05 / 05 / 2024

Yahoo!

Yahoo!

Asya’da e-ticaret ve sosyal medya alanlarında yaşanan patlama emlak sektörünün de önünü açıyor. Dev internet şirketleri Asya’da toplam 102 bin metre karelik ofis alanı kiraladı.

Ünlü teknoloji firması da işçi çıkarıyor! 1.600 çalışanı etkileyecek 

Yahoo, reklam teknolojisi işinde 1.600 çalışanı etkileyerek çalışanlarının %20'sini işten çıkarıyor. Yahoo, TechCrunch'ın ana şirketidir.

Bilgisayar korsanları iş başında! Mailleriniz tehlike altında olabilir!

Hackerların Gmail, Yahoo ve Outlook gibi mail servislerinin gelen kutularına erişebilmek için yeni bir araç geliştirdikleri iddia ediliyor. İşte detaylar...

Yahoo 4.8 milyon TL'ye Verizon'a satıldı!

Bir süredir zarar eden internet devi Yahoo ABD'nin en güçlü şirketlerinden biri olan Verizon'a 4.8 milyon TL'ye satıldı. Yahoo'nun gayrimenkullerinin satılıp satılmadığı hakkında ise şuanlık bir bilgi bulunmuyor.

Yahoo gayrimenkulleriyle birlikte satılıyor!

Bir süredir zarar eden ve kurtuluş yolunu şirketi satmakta bulan internet devi Yahoo'ya talip çıktı. İddiaya göre, satın almaya Yahoo'nun gayrimenkulleri de dahil.

Yahoo'nun ortağı Emlak Konut'tan 150 milyon dolarlık hisse aldı!

ABD’li ünlü yatırımcı Dan Loeb’in Emlak Konut’un ikincil halka arzından 150 milyon dolarlık hisse aldığı ortaya çıktı. Yahoo, Fedex, Nokia gibi dev şirketlerin ortağı olan Loeb, Türkiye’de 1 haftada 12 milyon dolar kazandı...

Remax eleman alacak

Remax Royal, Maslak ofisi için , üniversite mezunu, satış deneyimiolan, gayrimenkul dandışmanı alacak. İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine gönde

Yahoo! Haberi

Yahoo!

Yahoo! ve LinkedIn gibi şirketlerinin de içerisinde bulunduğu internet şirketleri Asya’daki ofis katlarının çoğunu kiraladı. Emlak danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield tarafından yapılan araştırmaya göre internet şirketleri geçen son çeyrek dönemde Japonya, Çin ve Singapur başta olmak üzere Asya’da toplam 102 bin metre karelik ofis alanı kiraladı. Bu, son çeyrekte verilen kiralık alanların yaklaşık yüzde 22’sine denk geliyor.


Cushman & Wakefield araştırma şirketinin Asya-Pasifik bölümünden sorumlu müdürü Sigrid Zialcita konuyla ilgili yorumunda online alışveriş ve sosyal ağ alanlarında yaşanan büyümenin emlak sektörüne de yeni sermaye akışlarının önünü açtığını söyledi.


Araştırma şirketi, global açıdan bakıldığında e-ticaret ve sosyal medyanın en hızlı Asya’da özellikle Çin’de büyüdüğüne dikkat çekti. Alibaba Grup Holding sayesinde Çin’in online perakende hacminin gelecek 10 yılda 1,5 trilyon dolara çıkması...