28 / 04 / 2024

yağlıtaş dönüşüm projesi 2020

yağlıtaş dönüşüm projesi 2020

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Rize Merkez Yağlıtaş Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesi için imzalar atılıyor! 

MHR GYO tarafından geçtiğimiz günlerde İstanbul Ataşehir'de Barbaros Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi yapılacağı açıklanmıştı. MHR GYO Ataşehir projesi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı...

Kahramanmaraş'ta Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen konutların inşaatı tam gaz!

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen 6 Şubat depremlerinin merkez üssü olan Kahramanmaraş'ta, "Yerinde Dönüşüm Projesi" kapsamında sağlanan hibe ve kredi destekleri ile konutların inşası tam gaz devam ediyor...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 1. etabında teslimler Eylül'de!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır, Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi'yle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bahadır, ilk etap teslimlerinin Eylül ayında yapılacağını duyurdu.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'e 863 konutluk dönüşüm projesi geliyor!

Gaziosmanpaşa’da hayata geçirilmesi planlanan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Sarıgöl'e 863 yeni konut inşa edilecek.

İzmir Uzundere dönüşüm projesi için geri sayım başladı!

İzmir Karabağlar'a bağlı Uzundere'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi için geri sayım başladı. İZBETON'a tam yetkinin verildiği proje Aralık'ta başlayacak. 

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi tam gaz!

Beyoğlu’nda Okmeydanı’nı sağlıklı bir yaşam alanı haline getirmek için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yeni döneme geçildi. 

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm projesi ihalesi 2 Eylül'de!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut hayata geçirmeyi hedefleyen TOKİ, Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm projesi ihalesini 2 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

Bursa Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar başlıyor!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde devam eden 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkım çalışmaları başlıyor.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kura çekimi yapıldı!

Gaziosmanpaşa'da inşaatı tamamlanan 796 konutluk Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleri noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi. 

TOKİ Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi meclis gündeminde!

TOKİ'nin Niğde ilinde Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yaptığı konutlarda yaşandığı iddia edilen bazı sorunlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Nevşehir Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın büyük önem verdiği ve 'Türkiye'nin örnek kentsel dönüşüm projesi olacak' diye açıkladığı 1. Etabı içinde bulunan hak sahipleri görüşmeler yapılıyor.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1.Etap Kentsel Dönüşüm Projesi ne zaman teslim edilecek?

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi’nde 796 konut, 13 dükkân, 1.039 araç kapasiteli kapalı otopark ve yeşil alanlardan meydana gelen kentsel dönüşüm projesi, 2020 yılının ikinci yarısında hak sahiplerine teslim edilecek.

yağlıtaş dönüşüm projesi 2020 Haberi

yağlıtaş dönüşüm projesi 2020

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Rize Merkez Yağlıtaş Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşa edilecek olan 451 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan habere göre, dün yapılan ihale kapsamında ayrıca 4 dükkân ve cami inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi de bulunuyor.

Projedeki konutların 84’ü 2 oda 1 salon, 341’i 3 oda 1 salon ve 40’ı 4 oda 1 salon planında inşa edilecek.

Yerinde, hızlı ve gönüllülük esaslı kentsel dönüşüm projeleri hayata geçiren TOKİ, dönüşüm alanlarında çevre düzenlemeleri ve donatı alanlarıyla sosyal ihtiyaçlara yanıt verip tüm nüfus profillerine dönük ihtiyaç ve beklentileri düşünerek yerleşim alanlarını yeniliyor.

TOKİ Rize Kentsel Dönüşüm Projesi'nde; zemin kat seviyesinde taş kaplamalar, geniş...