18 / 05 / 2024

Yahoo gayrimenkulleri satış

Yahoo gayrimenkulleri satış

Bir süredir zarar eden ve kurtuluş yolunu şirketi satmakta bulan internet devi Yahoo'ya talip çıktı. İddiaya göre, satın almaya Yahoo'nun gayrimenkulleri de dahil.

İl Özel İdare'den 2 ilde satılık kargir bina, konut ve arsa!

İl Özel İdare Edirne ve Giresun'da yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 9 Mayıs ve 22 Mayıs'ta yapılacak.

Belediyeden büyük fırsat: Arsa, arazi ve dükkan satacak! Sakın kaçırmayın!

Amasya Belediye Başkanlığı, Amasya Merkez Çakallar, Gümüşlü ve Kirazlıdere Mahallelerinde yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihalesi 27 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir'den gayrimenkul fırsatı! 7 arsa, 2 dükkan ve 1 bekçi evi satacak! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Etimesgut, Kahramankaran ve Yenimahalle'de yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı.

Sadece son 4 gün kaldı: Halkbank, 7 ilde 150 bin TL’den başlayan fiyatlara konut satışa çıkarıyor

Halkbank 7 ilde icralık gayrimenkulleri satışa çıkaracağını duyurdu. Satışa çıkacak olan gayrimenkuller için ihale süreci hızla tamamlanacak, sadece 4 gün sürmesi planlanan ihalelerin bedelleri ise 150 bin TL’den başlayacak, üstelik 385 metrekare…

Ankara Büyükşehir Belediyesi 5 gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya, Yenimahalle ve Gölbaşı'nda yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı. İşte detaylar...

Kestel Belediyesi Bursa'da taksitle gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Bursa İli Kestel Belediye Başkanlığı, Bursa Kestel'de yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı. İşte detaylar...

Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı? Başkan adayı Özbek açıkladı!

Kulübün 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu ile yarışacak olan Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Dursun Özbek "Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı" sorusuna açıklık getirdi. İşte o açıklamalar...

2010-2021 yılları arasında satılan Hazine gayrimenkulleri TBMM gündeminde! 

İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, 2010-2021 yılları arasında satışı yapılan Hazine'ye ait gayrimenkulleri Meclis gündemine taşıdı. Yokuş, konuyla ilgili soru önergesi verdi. 

Halk GYO Antalya Muratpaşa'dan 200 milyon TL'ye arsa aldı!

Halk GYO, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Ermenek Mahallesi Kütüklü Göl Mevkii 27943 ada 17-57-58 parsellerde yer alan gayrimenkulleri satın aldı. 

Elon Musk San Francisco'daki evini sattı! 

Elindeki gayrimenkulleri satışa çıkaran Tesla CEO'su Elon Musk, San Francisco'daki evini sattı. 

Ankara Büyükşehir, hazine ile mahsuplaştığı gayrimenkulleri satışa çıkarıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi hazine ile mahsuplaştığı gayrimenkulleri 11 Kasım tarihinde satışa çıkarıyor.

Türk Hava Kurumu'ndan 44 adet satılık gayrimenkul!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Antalya, Burdur, Çanakkale, Çorum, Denizli, Edirne, Erzurum, İzmir, Kırklareli, Kocaeli, Muğla, Niğde, Tekirdağ, Aksaray ve Yalova'da yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı.

TMSF, Metin Ayar Ticari İşletmesi'nin 3 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Metin Ayar Ticari İşletmesi'ne ait gayrimenkulleri satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 240 bin TL'den başlıyor.

Yahoo gayrimenkulleri satış Haberi

Yahoo gayrimenkulleri satış

Bir süredir zarar eden ve kurtuluş yolunu şirketi satmakta bulan internet devi Yahoo'ya bir talip daha çıktı.


Bloomberg'in şirkete yakın kaynaklara dayandırdığı iddiaya göre, ABD merkezli telekomünikasyon devi Verizon, Yahoo'yu bünyesine katmak için girişimlerini hızlandırdı.


Aynı habere göre, Verizon satın alma için bire bir görüşmeler gerçekleştiriyor. Satın almanın 5 milyar dolarlık (15 milyar TL) bir boyutta olduğu, bu satın almada Yahoo'nun patent portföyünün dahil olmayacağı da gelen iddialar arasında.


CNBC'nin ortaya attığı bir başka iddiaya göre, satın almaya Yahoo'nun gayrimenkulleri de dahil. Başka bir deyişle satın alma ile Verizon, Yahoo'nun taşınmazlarının da sahibi olacak.



Online reklamcılık alanında beklentiyi karşılayamayan şirket CEO değişikliiğine giderekMarissa Mayer'ı göreve getirmiş, ancak bu değişikliğe rağmen Yahoo, mobil reklam piyasasında sosyal medya devi Facebook ve internet devi Google'ın gerisinde...