28 / 07 / 2024

Xıngqıang Lıu

Xıngqıang Lıu

Altı Altı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Xıngqıang Lıu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Beyoğlu, Sütlüce Mahallesi'nde kuruldu.

Kiralık ev ve tatil konaklamalarında devrim niteliğinde uygulama: Missafir.com!

Kısa dönem ev kiralama yönetim platformu olarak kurulan Missafir yerli girişim, ev sahiplerine teknolojik altyapılı uçtan uca gayrimenkul yönetimi desteği sunuyor.

Jingzhi İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jingzhi İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Lıu, Xıaobao tarafından kuruldu.

40 dakikada dolan BMW İX'e büyük ilgi! Mayıs ayında zam yok.. 

Premium Tasarıma sahip BMW iX, BMW'nin son tasarım diliyle tasarlanmıştır ve şık ve aerodinamik hatlara sahiptir. İç mekan da lüks bir hissiyat sunar. BMW kullanıcılarının da iyi bildiği gibi BMW İX tam bir lüks araçtır. Peki BMW İX 05 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

We Freedom Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

We Freedom Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli iel Taıguo Lıu ve Yangzıweı Zhang ortaklığında kuruldu.

Üsküdar Küçük Çamlıca Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Küçük Çamlıca (Bulgurlu) Mah., 2792 Ada 1 Parselin Doğusunda Kalan Tescil Dışı Alan Ve 2792 Ada 2 Parsele İlişkin, 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı NİP Değişikliği İle 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Beykoz Gümüşsuyu ve İncirköy mahallelerinin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Gümüşsuyu Ve İncirköy Mahallelerinin Bir Kısmına Ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı NİP Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Beykoz Baklacı Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı revizyonu değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Baklacı Mahallesi 1324 Ada 28 Parselin Bir Kısmı İle 1324 Ada 2 Parselin Bir Kısmına İlişkin 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı NİP Revizyonu Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı UİP Revizyonu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Mondial 100 SFC Snappy X i'ye zam uğramadı! İşte MTV'den muaf Mondial 100 SFC Snappy X i 20 Kasım 2022 fiyat listesi!

MTV'den muaf motosiklet arayanların fiyat listesini merak ettiği Mondial 100 SFC Snappy X i'ye zam uğramadı! İşte MTV'den muaf Mondial 100 SFC Snappy X i 20 Kasım 2022 fiyat listesi...

THY’den tam 30 Avrupa ülkesine gidiş geliş 119 Euro! THY kampanyalı bilet fiyatları!

30 Eylül 2022’ye kadar alacağınız Türkiye çıkışlı uçak biletinizle; 01 Kasım 2022-03 Mart 2023 tarihleri arasında indirimli fiyatlarla ve Türk Hava Yolları’nın sunduğu ayrıcalıklarla Avrupa'ya seyahat etme fırsatını kaçırmayın!

Hande Erçel X Atasay kapsül koleksiyonu pırlanta küpe fiyatları ne kadar? İşte 8 eylül 2022 fiyat listesi

Binlerce kadın Atasay Hande Erçel Kapsül fiyat listesini merak ediyor. Küpe almak isteyenler özellikle bu koleksiyondan tercih ediyor. Peki Atasay Hande Erçel Kapsül koleksiyon küpe fiyatları ne kadar? İşte 8 Eylül 2022 fiyat listesi...

Yuki PONY X üç tekerlekli, elektrikli motosikletin fiyatı ne kadar? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi!

Benzin fiyatlarına gelen art arda zamlardan sonra elektrikli araçlara ilgi artmaya başladı. Vatandaşlar tarafından yoğun talep gören Yuki markasının PONY X aracının fiyatları yayımlandı. Peki, Yuki PONY X 6 Eylül fiyatı ne kadar? İşte fiyat listesi...

Yuki PONY X elektrikli üç tekerlekli motosikletin yeni fiyatı belli oldu! İşte 1 Eylül 2022 fiyat listesi!

Bezin fiyatlarına gelen zamlardan sonra elektrikli araçlara ilgi artmaya devam ediyor. Vatandaşlar tarafından yoğun talep gören Yuki markasının PONY X modelinin fiyatları açılandı. Peki, Yuki PONY X 1 Eylül fiyatı ne kadar? İşte 1 Eylül fiyat listesi...

Zekeriyaköy Toplu Konut Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, 3. Derece Doğal Sit Alanı, Zekeriyaköy Toplu Konut Alanı 1789 Ada 1 Parsel, 1790 Ada 1 Parsel Ve 1791 Ada 3 Parsele İlişkin Koruma Amaçlı UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Xıngqıang Lıu Haberi

Xıngqıang Lıu

Altı Altı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Xıngqıang Lıu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Beyoğlu, Sütlüce Mahallesi'nde kuruldu.


Altı Altı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU Madde 3- Şirketin işletme maksat ve mevzuu başlıca şunlardır;   1- Her türlü  inşaat ve taahhüt işlerini yapabilir. a. Yurtiçi ve yurtdışında; Resmi ve gayri resmi kuruluşlara veya şahıslara inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak, gayrimenkul ve her türlü bina yapmak satmak, başkalarına ait arsa ve araziler üstünde kat karşılığı binalar yapmak, inşaat ve inşaat taahhüt işleri ile ilgili ihalelere katılmak, yapmak, satmak,işletmek, kiraya vermek, hafriyat, dekabaj, her türlü kamu ve özel yol, bina köprü, park, bahçe, peyzaj, fabrika, tesis, eski...