29 / 04 / 2024

xiaomi yeni telefonu

xiaomi yeni telefonu

Xiaomi, 29 Mart saat 20.00'da fiyat performans ürünü olan Redmi Note 11 Pro+ 5G'yi tanıtacak! Peki, tanıtımı bu akşam yapılacak olan Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G fiyatları ne kadar? işte 2022 Mart fiyat listesi...

A101'de Xiaomi airfryer 3 bin 999 TL’ye, filtre kahve makinesi 349 TL’ye 2 USB’li 3’lü priz 189 TL’ye düştü!

A101’in 23 Kasım tarihli yeni aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Bu doğrultuda, Xiaomi airfryer 3 bin 999 TL’ye, filtre kahve makinesi 349 TL’ye 2 USB’li 3’lü priz 189 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 23 Kasım 2023...

Konut ve araç satışında yeni dönem resmen başladı! 100 bin TL'ye kadar ceza kesilecek!

Konut ve otomobilde yeni ilan düzenlemesi bugün resmen uygulanmaya başladı. Artık T.C. kimlik, adı-soyadı ve cep telefonu bilgileri Elektronik İlan Doğrulama Sistemi'ne girilecek. Aldatıcı ilanın paylaşılması halinde 100 bin TL'ye kadar ceza kesilecek.

Türkiye’de üretilen Redmi 12’nin yeni 8GB + 128GB versiyonu satışa sunuldu

Xiaomi, maksimum değer ve uygun fiyatı ile, eğlence deneyimi ve akıcı bir işletim sistemi arayan kullanıcılara yönelik üst düzey seviyede teknik özelliklerle donatılan yeni akıllı telefonu Redmi 12'yi tanıttı. İşte Redmi 12'nin merak edilen özellikleri...

Vergisiz cep telefonunda yeni düzenlemeler: Takip sistemi kurulacak 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısından sonra yaptığı açıklamada, üniversite öğrencilerine sağlanacak cep telefonu ve bilgisayar desteğinin ayrıntılarını paylaştı. Vergisiz mobil cihaz düzenlemesi hakkında yeni bilgiler açığa kavuştu. İşte yeni sistemin detayları...

Carrefoursa'dan Xiaomi Note 12 Pro'ya olağanüstü indirim! Fiyatını birden dibe çektiler! 

Türkiye'nin önde gelen perakende zincirlerinden Carrefoursa, teknoloji dünyasının gözdesi Xiaomi Note 12 Pro için beklenmedik bir indirim hamlesi gerçekleştirdi. Akıllı telefon tutkunlarını sevindiren bu kampanya ile Xiaomi'nin en yeni modeli Note 12 Pro, olağanüstü bir fiyat avantajıyla sunuluyor.

Üçlü kamera sistemiyle dikkat çeken Xiaomi 13T'nin herkesten saklanan gerçek görüntüsü sızdı!

Xiaomi'nin, amiral gemisi modelleriyle rekabet edecek yeni bir cep telefonu modeli gün yüzüne çıktı. Xiaomi 13T adını taşıyan bu cihaz, etkileyici bir 144Hz OLED ekran ve üçlü kamera sistemine sahip olarak geliyor.

Oppo’nun katlanabilir telefonu Find N3 Flip tanıtımına günler kaldı!

Oppo, katlanabilir telefonu Oppo Find N3 Flip için resmi çıkış tarihini duyurdu. Bu yeni model, 16 GB RAM kapasitesi ile kullanıcıların karşısına çıkacak.

Xiaomi 13T'nin Özellikleri Ortaya Çıktı: Yüksek Performans ve Gelişmiş Kameralar!

Mobil teknoloji devi Xiaomi, merakla beklenen yeni modeli Xiaomi 13T'nin özelliklerini açıkladı. 144 Hz AMOLED ekran, MediaTek Dimensity 8200-Ultra işlemci, Leica lensli 50 MP kameralar ve 120W hızlı şarj gibi özelliklerle donatılan bu akıllı telefon, 1 Eylül'de resmi olarak tanıtılacak.

Xiaomi 13T: Uygun fiyatıyla dikkat çeken yeni akıllı telefonun özellikleri belli oldu!

Xiaomi 13T'nin yakında tanıtılması bekleniyor ve akıllı telefonunun temel teknik özellikleri artık açıklandı. Peki, bu yeni cihaz kullanıcılara neler sunacak?

Hepsi Burada'dan uygun fiyata Xiaomi Redmi Note 11 pro satışa çıktı

Redmi Note 11 Pro Xiaomi'nin amiral gemisi cep telefonu Hepsi Burada'da satışa sunuldu. Bir çok teknolojik özelliği ile dünya pazarında hatrı sayılır bir kullanıcıya sahip olan Xiaomi Note 11 pro'nun fiyat listesi ve özelliklerini haberimizden okuyabilirsiniz

Xiaomi 13 Ultra ile sınırları zorlayan teknoloji Avrupa'ya geliyor!

Akıllı telefon devi Xiaomi, merakla beklenen yeni modeli Xiaomi 13 Ultra'yı Avrupa pazarında satışa çıkardı. Ultra yüksek performansı ve benzersiz özellikleriyle dikkat çeken cihazın Türkiye fiyatı da tahmin edildi. İşte Xiaomi 13 Ultra'nın muhteşem özellikleri ve Türkiye'deki tahmini satış fiyatı!

 Xiaomi Redmi 10 en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Xiaomi'nin amiral gemisi telefonu Redmi 10, özellikleri ve fiyatıyla tercih listesindeki ilk sıralarda yer alıyor. Peki en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Android 14 / MIUI 15 güncellemesiyle şanslı Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri belli oldu! Güncelleme yolda, geliyor!

Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri için beklenen Android 14 güncellemesi yakında çıkıyor. MIUI 15'in Aralık 2023'te kullanıcılarla buluşması planlanıyor. Xiaomi, şu anda beta testlerini sürdürerek yeni sürümü uyumlu modellere sunmaya hazırlanıyor.

xiaomi yeni telefonu Haberi

xiaomi yeni telefonu

Xiaomi, ürettiği üst segment ve aynı zamanda uygun fiyatlı cihazlarla pek çok kişinin insanın sevgisini kazanmayı başardıktan sonra seri bir şekilde tanıtım üstüne tanıtım yapmaya başladı. Bu akşam saat 20.00'da ise hız kesmeden yepyeni telefonu Redmi Note 11 Pro+ 5G'yi tanıtacak!

Xiaomi, en güçlü cihazlarından biri olacak olan Redmi Note 11 Pro+ 5G'yi tanıtmaya hazırlanıyor. 29 Mart yani bu akşam saat 20.00'da çevrimiçi bir etkinlik ile tanıtım düzenleyeceğini duyurdu. Bu çevrimiçi etkinlik Facebook, Youtube, Twitter, TikTok ve micom'dan izlenebilecek.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G, 6.67 inç büyüklüğünde AMOLED ekrana sahip. Ekran yenileme hızı 120 Hz olan cihazın ekran çözünürlüğü standardı ise Full HD Plus'dır. Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G gücünü MediaTek Dimensity 920 SoC'dan alıyor. Android 11...