28 / 07 / 2024

yabancıya 18 bin konut satıldı

yabancıya 18 bin konut satıldı

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, yabancıların konut satışının Türk markalarının bilinirliğini artırdığını belirterek, "Bu da ülkemizin ihracatına pozitif katkı veriyor" dedi.

Fatih Altaylı'dan yabancıya konut satışı tepkisi: Parayı verenin 7 sülalesi Türk vatandaşı oluyor!

Fatih Altaylı, katıldığı bir yayında yabancıya konut satışı ile ilgili açıklamalarda bulundu ve "250 bin dolar verenin 7 sülalesi Türk vatandaşı oluyor" dedi. Peki yabancıya konut satışı ile ilgili vatandaşlar neler söyledi? 

Ümraniye Atatürk Mahallesi'ndeki 18 bin 400 metrekarelik rezerv yapı alanın imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Ümraniye Atatürk (İstiklal) Mahallesi Rezerv Yapı Alanına (18 bin 400 metrekare) İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Yabancıya konut satışı 100 bini bulabilir! Yabancıların yatırımları için yeni kampanyalar gerek!

Yabancıya konut satışları, 2022'de 68 bin olurken geçen sene 35 bine kadar düştü. Peki yabancılar neden Türkiye'den kaçtı? Yabancıya konut satışları ve döviz girdisi nasıl artırılabilir?

Yabancıya konut satışında yeni öneri: Afet fonu kurulsun, 100 bin ya da 200 bin dolar bağış şartı getirilsin!

Yabancıya konut satışı ve vatandaşlık verilmesi ile ilgili yeni bir öneri gündeme geldi. Henley - Partners’ın Türkiye Direktörü Burak Demirel, Türkiye'nin afet fonuna ihtiyacı olduğunu belirtti ve yabancılara konut satışında bu fona 100 bin ya da 200 bin dolar bağış şartı getirilmesini önerdi.

Yabancıya konut satışında alt limitin 600 bin dolara yükseltilmesine vatandaşlar ne dedi? 

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, yabancıya konut satışında alt limitin 600 bin dolara çıkartılmasını değerlendirdi. Peki vatandaşlar yabancıya konut satışında alt limitin 600 bin dolara yükseltilmesine vatandaşlar ne dedi? 

Yabancıya konut satışında alt limit yılbaşından itibaren 600 bin dolara çıkarılıyor!

Yabancıya vatandaşlık amaçlı konut satışında alt sınır yılbaşından itibaren, 400 bin dolardan 600 bin dolara çıkarılıyor.

Depremler Hatay'daki 18 bin 711 araçta hasara yol açtı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremlerin Hatay'daki 18 bin 711 araçta hasara neden olduğu bildirildi.

Kia Bongo'ya 18 bin TL zam geldi! İşte Kia Bongo 19 Aralık 2022 fiyat listesi!

Kia'nın sevilen ticari araçları arasında yer alan Bongo'ya tam 18 bin TL'lik Aralık ayı zammı geldi. Peki Kia Bongo'nun güncel Aralık ayı fiyatları ne kadar oldu? İşte Kia Bongo 19 Aralık 2022 fiyat listesi...

Yabancıya konut satışı 11 ayda yüzde 20,4 arttı! 2022 hedefi 70 bin adet! 

MARS Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Bucak, konut sektörüyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yabancıya konut satışının ayda yüzde 20,4 yükseldiğine dikkat çeken Bucak, 2022 hedefinin 70 bin olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi’nin temeli atıldı! Ankara’ya 18 bin 300 yeni konut daha

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, "İlk Evim, İlk İş Yerim Projemiz kapsamında 17 ilde aynı anda tam 5 bin 615 yuvamızın temellerini atmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı. İşte detaylar…

Leica lensli Huawei P50 Pro'ya 3 bin 900 TL indirim! Görmeyen duymayan kalmasın! 18 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Huawei, Leica lensi ile fotoğraf aşıklarını kendine çeken Huawei P50 Pro’ya 3 bin 900 TL indirim yaptı. Hızlı olun kapan alıyor! Stoklar tükenmek üzere! Peki, Huawei P50 Pro fiyatları ne kadar? İşte 18 Ağustos 2022 fiyat listesi…

17 dakikada şarj olan Xiaomi Mi 11T Pro'ya 4 bin 350 TL indirim! Hemen alın! 18 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en çok tavsiye edilen e-ticaret sitesi olarak tanınan Hepsiburada, Xiaomi'nin resmi internet sitesinde tükenen popüler cep telefonu Xiaomi Mi 11T Pro’ya 4 bin 350 TL indirim uyguladı! Peki, Xiaomi Mi11T Pro fiyatları ne kadar? İşte 18 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Yabancıya gayrimenkul satışında limit yükselmeden satışlar katlandı! 

Gayrimenkul alımıyla vatandaşlık almada limitin 400 bin dolara çıkarılacağının duyulmasının ardından yabancıya konut satışı arttı. 

yabancıya 18 bin konut satıldı Haberi

yabancıya 18 bin konut satıldı

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, yabancıların konut satışının Türk markalarının bilinirliğini artırdığını belirterek, "Bu da ülkemizin ihracatına pozitif katkı veriyor. Ülkemizin bu anlamda çok büyük bir potansiyeli var. Sizleri bunu keşfetmeye çağırıyoruz" dedi. 


Büyükekşi, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katılımıyla gerçekleştirilen, Cityscape'in bilgi ortaklığı, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), İstanbul Ticaret Odası (İTO), Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ve TİM desteğiyle düzenlenen "Türk Gayrimenkul Sektörünün Körfez Yatırımcıları ile Buluşması" etkinliğinin son gününde konuştu.Katar, Kuveyt, Dubai, Suudi Arabistan gibi Körfez ülkelerinden onlarca yabancı yatırımcı ve şirket temsilcisinin etkinliğe katıldığını belirten Büyükekşi, katılımcılarını dünyanın en büyük kentleri arasında yer alan İstanbul'da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti. 


İhracatçılar olarak Körfez ülkelerini önemsediklerinin altını çizen Büyükekşi, geçen yıl en çok ihracat yaptıkları ilk...