30 / 04 / 2024

Yabancı yatırımcı 2017

Yabancı yatırımcı 2017

Astaş Holding’in patronu Vedat Aşçı, Türkiye’ye yabancı yatırımcı ilgisinin 16 Nisan'dan sonra artacağını açıkladı.

Yabancı yatırımcılar Türk gayrimenkul piyasasına akın ediyor!

TL'deki değer kaybı nedeniyle yabancı yatırımcıların son 6 ayda satın aldığı gayrimenkul 2017’deki toplam sayıyı geçti...

Gayrimenkulde yabancı yatırımcı sayısı artacak!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, bu yıl konut satışını değerlendirdi. Torun, 2017'de yabancı yatırımcı sayısında önemli bir artış yaşanacağını beklediğini söyledi.

Emlak Konut, yabancı yatırımcıya teşvikleri anlatıyor!

Dünyanın en büyük ve en önemli gayrimenkul fuarlarından biri olan MIPIM 2017'de yerini alan Emlak Konut GYO, fuarda yabancı yatırımcılara konut sektörünü ve avantajlarını anlatıyor.

Dövizde yaşanan kur artışı yabancı yatırımcı için bir fırsat!

2016 yılının hem Türkiye hem de dünya için oldukça yoğun bir gündemle geçtiğini belirten Metal Yapı Konut Genel Müdürü Akın Karalı ise şunları kaydetti: "Yaşanan tüm gelişmelere rağmen ülkemiz yerli ve yabancı yatırımcıları cezbediyor. ." dedi.

Konutta yabancı yatırımcıya dolar etkisi!

Sektör temsilcileri, yabancı yatırımcıların bu tür dalgalanmaları cazip gördüğünü kaydederek, bu durumun son günlerde satış ofislerine yansıdığını bildiriyor.

Güvenli liman arayan yabancı yatırımcı GYF’ye yönelmeli!

CNR Emlak Fuarı’nda, gayrimenkul sektöründeki güvenli yatırım araçları masaya yatırıldı. Omurga Portföy Yatırım Direktörü İlhami Akkum, “Güvenli liman arayan yabancı yatırımcı GYF’ye yatırım yapmalı” dedi.

Türkiye yabancı yatırımcı için cazibesini kaybetmedi!

TABA AmCham Başkanı Bora Gürçay, yabancı yatırımcı için Türkiye'de tüm koşulların uygun olduğunu ve ülkenin cazibesini kaybetmediğini bildirdi.

Yabancı yatırımcılar bu ilçelerden konut alıyor!

Yeni yatırımlar ve konut projeleri ile yabancı yatırımcıların ilgisini çekmeye devam eden İstanbul'da yabancılara konut satışı hızla artıyor.

Yabancı yatırımcıların Türkiye’ye ilgisi sürüyor!

ABD’de bir dizi görüşme gerçekleştiren Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, yabancı yatırımcıların Türkiye’ye ilgisinin sürdüğünü söyledi.

Kredi notunun düşmesi yabancı yatırımcı ilgisini azaltmaz!

Ernst & Young Türkiye Başkanlığı’na getirilen Metin Canoğulları, derecelendirme kuruluşlarının kredi notunu düşürmesinin Türkiye’ye yabancı yatırımcı ilgisini azaltmayacağını söyledi.

Yabancı yatırımcıya oturma izni!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ın yaptığı açıklamalara göre, yabancı yatırımcılara bazı koşullarda oturma izni ve vatandaşlık verilecek.

Türkiye'nin zor süreçleri atlatması yabancı yatırımcıları etkiledi!

Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (TYDTA) Başkanı Arda Ermut, Türkiye'nin zor süreçleri atlatmasının ve darbe girişiminin ardından hızlı şekilde toparlanmasının yabancı yatırımcıları çok etkilediğini söyledi.

SeaPearl Ataköy yabancı yatırımcının ilgi odağı oldu!

Ataköy sahildeki projeye yabancı yatırımcıların ilgi gösterdiğini belirten Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, “Ülkemiz için buradayız, satış ikinci planda” dedi.

Yabancı yatırımcı 2017 Haberi

Yabancı yatırımcı 2017

Türkiye’ye yabancı yatırımcı ilgisinin çok yüksek olduğunu belirten Astaş Holding’in patronu Vedat Aşçı, “Referandum sonrası ilgi daha da artacak. İstikrar gelecek” dedi


Türkiye'de hayata geçirdiği projelerde yabancılara yaptığı yüksek satış oranlarıyla dikkat çeken Astaş İnşaat, 'Yabancı yatırımcı Türkiye'den çıkıyor' iddialarını da boşa çıkardı. Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı, son bir yıldır en çok yabancı yatırımcının ofis aradığını belirterek, "O kadar yüksek talep oldu ki bazı tutulmayan rezidansları dahi yabancılara ofis olarak kiralamaya başladık. Üstelik kiralarda rakamları artırdık" dedi. Referandum sonrası Türkiye'nin hızla büyüyeceğini vurgulayan Aşçı, "Özellikle yabancı yatarımcı ilgisi daha da artacak. 16 Nisan'dan sonra istikrar gelecek" diye konuştu.


1) Yatırım planlarınız neler?

Daha güçlü bir Türkiye için yatırımlarımızı aralıksız sürdüreceğiz. 5 yeni yatırım için start veriyoruz. Önümüzdeki 5 yılda,...