfı markası Super 8® by Wyndham gibi farklı markalarını da pazara kazandıracak.

Wyndham Hotels & Resorts, 2020'de Rusya’nın Kislovodsk ve Yekaterinburg kentlerinde birer otel açmayı planlıyor. Şirket, bunlara ek olarak St. Petersburg’daki bir oteli de 2025'e...