16 / 05 / 2024

Y Group Gayrimenkul adres 

Y Group Gayrimenkul adres 

Y Group Gayrimenkul Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Y.M.M., Sara E.M.E. ve Yousıf M.M.Amır ortaklığında kuruldu.

Wenta Group Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Wenta Group Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz tarafından kuruldu.

Arco Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arco Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Arslan tarafından kuruldu.

Zest Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Zest Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kale tarafından kuruldu.

First Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

First Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 200.000,00 sermaye bedeli ile Imad M.M. Alreefi ile Anas Kaya ortaklığıyla  kuruldu.

Bağcı Group Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!  

Bağcı Group Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Bağcı tarafından kuruldu.

Vega Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vega Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Beşir Bankaslı, İsmail Kale ve Khaled A.M. Kalloub ortaklığında kuruldu.

Envy Group Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Envy Group Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kuvvatjan Reyımberdıyev tarafından kuruldu.

Ase Group Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ase Group Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emrecan Yıldırım tarafından kuruldu.

Cedrus Group Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cedrus Group Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Abdülfettah Yılmaz ve Mohamad El Sabsabı ortaklığında kuruldu.

Es Group Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es Group Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erden Ağırbaş ve Hüseyin Arslan ortaklığında kuruldu.

El Wafa Group Gayrimenkul İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Wafa Group Gayrimenkul İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Farıd Khaddouma tarafından kuruldu.

Göktürk Group Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürk Group Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Muhammet Burak Tar ve Ali Kerem Tar ortaklığında kuruldu.

United Group Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United Group Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Ahmed Mohamed Yıldırımoğlu ev İbrahim Burak ortaklığında kuruldu. 

Y Group Gayrimenkul adres  Haberi

Y Group Gayrimenkul adres 

Y Group Gayrimenkul Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Y.M.M., Sara E.M.E. ve Yousıf M.M.Amır ortaklığında kuruldu.

Y Group Gayrimenkul Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculugunu yapmak. 2-Her nevi gayrimenkul malların sirket veya baskası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 3-Egitim ve ögretim hizmetleri konusunda Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarının izin verdigi her seviyede ana okulu, ilkögretim okulu, lise, yüksek okul ve üniversite açabilir, isletebilir. 4-Egitim ve ögretim hizmetleri konusunda Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarının izin verdigi her seviyede ana okulu, ilkögretim okulu, lise, yüksek okul ve üniversite, kurs, sanatsal faaliyet dil kursları ve isletmelerini yapmak. 5--Sirket yurt içinde ve yurt dısında turizm hizmetleri saglamak amacıyla seyahat acenteleri...