29 / 08 / 2024

Yağmurluoğulları Gayrimenkul iletişim

Yağmurluoğulları Gayrimenkul iletişim

Yağmurluoğulları Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Coşkuner tarafından kuruldu.

Yaşinoğulları Yapı Malzemeleri Bilişim Tekstil Temizlik Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşinoğulları Yapı Malzemeleri Bilişim Tekstil Temizlik Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aşkım Yaşin tarafından kuruldu.

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu!

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. Sancaktepe'de Serhat Eryılmaz tarafından kuruldu.

Tahıroğulları Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tahıroğulları Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Efe Can Birinci ve Mert Birinci ortaklığında kuruldu.

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Sinan Yelkovan ve Banu Yelkovan ortaklığında kuruldu.

Yağmurluoğulları Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Yağmurluoğulları Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Coşkuner tarafından kuruldu.

Vadistanbul'un PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Ayazağa’da doğayla kent yaşamını buluşturan Vadistanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin iletişim danışmanlığını Salt İletişim Grup yapacak...

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim!

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir Hayat projesinde ev fiyatları 600 bin TL'den başlıyor...

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Nef Bahçelievler Timur Gayrimenkul iletişim!

Nef Bahçelievler Timur Gayrimenkul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Nef Bahçelievler projesi yakında satışa sunuluyor...

Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim!

Toplam 52 bin metrekare alan üzerine yayılan proje İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim bilgisin göre telefon numarası 444 3 893 olarak belirlendi.

Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü iletişim!

Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü'nde dubleks taş termal villa ve 1+1 stüdyo daire olarak 2 tip devremülk daire bulunuyor. Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü iletişim bilgileri 0272 273 72 71 olarak belirlendi.

Ankara Sierra Yaşamkent iletişim!

5 blok şeklinde inşa edilen proje Ankara İl'i Yenimahalle İlçe'sinde hayata geçiriliyor. Ankara Sierra Yaşamkent iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0312 217 62 17 olarak belirlendi.

Çayyolu Sierra Yaşamkent iletişim!

Çayyolu Sierra Yaşamkent iletişim için 0312 217 62 17 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin büyüklükleri minimum 61 metrekare olarak dizayn edilen projede teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.

Yağmurluoğulları Gayrimenkul iletişim Haberi

Yağmurluoğulları Gayrimenkul iletişim

Yağmurluoğulları Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Coşkuner tarafından kuruldu.

Yağmurluoğulları Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi konusu:
a) Gayrimenkul Yatırım ve Emlak Müşavirliği - Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak gerektiğinde projelendirmek. - Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. - Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. - Yabancıların mal...