15 / 05 / 2024

WynhamHotels Groups

WynhamHotels Groups

WynhamHotels Groups işbirliği ile 8 otel zincirini Türkiye'ye taşıyan İlbak Holding 10 yıl içinde Türkiye'de 20 otel açmak istediklerini belirtti...

Tiny house alacaklar dikkat! Bu 4 altın kuralı sakın gözden kaçırmayın! Peş peşe açıklandı! 

Türkiye'nin ilk Tiny House üreticisi Yako Groups Yönetim Kurulu Başkanı Galip Ölmez, tiny house almadan önce dikkat edilmesi gerekenler, '4 Altın Kural' diyerek açıkladı. Peki Tiny house alacaklar nelere dikkat etmeli? 

Tiny House Alırken 4 Altın Kurala Dikkat! Yako Groups'tan öneriler!

Türkiye'nin ilk Tiny House üreticisi Yako Groups, satın almadan önce dikkat edilmesi gereken 4 altın kuralı açıkladı. Depreme dayanıklı ve konforlu yaşam için önemli ipuçları! İşte ayrıntılar...

Alara Groups Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Alara Groups Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Büyükçekmece’de   400 bin TL sermaye bedeli ile Farıddudın  Mohammadıan tarafından kuruldu.

Seba Groups İnşaat Elektrik Temizlik Malzemeleri Ve Matbaa Reklam Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Seba Groups İnşaat Elektrik Temizlik Malzemeleri Ve Matbaa Reklam Danışmanlık Limited  Şirketi  Sarıyer’de  1 milyon  TL sermaye bedeli  Şevki  Keçeli tarafından kuruldu.

Mk Groups Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Groups Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Tuncer, Ersin Tuncer, Murat Şimşek ve Rüstem Hayvalı tarafından kuruldu.

Hakim Groups Emlak ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hakim Groups Emlak ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 TL sermaye bedeli ile Mohamad Hatem Muhrat tarafından kuruldu.

Elma Groups Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elma Groups Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Manochehr Kalhourı ve Mehdi Mousavı ortaklığında kuruldu. 

Yiğit Groups Yapı İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Groups Yapı İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi,Murat Yiğit, Abdelkareem Mag, Ahmed Mamadouh A ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu.

ASN Groups Mimarlık Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ASN Groups Mimarlık Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Yüksel tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Demiryolu Caddesi'nde kuruldu.

İlbak Holding 10 yıl içinde Türkiye'de 20 otel açacak!

WynhamHotels Groups işbirliği ile 8 otel zincirini Türkiye'ye taşıyan İlbak Holding 10 yıl içinde Türkiye'de 20 otel açmak istediklerini belirtti...

WynhamHotels Groups Haberi

WynhamHotels Groups
WynhamHotels Groups ile anlaşan ve Super 8 otel zincirini Türkiye'ye getiren İlbak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa İlbak, anlaşma kapsamında Türkiye'de 10 yıl içerisinde 20 otel açmak istediklerini...