28 / 07 / 2024

yabancı mobilya harcaması

yabancı mobilya harcaması

Mobilya Sanayi iş Adamları Derneği Başkan Vekili Cüneyt Yanıkçıoğlu, 2016'da mobilya ihracatının 2,5 milyar doların üzerinde gerçekleşmesini beklediklerini ifade etti.

Konut alan yabancılar eşya için 4,3 milyar lira harcadı!

Nevita International Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal yaptığı açıklamada Türkiye'den konut alan yabancıların iç dizayn, mobilya ve beyaz eşya gibi ev eşyasına 150 bin lira harcadığını söyledi.

Yabancıya konut satışı mobilya sektörünü hareketlendirdi!

Türkiye'den yatırım yoluyla vatandaşlık alımı yabancılara konut satışını artırdı ve mobilya sektörünü canlandırdı.

Türk mobilya sektörü yabancı yatırımcıların radarında!

MOSFED Başkanı Güleç, "Dünyada iş birliği yaptığımız şirketler artık Türkiye'yi bir yatırım ülkesi gibi görmeye başladı. Biz Avrupa'nın adeta bir mobilya fabrikası olabiliriz" dedi.

Loda Mobilya, CNR İMOB Fuarı'nda!

Modern ve yalın tasarımlarıyla yaşam alanlarını daha keyifli hale getiren Loda Mobilya, Türkiye’nin yabancı vizyona ve uluslararası rekorlara sahip tek fuar kuruluşu olan CNREXPO’nun düzenlediği CNRİMOB fuarına katılıyor.

Yabancılar mobilya harcamalarında Türkleri geçiyor!

Mobilya Sanayi iş Adamları Derneği Başkan Vekili Cüneyt Yanıkçıoğlu, 2016'da mobilya ihracatının 2,5 milyar doların üzerinde gerçekleşmesini beklediklerini ifade etti.

Loda Mobilya, CNR İMOB fuarında!

Loda Mobilya, Türkiye’nin yabancı vizyona ve uluslararası rekorlara sahip tek fuar kuruluşu olan CNREXPO’nun düzenlediği CNRİMOB fuarına katılıyor.

Düğünler mobilya sektörünü hareketlendirdi!

Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği (MOBSAD) Başkanı Adnan Bostan, yeni evlenecek çiftlerin 40 milyar liralık mobilya harcaması yaptığını söyledi.

Yeni evlenen çiftler 40-50 bin liralık mobilya harcaması yapıyor!

Yeni evlenen çiftler mobilya sektöründe doping etkisi yaptı. Yılda 600 bin kişinin evlendiği Türkiye'de 20 milyar liralık mobilya harcamasının 8'inin çiftlere ait olduğunu söyleyen Loda Mobilya Başkanı Davut Karaçak, "40-50 bin lira harcıyorlar" dedi.

Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'nı 150 bin kişi ziyaret etti!

CNR EXPO’da 12'ncisi yapılan dünyanın en büyük 2'nci mobilya fuarı İMOB, 31 Ocak'ta tamamlandı. Fuarı, 30 bin yabancı ziyaret ederken, İranlıların en çok ilgi gösterenlerden biri olması mobilyacıları sevindirdi.

İranlı yatırımcılardan Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'na yoğun ilgi!

Dünyanın en büyük mobilya fuarlarından İMOB açıldı. 31 Ocak’a kadar sürecek olan fuara 15 bin yabancı alıcının gelmesi bekleniyor. Fuara ağırlıklı olarak İranlılar’ın ilgi göstermesi dikkat çekti.

MASKO Mobilya Fuarı’na damgasını vurmaya hazır!

Mobilya sektörünün yerli ve yabancı temsilcilerinin katılımıyla bu yıl 26-31 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek ‘12. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’na dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO damgasını vuracak.

Çilek Mobilya, Ev&Stil Fuarı'nda ilgi gördü!

Çilek Mobilya, renkli modelleriyle fuara gelen yerli ve yabancı ziyaretçilerin beğenisini kazandı.Bursa Tasarım ve İnovasyon Buluşmaları çerçevesinde gerçekleşen fuarda, Çilek odaları ilgi gördü.

Kartla yapılan mobilya harcaması yüzde 147 arttı!

BKM verilerinden derlediği bilgilere göre, 2014 yılında mobilya ve dekorasyon işlemleri için 936,33 milyon lirası banka kartıyla, 19 milyar 4 milyon lirası kredi kartıyla olmak üzere 19 milyar 940 milyon lira harcandı.

yabancı mobilya harcaması Haberi

yabancı mobilya harcaması

YABANCILAR, Türkleri konutta neredeyse 2'ye, mobilya harcamalarında da 4'e katlıyor. Mobilya Sanayi iş Adamları Derneği Başkan Vekili Cüneyt Yanıkçıoğlu, 2016'da mobilya ihracatının 2,5 milyar doların üzerinde gerçekleşmesini beklediklerini ifade ederek, mobilyanın 13 yıldır ihracat fazlası verdiğini, ihracat fazlası veren ender sektörlerden olduğunu söyledi. Yanıkçoğlu, "11 milyar dolarlık bir perakende pazarına sahip olan sektör, iç pazarda yabancıya konut satışıyla rahat nefes alıyor" dedi,


Karadeniz'de İlk...